Şimdi Ara

SEAT Ibiza 1.0 Eco TSİ Style 110HP DSG vs VW Polo 1.2 TSİ Lounge 90HP Manuel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım.Polo nun iç mekanı cok kaliteli ama İbiza nin da motoru cok iyi.Hem performans hem de yakıt acısından.Ustelik fiyatı Polo dan cok daha ucuz.Arada ki fiyat farkına cam tavan led far filan eklenebilir İbiza ya.

• Bizde polo var.90 bg yeterli arc kalite olarak fena değil, donanım idare eder.2.el kaygısı varsa polo,yoksa ibiza alin
  • Polo nün + ları
    malzeme kalitesi
    Tutulan bir model 2. Eli iyi
    Kendini kanıtlamış ve daha sessiz bir motor
    Daha iyi iç hacim
    Daha iyi yol tutuş ve konfor
    İbizanin
    Fiyat
    Donanım
    Daha yeni motor ancak kronik sıkıntısı var mi belli değil daha

Karar sizin
  • Polonun yol tutuşu direksiyon hissi falan sınıfına göre çok iyi bunu atlamayın lounge donanımda gayet dolu bence polo daha mantıklı. Tek eksi yanı perde hava yastıkları olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Polonun yol tutuşu direksiyon hissi falan sınıfına göre çok iyi bunu atlamayın lounge donanımda gayet dolu bence polo daha mantıklı. Tek eksi yanı perde hava yastıkları olmaması.
    Ben bahsedilen polonun dsg'sini kullanıyorum. Polo tabiki daha iyi ama sizin durumunuzda olsam ibizayı alırdım çünkü otomatik. Otomatik aracın konforu bambaşka. Ayrıca ibizanın motoru bariz daha güçlü, 0-100 değerinde poloya neredeyse iki saniye fark atıyor. Ne kaybediyorsunuz malzeme ve işçilik kalitesi ve ikinci elde marka algısı. Ama daha ucuza otomatik ve çok daha seri almış oluyorsunuz ki öyle çok kötü bir araç da değil ibiza. O yüzden ben dsg oluyorsa polo, olmuyorsa dsg ibiza derim, üstüne style plus paket falan eklerseniz mis gibi olur.
  • Polo otomatik cok pahalı ona param yetmiyor maalesef, İ20 de alternatiflerim arasında ama 1.2 olanı gitmiyor,1.4 de cok yakıyor
  • Bence ikiside değil. 2 motoru da kullandım, aralarında devasa bir fark yok. Ibiza biraz daha az yakıyor ve otomatik ama çok eskidi artık. 1.2 tsi dsg fabia o fiyata çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

Bence ikiside değil. 2 motoru da kullandım, aralarında devasa bir fark yok. Ibiza biraz daha az yakıyor ve otomatik ama çok eskidi artık. 1.2 tsi dsg fabia o fiyata çok iyi.
    Bende şuan üç araç arasındayım. Seat ibiza 1.0 eco tsi, 1.2 tsi polo lounge manuel veya 1.2 tsi comfortline dsg. Bütçem bunlara yetiyor, lakin karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justcontrol

Bende şuan üç araç arasındayım. Seat ibiza 1.0 eco tsi, 1.2 tsi polo lounge manuel veya 1.2 tsi comfortline dsg. Bütçem bunlara yetiyor, lakin karar veremiyorum.

Alıntıları Göster
    Bende İbiza 1.0 Eco TSİ 110HP DSG ve VW Polo 1.2 TSİ 90 HP DSG arasında kaldım, ikiside otomatik. Birbirlerine kıyasla ibiza daha az yakıyor, donanım daha fazla, daha ucuz (yaklaşık 5 bin tl civarı). Görünüm olarak polo bir adım daha önde, ikisininde test sürüşünü yaptım, ibiza daha seri, daha güçlü. polo her zaman ki gibi marka algısı yüzünden ikinci elde daha çok getiri sağlıyor. Bagaj hacmi olarak ta ibiza yine önde. Hala kararsızım, bayrama kadar almayı planlıyorum ikisinden birini. Bakalım hayırlısı artık o an ne gösterir bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasa81 -- 21 Ağustos 2016; 11:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasa81

Bende İbiza 1.0 Eco TSİ 110HP DSG ve VW Polo 1.2 TSİ 90 HP DSG arasında kaldım, ikiside otomatik. Birbirlerine kıyasla ibiza daha az yakıyor, donanım daha fazla, daha ucuz (yaklaşık 5 bin tl civarı). Görünüm olarak polo bir adım daha önde, ikisininde test sürüşünü yaptım, ibiza daha seri, daha güçlü. polo her zaman ki gibi marka algısı yüzünden ikinci elde daha çok getiri sağlıyor. Bagaj hacmi olarak ta ibiza yine önde. Hala kararsızım, bayrama kadar almayı planlıyorum ikisinden birini. Bakalım hayırlısı artık o an ne gösterir bilinmez.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ibiza, style plus paket ekleyin ve garanti uzatarak alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 21 Ağustos 2016; 12:10:12 >

