23 bin tl ye kadar dizel tutulan en çok özellikli olanı hangisidir?
Signo daha doludur. Genelde 1.4 TDi daha hızlı satılır. Fakat 14.2 hızlanmasıyla performanssız fakat az yakan bir araç. Biraz da traktör sesi vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
Signo daha doludur. Genelde 1.4 TDi daha hızlı satılır. Fakat 14.2 hızlanmasıyla performanssız fakat az yakan bir araç. Biraz da traktör sesi vardır.
uzun süre kullanılacak 6 sene gibi. 1.4 tdi eski nesil midir? yakıt seçer mi?
zambakzumbak121Z
kullanıcısına yanıt
Yakıt seçer tabi turbolu araçlar genelde seçer. DCi kadar hassas olmasa da. 2004 model civarı bulunuyor. Yaklaşık 10 yaşında araç. 5 yılda siz kullansanız yani bilemiyorum. Bu fiyatlara daha farklı araçlar seçilebilir.
brkprlk35
kullanıcısına yanıt
bu aractaki özellikler kadar özelik olan başka marka model önerebilir misiniz?
zambakzumbak121Z
kullanıcısına yanıt
Sizin isteklerinize bağlı. Sonuçta sedan bir araç ekstra nasıl özellikler istiyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
Sizin isteklerinize bağlı. Sonuçta sedan bir araç ekstra nasıl özellikler istiyorsunuz?
extra özellik iistemiyorum cordobada olan özelliklerden eksiği olmasın demek istedim. motor dizel olacak yine 1.6 yı geçmeyecek. 1.3 arasında olcak. 75-100 hp arasında olacak.
Albea, Clio Symbol, Era, Linea, Logan gibi araçları saymıyorum. Tabi bu 5 araçtan birini tercih ederseniz model yılı en düşük 2007 olur hatta 2010 modele kadar çıkar boş donanımsızları. Cordoba tarzı dediğiniz için 2004 model civarı Megane II, Focus II gibi araçlar bulunabilir. Bulunabilirse 407 en iyisi olur hem segment olarak hem donanım hem de dış görünüş olarak.
O 5li araçlardan bulmak çok kolaydır. Fakat onları istemiyorsanız Megane çok tutulan bir model. Onun da temizini bulmanız zor olmaz. Cordoba pek bakmaz insanlar o yüzden daha yavaş satılır. Focus'un temizini bulmak zordur şirket aracı türü olduğundan. Genelde 25 civarı temizi bulunuyor 407lerin o yüzden daha zor bulunur onun temizi ama segment farklılığından içi çok geniş ve ferah.
Miktar 23 diyorsanız Megane II'lere göz atın bence. Cordoba kötü araba değil fakat satarken belki biraz sürebilir.
seatlar donanımlı hoş ama ikinci eli ağır olan bi marka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme