Şimdi Ara

SEAGATE FREEAGENT HAKKINDA SORUN ACiL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seagate freeagent Harddiskime (500gb) Bilgisayarımdan giriş yapamıyorum.. çift tıklandıgı zaman resimdeki sekilde secenek cıkıyor...

SEAGATE FREEAGENT HAKKINDA SORUN ACiL

Hard diske biçimlendirme yapsam bu sorun çözülürmü??

Arkadaslar cok rahatsız edici bir durum napabilirimm?? Şimdiden teşekkürler..

Ayrıca biçimlendirme yapınca HDD içindeki yazılımdamı kaybolur yoksa U3 flash belleklerdeki gibi sabitmidir bu yazılım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 26 Şubat 2008; 2:34:53 >

• Son zamanlarda USB sürücüler için hazırlanmış özel zararlı kodlar dolaşıyor etrafta. Sizin harici disk de birinden nasibini almış. Görüldüğü kadarıyla AntiVirüs'ünüz devreye girmiş ve temizlemiş ancak autorun dosyasını silmediği için bu hatayla karşılaşıyorsunuz. Gizli dosyaları ve sistem dosyalarını gösterilmesini sağlayıp sürücü içine girin, orada bir autorun dosyası bulacaksınız. Onu silerseniz veya içindeki zararlıyı çalıştırmasını sağlayan satırları silerseniz sorun çözülecektir. (Temizlikten sonra diski bir kez çıkarıp takmanız veya bilgisayarı kapatıp açmanız gerekebilir.)
  • cevabın için cok sağol ama dediğin gibi yaptım gizli dosyaları actım herhangi bir autorun bulamadım... Acaba biçimlendirme yapsam bu sorun çözülürmü?
  • biçimlendirme işLemine baslıyorum umarım HDD iiçndeki yazılımm geri döner
  • Arkadaşım bu sorunla okulda,evde,flash belleklerimde ya da taşınabilir harddiskimde sık sık karşılaşır oldum.Aşağıda linkini vereceğim dosyayı indir.Bu bir msdos komut dosyası,o virüsü silebilmek için gereken işlemler msdosda yazılmış ve kaydedilmiş.Sen bunu indirip harddiskinin/flashının içine atıyosun,daha sonra harddiskini/flashını açıp onun içindeyken bu msdos dosyasını çalıştırıyorsun,2 saniyede temizliyor.Ama tabi bu virüs autorun ise.Hem verilerin gitmiyor hem daha sonra tekrar karşılaştığın zaman aynı komut dizinini tekrar kullanabiliyorsun.Ama dediğim gibi unutma,o dosyayı harddiskine kopyala,onun içindeyken çalıştır,harddiskine format atmaya gerek kalmaz,tüm verilerin olduğu gibi kalır.

http://uploaded.to/?id=xlivea

Umarım işini görür.

• dostuum ilgin için çok sağol ama biraz gec baktıgım için format atmıs bulunuyorum neyseki içindeki verileri yedekLeyebildim verdiğin linkteki dosyayı cekiyorum hemen teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.