Şimdi Ara

SDÜ imalat mi yoksa Fırat makinamı ? KARARSIZIM YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SDÜ imalat mi yoksa Fırat makinamı hangisini önce yazsam bi yardım edin kardeşlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• İMALAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXes3838

İMALAT

Neden acaba hocam ?

• Etrafına baksana yer gök makiina oldu işin cıvığı çıktı doğrusu bana kalırsa imalata git derim çünkü adam malzemeden anlıyo üni. ibtince iş bulman daha kolay olur
  • Bide işin şehir yönü var ısparta küçük ve güzel biyer tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXes3838

Bide işin şehir yönü var ısparta küçük ve güzel biyer tavsiye ederim :)

Teşekkürler hocam doğru söylüyorsunuz aslında ortalık makina kaynıyor

• İmalat sanki makine sektöründen farklı.Çoğu işyeri zaten imalat mühendisi yerine makinecide alabiliyor ve alıyorda zaten.Tavsiyem fırat makine olacaktır.Bildiğin gibi Fırat mühendisliklerde 6.sırada ve makine en köklü bölümü 1967'lere dayanıyor.Hem lab olarak hem hoca olarak kesinlikle fırat diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

İmalat sanki makine sektöründen farklı.Çoğu işyeri zaten imalat mühendisi yerine makinecide alabiliyor ve alıyorda zaten.Tavsiyem fırat makine olacaktır.Bildiğin gibi Fırat mühendisliklerde 6.sırada ve makine en köklü bölümü 1967'lere dayanıyor.Hem lab olarak hem hoca olarak kesinlikle fırat diyorum

Fırat da iyi aslında hocam ama yani ben eğitimine biraz mesafeli davranmıştım açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: azadi30

quote:

İmalat sanki makine sektöründen farklı.Çoğu işyeri zaten imalat mühendisi yerine makinecide alabiliyor ve alıyorda zaten.Tavsiyem fırat makine olacaktır.Bildiğin gibi Fırat mühendisliklerde 6.sırada ve makine en köklü bölümü 1967'lere dayanıyor.Hem lab olarak hem hoca olarak kesinlikle fırat diyorum

Fırat da iyi aslında hocam ama yani ben eğitimine biraz mesafeli davranmıştım açıkçası

Eğitimi çok kaliteli buna emin olabilirsin.Puanları bu seviyede olması kesinlikle doğuda olmasından kaynaklanıyor.Bir üniversite mühendislikte 6.sırada ise birşey var demektir o üniversitede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azadi30

quote:

Eğitimi çok kaliteli buna emin olabilirsin.Puanları bu seviyede olması kesinlikle doğuda olmasından kaynaklanıyor.Bir üniversite mühendislikte 6.sırada ise birşey var demektir o üniversitede.

Tamam hocam o zaman fıratı öne yazıyorum bilgi için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.