Bildirim
Seagate garantiyi uzatmıştı dimi???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
seagate'in uluslararası garantisi bu.
ancak bizdeki firmalar bunu uygularmı...
birinin sorunu çıkınca ilk 2,5 sene sonra öğrenicez. -
haydaaa
hdd alıcam seagate i bu yuzden tercih etmeyi düşünüyodum.. kesin bi bilgi yokmu yani? -
5 sene ise 5 senedir kardeşim. 3 seneye düşüremezler kafalarına göre Dist. ler. Öyle şey mi olur? Oh ne ala adamlar 3 sene garanti veriy ama ben 1 sene yeter diyorum. -
ya ben Seagate'in sitesine girdim, orada ürünün hala garanti kapsamında olup olmadığını kontrol ettiğiniz bir bölüm var, ürünün Serial nosunu felan girdim, sonra çıkan ekranda "ürününüz garanti kapsamı dışındadır" ın ingilizcesi ibare çıktı. Ben ürünü Şubat 2003'te almıştım, 5 yılı geçtim, 2 yıllık garanti yok muydu eskiden? Neden böyle diyor anlamadım. -
heryerden aldığımız ve faturası 1 temmuzdan sonraya ait olan tum diskler 5 yıl garanti yani? kesin olan bu mu simdi :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X