Şimdi Ara

Seat 1.4 tdi ? clio III 1.5 dci ? peugeout 207 hdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bende 1.6 16V megane 2 var. Yaktığı benzinle bearber benide yakıyor maalesef ve dizel bi araba almayı düşünüyorum. Bu seçenekler arasında kaldım fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• seat cordoba yada ibiza özellikle signo-stylance-s rider modelleri çok donanımlı ve hoş araçlardır ama seat tdi ler çok ses çıkarıyor.clio III ile peugeot 207 arasında ise ikiside fransız sonuçta ama estetik ve donanım olarak be olsam 207 derdim...Allah gönlünüze göre versin
  • Clio diğer iki seçenek karşısında zayıf kalıyor. Ben olsam 207 ve İbiza arasında kalırdım. Ama İbiza donanım olarak bu ikisini 2 ye katlar. İbiza'nın tek eksisi soğukken gürültülü çalışan motoru (ama kabin içindeki ses diğer dizellerden fazla değil). Ben olsam İbiza düşünürdüm, motoru her ne kadar Common Rail olmadığı için daha gürültülü olsa da yakıt kalitesizliğine karşı en dayanıklısı budur.
  • abim de 2004 dordoba 1.4 tdi signo var kaliteli ve donanımlı fiyatına göre süper 4 sene oldu alalı bakım harici hiçbir masraf açmadı evet motor dışardan sesli eski tip motor ve 3 silindir ama yalıtımı iyi içeri fazla ses gelmiyor yakıtı az düşük devirlerde cansız motor kalkışlar biraz ağır ama devirlenince çok iyi gidiyor yol tutuşu sınıfına göre çok başarılı sert süspanyon sayesinde ama konfor fazla değil 55 yanaklı lastikler ve sert süspansyon buna neden ama yol tutuşu arttırıyor bu nedenler abimin araç boyasız ve 90 binde bakımlı olmasına rağmen piyasası 16 ile 18 bin arası...
  • clio ile 207 arasına bence clio... 2004 de sıfır almıştım 65 bg likti 3 seneye yakın kullandım hiç masraf açmadı motor ve yakıt yönünden çok iyi 5 kişi artı bagaj memlekete giderken bayırlarda bile 5 den 4 e aldığımı bilmem ki bu 65 lik motor gerisini siz düşünün kullanım maliyetleri ve 2 el önemli ise clio derim...
  • Karşılaştırma eşit beygir güçlerindeyse çok bir performans farkı olmaz ama ben bu durumda ibizayı tercih ederim evet biraz sesli ama performansı sanki biraz daha iyi gibi yalnız biri 70 lik ken diğeri 85-90 bg ise yüksek beygir olan daha performanslıdır.

Bir de yazmamışsınız ama 2. el bakıyorsanız herşeyden önce temiz bir araç olması ve dizel olduğu için düzgün kullanılmış olması önemli, kolay gelsin.
  • Merhaba ford fiesta neden dusunmuyorsunuz son kasa cok kaliteli ve guzel
  • Araç almayı düşündüğünüz sınıfın tartışmasız tek lideri Cliodur.Bana kalırsa herkes gibi siz de clioyu tercih edin çok az yakar sağlam ve seri bir araçtır.Hiç macera aramayın bence yıllarca sanayiye uğramadan binersiniz.
  • Motor olarak dci 85 hp lik motor her yönden ihtiyacınızı karşılayacaktır.207 nin 1.6 dizeli olabilir 1.4 ünü beğenmedim.İbiza hakkında herhangi bir tecrübem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmrtp

merhaba, bende 1.6 16V megane 2 var. Yaktığı benzinle bearber benide yakıyor maalesef ve dizel bi araba almayı düşünüyorum. Bu seçenekler arasında kaldım fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bu arada hangisini alırsanız alın b sınıfı dizel araçlar uzun kullnımda dizelin motor sesinden dolayı rahatsız edebilir.Bu üç araç arasından birisiyse Clio bir adım önde olmakla birlikte Fiestayı da incelemeniz gerek bence .
    Seat almayınız...
  • denizkubi mi gördüm sanki

B sınıfı lideri Clio
    C sınıfı lideri Megane & Fluence
    D sınıfı lideri Latitude & Laguna
    SUV lideri Koleos
    MPV lideri Grand Scenic

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

denizkubi mi gördüm sanki

B sınıfı lideri Clio
    C sınıfı lideri Megane & Fluence
    D sınıfı lideri Latitude & Laguna
    SUV lideri Koleos
    MPV lideri Grand Scenic

böyle birşey söylemedim ben Sadece cliodan bahsettim clio bu sınıfın tartışmasız tek lideridir bilmiyorsanız açın bakın.

• Üç aracında birbirine çok üstün yanları yok.Fakat İbiza eski kasa düşünüyorsanız eğer biraz geride kalabilir.Dizayn, estetik, yakıt tüketimi olarak 207 bir adım önde.Dynamic veya Premium alırsanız tadından yenmez.
  • Bende size kesinlik peugeot tan uzak durun derim gerisi size kalmış... Sıfırını bile aldık 1 ay geçmeden heryerden ses gelir mi ya... İşçilik ve kalite beş para etmez tr şartlarındaki yollara hiç gelmez... Ben tıkırtılara aldırmam, yolda dökülsede olur diyosanız o zaman peugeot u tek geçerim direkt alın
  • peugeout dan tamamen vazgeçtim bi deneme fırsatım oldu yol tutuşu berbat ve biraz sürat yaptığınızda her an kontrolü kaybedecekmiş gibi hissettiriyor. ibizayıda deneme şansım oldu ama benzinliydi 207 ye nazaran daha iyi bi yol tutuşuna sahip daha sağlam basıyor ama aracın tipi kılığı özellikle iç mekan görsel açıdan zayıf .. clioyu deneme fırsatım olmadı ama kime sorsam clio diyorlar. Bu benzin fiyatlarından gına geldi daha kendi aracımıda satamadım henüz . Habirede zam geliyo tüpte takmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.