Şimdi Ara

SE için Batarya önerisi? şarj durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone SE model bir telefonum var telefondan-tipi-tarzı-boyutundan çok memnunum ancak artık gün içerisinde 3-5 kez şarj a takmaktan bıktım.
    Şu an içerisinde 2.kez değişmiş batarya mevcut ve 10-11 aylık durumda ve batarya performansı %90 göstermekte ancak şarj etmeye devam.
    zaten sürekli güç tasarruf modu aktif kullanıyorum..

internette DEJi marka 1800 Mah'lık bataryalar mevcut al.değiştir vs aparatları yanında.
    Bu ürünü alsam kendim değişim sağlayabilirmiyim ve bu ürünü alıp kısmen bataryadan memnun kalabilirmiyim.
    Sırf Şarj yüzünden başka cihaza geçmek istemiyorum.
    Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• attci kullanıcısına yanıt
    Dün akşam deji batarya sipariş verdim bugün kargoya vermişler. Gelince takıp deneyeceğim. SE için 1800 olandan aldım.

Benim önerim elin yatkın değilse kendin takma. Ufacık vidalar can sıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefondan memnunsan ki öylesin deji bataryayı youtube videolarına bakarak dikkatlice değiştir. Bir 3 sene daha rahat rahat kullanırsın. Iphone 6 plus a deji batarya almıştım, iki ay geçti kapasite hala %100, orjinal bataryasından daha iyi rahatlıkla söyleyebilirim bunu.
  • 1800mah olanından aldım aşırı memnunum o ilk günkü batarya performansına döndü. ama kendim değiştirmek gibi bir hata yaptım yanlış yerden actıgım için dokunmatik ekran tarafını açmışım ekranı değiştirmek zorunda kaldım valla elin böyle şeylere yatkın değilse hiç ugrasma ver telefoncuya 30 liraya değiştirsin kafan rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.