Bildirim
Seat İbiza 2016 1.2 Referance
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Donanım beklentisi yoksa alınabilir. -
4 teker 1 direksiyon -
Hiçte öyle değil hocam. Rakiplerin(fiesta corsa vs) boş donanımından fazlası şunlar :
Hız sabitleyici var
Yokuş kalkış desteği var
5 inç dokunmatik ekran var
Dış sıcaklık sensoru var
Yol bilgisayarı var
USB girişi var
4 cam elektrikli
Turbo motor var
Lastik basınç sensoru , abs esp, ayarlanabilir direksiyon , ayarlanabilir sürücü yolcu koltuğu , bagaj aydınlatması vs vs yazmiyorum bile .
1 direksiyon 4 teker olan corsa ve fiestanin başlangıç paketleridir. İbiza kullanıcı için gayet donanımlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_MuKa
4 teker 1 direksiyon
Yav he he
Sanırım siz parayı kolay kazaniyorsunuz insanların emekleriyle almak istediği arabaya yaptığınız yoruma bakın. Kuş serisi alacak olsa bile öyle mi denir. Gayette iyi araç o paralara sıfır gibi donanımı da gayet yeterli. Unutmamalı her malın alıcısı vardır. Go kart sormadı ki 4 teker 1 direksiyon olsun
Hocam nickiniz 11 memleket Bilecik mi yoksa ?
Hocam bahsettiğiniz aracın referance olduğuna eminmisiniz ? Saydığınız donanımlar bildiğim kadarı ile referance modelinde yok
Arkadaşlar arabayı kullandım turbo ya geçince felan birden hızlanması yol tutuşu felan çok hoşuma gitti fakat babamdaki tek sıkıntı yarın zor durumda kaldım mı satabilir miyim korkusu :( Bu arada memleket Bilecik degil Nigde -
saçma saçma yorum yazmışlar,şu piyasada en mantıklı araba.fiyatıda gayet uygun, o paraya daçyanın en kötüsünü vermiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X