Şimdi Ara

SD RAM VE DDR RAM AYNI ANDA ÇALIŞIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart üzerinde hem SD ram konnektörü hem de DDR ram konnektörü var. hangi ramlari takabilirim buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybekk -- 2 Eylül 2006; 10:53:41 >

• modelini yaz...
  • sd ram ve ddr ram takabilirsin..İkiside destekliyor.
  • benimbildiğim ikisini de takabilirsin hem sd hem ddr hemde biondan
    biondan taksanda calışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

sd ram ve ddr ram takabilirsin..İkiside destekliyor.

PEKİ BU İKİSİNİ AYNI ANDA TAKABİLİRMİYİM.
  • bir model yazsan kesin bilgi verecez ama?
  • ANAKARTIN MODELİNİ BİLMİYORUM.ANKARTT ÇALIŞAN BİR BİLGİSAYARDA OLMADIĞI İÇİN ŞU AN İÇİN ÖĞRENMEM SÖZKONUSU DEĞİL.AMA BİR TANE BİLGİSAYARCI (ESNAF AYNI ZAMANDA BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİYMİŞ) BUNA SADECE BİR 256LIK BİR DE 512LİK SD RAM AYNI ANDA TAKILABİLİR DEDİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeybekk

ANAKARTIN MODELİNİ BİLMİYORUM.ANKARTT ÇALIŞAN BİR BİLGİSAYARDA OLMADIĞI İÇİN ŞU AN İÇİN ÖĞRENMEM SÖZKONUSU DEĞİL.AMA BİR TANE BİLGİSAYARCI (ESNAF AYNI ZAMANDA BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİYMİŞ) BUNA SADECE BİR 256LIK BİR DE 512LİK SD RAM AYNI ANDA TAKILABİLİR DEDİ.

hem esnaf hemde bilgisayar öğretmeniyse inanma...
  • bilmeden yazmayın yanlış bilgi veriyorsunuz. sd ve ddr bunların veriyolları farklı.
    SD ve DDR ram aynı anda çalışamaz kardeş.

*** sd ddr ram slotları konulma sebebi seç beğen birini kullandır. ama 2 sevgiliden birini.2 sevgilin olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno1987

bilmeden yazmayın yanlış bilgi veriyorsunuz. sd ve ddr bunların veriyolları farklı.
    SD ve DDR ram aynı anda çalışamaz kardeş.

*** sd ddr ram slotları konulma sebebi seç beğen birini kullandır. ama 2 sevgiliden birini.2 sevgilin olamaz

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix

quote:

Orjinalden alıntı: zeybekk

ANAKARTIN MODELİNİ BİLMİYORUM.ANKARTT ÇALIŞAN BİR BİLGİSAYARDA OLMADIĞI İÇİN ŞU AN İÇİN ÖĞRENMEM SÖZKONUSU DEĞİL.AMA BİR TANE BİLGİSAYARCI (ESNAF AYNI ZAMANDA BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİYMİŞ) BUNA SADECE BİR 256LIK BİR DE 512LİK SD RAM AYNI ANDA TAKILABİLİR DEDİ.

hem esnaf hemde bilgisayar öğretmeniyse inanma...

Bu soru formatör öğretmen sınavında çıkmıştı. Eğer girmiş olsaydı öğrenirdi.. aynı anda olmaz. Frekansları uymaz. biri 133 diğeri 266 mhz. Ritm bozukluğu olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: mikail13

Frekansları uymaz. biri 133 diğeri 266 mhz.

katılıyorum
  • SD ve DDR ayni anakarta takilabiliyor. Ram lerin yaninda genellikle onlara paralel bir sekilde duran uzunlamasina bir switch oluyor. buradan hangi ram tipi kullanilacaksa secim yapiliyor. fakat ikisinede ayni anda calistirmak maalesef mumkun degil. en azindan ben gormedim ve calistiramadim. fakat EDO ve SD ramlar ayni anda calisiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.