• Dsg oldugu icin ibizayi tercih ederdim mutlaka cam tavanda ekletin ama..
  • Konsolu mıncıklamayı sevenlerdensiniz galiba

İbiza alın geçin hocam, hem güçlü motor vergi avantajı da var, Dsg risk yine de garanti uzatma ekletin, ayrıca daha ucuz, cam tavan veya da Led far eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Konsolu mıncıklamayı sevenlerdensiniz galiba

İbiza alın geçin hocam, hem güçlü motor vergi avantajı da var, Dsg risk yine de garanti uzatma ekletin, ayrıca daha ucuz, cam tavan veya da Led far eklenebilir.
    İbiza 1,0 ecotsi alacakken polo allstar almış biri olarak konuşayım . İbizanın karakteri çok hoş fiyatına göre mükemmel bir araç araba kullanmayı iyi biliyorsanız tam tercih sebebi bunu şunun için yazıyorum. Bu arabaya temiz bakarsanız polodan çok da farkı olmaz satarken 4 5 sene sonra. style paket + cam tavan yaklaşık 56 bin civarına alırsınız sanırım güzel bir seçenek tabi araç varsa gidin bayilere sorun araç sıkıntı olabiliyor çünkü. Polo da güzel araç ben memnunum ama 51bin liraya bu donanımla araç zor bulunur dsg ne kadar problemli densede oldukça rahat bir kullanımı var. Dsg den korkmuyorsanız ibiza alın . Ben ablam da kullanmayacak olsa ibiza alırdım. Özetle kredi ile almıyorsanız polo alın kredi para durumları kısıtlı ise ibiza alın.

• quote:

Konsolu mıncıklamayı sevenlerdensiniz galiba

Polo'nun konsolu yumuşak plastik mi ?

Bu arada aynı fiyata ikinci el C4 aldım 408L bagaj var,otm.katlanır ayna,far sensörü,yağmur sensörü,Cruise Control ,otm.katlanır ayna vs var VTi modeli tüpede uyumlu 48'e aldım 10.000 km deyken, Confort olarak geçiyor .
  • Yok hocam, aynı sonuçta. Malzeme kalitesi biraz daha iyi. Onun haricinde aradaki 10-15 kağıtlık farka değer bir şey var mı bilmiyorum.

Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin, en mantıklı tercihi yapmışsınız.
  • Yavas yavas tercihim ibizadan yana agır basmakta, genelde cam tavan taktır deniyor, hic cam tavanlı bir aracım olmadıgı icin keyfini bilmiyorum tabi, baya keyifli olmalı ki tercih sebebi, peşin alacagim aracı, ibiza 1.0 eco tsi zaten style paket olarak satılıyor, belki plus eklenebilir, sun roof ta 2500 tl ek fiyat istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasa81

Yavas yavas tercihim ibizadan yana agır basmakta, genelde cam tavan taktır deniyor, hic cam tavanlı bir aracım olmadıgı icin keyfini bilmiyorum tabi, baya keyifli olmalı ki tercih sebebi, peşin alacagim aracı, ibiza 1.0 eco tsi zaten style paket olarak satılıyor, belki plus eklenebilir, sun roof ta 2500 tl ek fiyat istiyorlar

Aile olarak mı kulanacaksınız hocam ?
  • quote:

Yok hocam, aynı sonuçta. Malzeme kalitesi biraz daha iyi. Onun haricinde aradaki 10-15 kağıtlık farka değer bir şey var mı bilmiyorum.

Ben olsam İbiza alırdım Polo 9N (2005'e kadar) C sınıfı araçlardan bile daha kaliteliydi ama artık öyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

quote:

Yok hocam, aynı sonuçta. Malzeme kalitesi biraz daha iyi. Onun haricinde aradaki 10-15 kağıtlık farka değer bir şey var mı bilmiyorum.

Ben olsam İbiza alırdım Polo 9N (2005'e kadar) C sınıfı araçlardan bile daha kaliteliydi ama artık öyle değil.

Alıntıları Göster
    Merhabalar

Bugun IBIZA 1.0 EcoTSI 110 hp DSG Style Plus icin 55.600 fiyat aldim.

Sizce nasil fiyat olarak, degerlendirebilir misiniz

• greedisgood G kullanıcısına yanıt
    Plus paket varsa fena değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.