Şimdi Ara

Seagate 4TB Nas disk kullanım hazır değil hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nas Synologhy D220J ürününe sahibim.

3TB ve 4TB iki Ironwolf disk var.Ama 4tb olanı bir türlü birimlendiremiyorum.

İlk kullanım hazır değil hatası geliyor.3TB olan sıkıntısız ve sorunsuz.Ama 4TB olan sıkıntı.İki disk sağlıklı gözükmekte bu arada.

Tek tek çıkartıp denediğimde ise 4TB olanı Code 35 hatası veriyor,yine birim oluştramıyorum.

kb.synology.com
    I received the error message "Failed to format the disk" during DSM installation. What can I do? - Synology Bilgi Merkezi
    https://kb.synology.com/tr-tr/DSM/tutorial/I_received_the_error_message_Failed_to_format_disk_DSM_installation

Şuradaki işlemi yapacağım ama Macbook bilgisayar var ve dönüştürücü almam gerekiyor.Hangi dönüştürücüyü almam gerekiyor acaba ? Dönüştürücü aldıktan sonra disk izlencesinden hangi işlemleri yapmam gerekiyor ?

https://www.hepsiburada.com/ugreen-usb-3-0-to-sata-3-donusturucu-adaptor-p-HBV000013HWHX

Şuradaki ürünü alsam yeterli olur mu ?

Dönüştürücüyü alıp tekrar denediğimde yine olmaz ise elimde boşa çıkacak bu 4TB diski nasıl değerlendirebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Eylül 2021; 14:46:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunuzun üzerinden baya vakit geçmiş ama arama yapanlar için yanıtlamak istiyorum:

Code 35 hatası veriyorsa Synology, hdd'de %90 problem var demektir. En kolay yolu, bilgisayara takıp hdd'nin kendi sitesinden çekeceğiniz kontrol programları ile (Smart ve data vs) kontrol etmeniz.

%10 luk yanlış hata bölümünde ise; Hdd'yi bilgisayara takıp, master boot sector oluşturup, yine bilgisayarda format attıktan sonra kurabiliyor Synology.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.