Şimdi Ara

seat cordaba 1.4 tdı alınır mı??2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu araçtan aldığımız zaman elden çıkarmak kolay mıdır??

• Temizini bulmak hiç kolay değil öncelikle bilgin olsun 22 ye aldığımız aracı 23 e sattık yol tutuşu namına çok fazla bir şey bekleme az yakar yüksek hızlara öyle çıkmaz nazlanır Motoru seslidir. Bakım fiyatlarını hatırlamıyorum ama 1.4 3 silindir dizel motor işte
  • Ses konusunda Massey Ferguson'la yarışır.
  • Motorunun üç silindir olduğunu duyunca kaçan dayılar var
  • 2006 modelini 5 senedir kullanıyorum. Gayet memnunum. 2. eli çok hızlı değil ama belli alıcı kitlesi var. Fiyatını ederini yazarsan 1 günde bile satarsın.

Yüksek km fazla işlemez eski nesil 1.4 TDI dizel motora çünkü Common Rail değil Pompa Meme sistemlidir, mazot seçmez, 10 numara yağ, yanmış bitkisel yağ ile de gitmem demez. Düzgün kullanılmışı 1.000.000km çok rahat devirir.

Ben 170.000km'deyim hiçbir sorun yaşamadım. Süspansiyon sistemi serttir fazla konfor bekleme ama bunun yol tutuşa etkisi var, kolay kolay çizgisinden çıkaramazsın. Varsa bi sorun pm atabilirsin.
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    Corsa 2003 1.7 tdi 'dada bu özellikler var demi? Sizce bu her şeyle çalısması arabanın iyimi kötümü
  • Sesi konusunda uyarmaya gelmiştim, gidiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben tamirciyim zaten arabanın her türlü detayını biliyorum sadece piyasası ne kadar hareketli onu öğrenmek istiyorum bazı arkadaşlar bu araba hakkında yanlış bilgilere sahip forumlarda karşılaştım buraya da daha yeni üye oldum ama uzun süredir takip ederim bazı insanların yanlış bildikleri var onları hep beraber düzeltiriz inşallah
  • Bir inceleme bekliyoruz senden
  • inceleme bekliyoruz derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Ses konusunda Massey Ferguson'la yarışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim eski aracımdı 2006 cordoba 1.4 tdi s-rider.
    yakıtı oldukça makuldu. performansı tatmin ediciydi. düz yolda birkaç denememde max. 185km/h kadar çıkmıştım.
    motor sesi yüksektir rolantide ve devirlenirken. fakat uzun yolda sabit hızda giderken rahatsız etmez.
    bagajı abartmıyorum , aracın kendi boyutuna göre devsadır.
    amartisörleri serttir çok fazla konfor sunmaz.

29.000 km de 2.el olarak almıştım. 100.000km de aldığım fiyata çok yakın bir değerde satmıştım.
    71.000km ve yaklaşık 2,5 yıl boyunca bana hiçbir masraf açmamıştı. genel olarak memnun kalmıştım.
  • teşekkür bende alabilirim galiba ben en fazla 17 18 bin tl kadar verebilirim zaten bu rakamlardaki arbaların alıcılarıda çok fazla var
  • 2004 modelini 1 sene kadar kullanmıştım. En büyük avantajı çok az yakar. 1 depo ile 950 km'de yakıt ışığı yanmıştı. Dezavantajları ise çok dar ve motor sesi çok fazla. Dar olduğu için arkası çok sallanıyor, konforlu değil.
  • Komşumuz galeriden almıştı 2 sene önce motor berbat durumdaydı km düşürülmüştü.Masraf yaptı baya en son kapı kilitlerini değiştirdi ilanı ben açtım satmak için.6 7 ay satılmadı gelip bakan teste sokan vazgeçti.En son başka bi şehirden akrabası aldı gitti yoksa satılacağı yoktu Motor sesi traktörü aratmaz maşallahı var o konuda

Ve uzun yolda arkada oturmak işkence hele 3 kişiyseniz ortada oturanda sizseniz allah belanızı veriyo yani o kadarını söyleleyim

Bu arada okuduğunu anlamayan baz şahsiyetler sanki pert olmuş aracı satmaya çalışıyomuşuz gibi mesajlar yazmış.Araç benim değildi kaldıki satıcı alıcıya durumu söylüyor aracı çalıştırıyolar motor üflüyor ya orda vazgeçiyolar ya da buna rağmen teste sokuyolar.En son aracın durumunu bilen bi akrabası aracı satın alıyor.Burda kimseyi kazıklamak gibi bi durum söz konusu değil..Ben bugüne kadar 4 tane 2.el araç aldım kendim nasıl alırken temiz istiyosam satarkende öyle temiz veririm en son aracımda üstüme düşmemesine rağmen adam arkamdan konuşmasın diye 800tl lik masraf yaptım öyle sattım adam araca biniyor ama ben o parayı ustaya ödemeye devam ediyorum.Biraz zarar ettim ama kafam rahat..Adam çıkmış yorumu tam okumadan insanlara böyle araçları iteliyosunuz demiş bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 1 Aralık 2013; 16:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Bir inceleme bekliyoruz senden

az yakar normal kaçar. normal b sınıfı arka koltuklar dar. motor yukarıda da yazılmış traktörlerle yarışır. Ancak donanım olarak üzmez(yağmur sensörü,cc,yol bilgisayarı,katlanır aynalar ve belki aklıma gelmeyen birkaç donanım daha)

fiyat olarak 20bin civarı ise bence alınmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.