Bildirim
SEAGATE 7200.11 Serisi HDD'lerdeki Sorunun DKU-5 Kablo İle Çözüm Rehberi (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar elinde hazır kablosu ve devresi olup satan arkadaş varsa istanbul içi elden alabilirm. diğer iller içinde kargoda olur . Lütfen yardımcı olun. fiyatı neyse veririm. -
bende seagate 7200.11 barracuda hdd var arızalı eğer bu işlemi yapmayı bilen varsa pm atabilir satın almak isterse. -
Arkadaşlar bu kabloyu istanbul'da satacak arakdaş var mı?
Seageate için denemiş, çalışan kablo olmalı tabii :)
Bendeki 1 TB 7200.11 hdd. -
Arkadaşlar İstanbul'da olup da seagate 31000333as hard diskimi kurtarma konusunda yardımcı olabilecek var mı ?
Harddiskim uzun süredir bir kenarda duruyor ve böyle bir kurtarma işlemi yapılabildiğinden yeni haberim oldu. Ücret karşılığı veya ücretsiz her türlü yardıma açığım, harddiskin içinde benim için gerçekten önemli dosyalar var, yeter ki kurtulsunlar.
İstanbul, Mecidiyeköy'de oturuyorum bu arada. İlgilenebilecek arkadaşların PMlerini bekliyorum.
Saygılar. -
arkadaşlar 3 tane kablo aldım birtürlü yapamadım yalnız benim dku-5 kablomda üç adet kablo çıktı kırmızı mavi ve turuncu kabloları değiştirip denedim yine bi sonuç olmadı. hiç bir şekilde olmuyor bu konuda çok acil yardım istiyorum elinde kablo olan varsa alabilirim. şimdiden çok tşk ederim.
özel mesajla dönerseniz direk ulaşabilirim. tşkler -
SEAGATE 3.5" 2TB Expansion USB 2.0 Harici Disk kutusundan sesler gelmeye başladı ben de gıcıklandım, dedim ki açayım şu kutuyu, direk anakarta bağlayıp kullanayım, ancak açınca kutu içinde ST32000542AS Barracuda LP 2TB modelinin olduğunu görrdüm, anakarta bağladım, pc hdd görmedi, sonra eski yerine taktım usb üzerinden kullanayım dedim. bu sefer oda çalışmadı sadece aradaki aparatı tanıdı pc. motordan hiç dönme ya da çalışma sesi gelmiyor, verilerimi nasıl kurtarabilirim acaba bir çözümü olan var mı?
kutuyu açarken tırnakları kırıldı, muhtemelen granti kapsam dışında kaldı,
yukarda anlatılanları denedik ama beceremedik yardımcı olabilecek arkadaş varsa birebir görüşmek istiyorum. -
500 gb samsung hd var benim sorunum su hardiskten bir koku geldi ve o gün bugundur çalışmıyor yeni evliiym bütün herseyim bu hardiskin çinde düğün nisan hepsii bu yöntemle kurtarma sansım varmı lüütfen yardımcı olun sormadığım yer kalmadı. -
Selam arkadaşlar,
Bana ücreti ile çalışan bir DKU-5 kablo temin edecek arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler. -
Yok mu arkadaşlar işini görüpte satmak isteyen? -
Sonunda hdd mi çalışır hale getirdim.
ST3500820AS, Firmware: SD81. 7200.11, 500 GB, Baracuda.
Çok sevindim hallolmasına. Bir buçuk senedir yatıyordu, iyiki vazgeçmemişim.
DKU-5 kablo ile onardım. Kabloyu ödünç veremem ya da satamam ama İstanbul da olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Herkese kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: passenger2019
Sonunda hdd mi çalışır hale getirdim.
ST3500820AS, Firmware: SD81. 7200.11, 500 GB, Baracuda.
Çok sevindim hallolmasına. Bir buçuk senedir yatıyordu, iyiki vazgeçmemişim.
DKU-5 kablo ile onardım. Kabloyu ödünç veremem ya da satamam ama İstanbul da olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Herkese kolay gelsin.
Hocam PM godnerdim. -
Selamlar;
Baslangicta hersey cok iyi gidiyordu herhangi bir problemle karsilasmadan isleme basladim ama ilk guc kablosunu cikarip takma isleminde bilgisayar resetlendi daha sonra direk ikinci adimdan devam ettim ve ikinci komut setini girip ikinci defa guc kablosunu takip cikarma isleminde bilgisayar yine resetlendi ve devamini getiremedim. Sanirim ya guc kaynagi ya da anakart sistem calisirken bir parcanin takilip cikarilmasini desteklemiyor ya da bununla ilgili bir ayar var ben gozden kaciriyorum.
Bu sekilde sorun yasayan arkadaslar cozume nasil ulastilar paylasabilirse cok sevinirim... -
passenger2019, bağcılardayım, bana kablo konusunda yardım edebilirsen çok sevinirim -
elinde kablo olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. -
http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-5140-3100-3105-DKU5-Usb-Data-Sarj-Kablosu_W0QQidZZ35508946
arkadaşlar şu kabloyu aldım. içinden sarı, beyaz yeşil kablo çıkıyor, sarı gnd, diğerlerini tx rx i deneyerek bulabiliyorsunuz, eski bir power supply'ım vardı, onun fan kablosundan 3 tane kablo kafası söktüm ve birleştirip şu videodaki gibi yaptım, hyperterminalde hiç bir problem çıkmadı 5-10 dakikalık başarılı bir operasyon oldu. diskim maxtor stm31000340as.
düzeldikten sonra firmware upgrade de yapmadım henüz.
http://www.youtube.com/watch?v=29FztWJVxbM
-
sarı toprak.
peki beyaz ve yeşil nedir? hangisi TX hamgisi RX? bilen varsa yazacağım..
aynı kablodan bende var. yaptım uçlarını..
isteyene 25 tl kargo dahil gönderirim..Sultangazi elden 20 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 31 Temmuz 2011; 8:00:09 > -
iyi günler
bağlantıyı kurdum ancak. /2 ve Z komutundan sonra işlem tamamlanınca, elektriği kesiyorum 10-15 sn bekliyorum. tekrar elektriği verip kağıdı çıkardıktan sonra vidasını taktığımda hdd den sürekli olarak zııııııııııt diye bir ses geliyor ve hyper terminal kitleniyor işlem yapamıyorum.
yardım edebilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler -
Merhaba. Bu kablonun driver'ını kurduktan sonra yine de bilinmeyen aygıt uyarısı alıyorum. Bir türlü kabloyu sisteme tanıtamadım. Ne önerirsiniz? Kabloda sorun olabilir mi? -
Ben iki tane kablo ve ttl convertor denedim. Bir türlü Hyper terminalde malum ekranı göremedim. Ücreti karşılığı yardımcı olacak arkadaş var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X