Şimdi Ara

Seat ibiza benzinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biz 4 kişilik bir aileyiz esenkette oturuyoruzn ben ve kardeşim üniversite öğrencisi annem ve babamın işi eve yakın gelelim konuya seat ibiza 2014 benzinli almayı düşünüyoruz araba fazla kullanılmıcak yani hergün işe falan gidip gelme gibi bir durumu yok arada bir ben derse misafirliğe falan giderim oturduğumuzc yer gerçekten istanbulun içine çok uzakarabamız olmadığı içinde pek gezmeye çıkmıyoruz istanbulun içine arada bir gezeriz falan yani hergün düzenli bir şekilde kullanılmayacak arabayani ben diyorum ki 10 milyar fazla verip dizel alacağımıza benzinli almak daha mantıklı değil mi? Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli.

• Az KM yapıyorsanız benzinli olması ideal. Hem "Az yakıyor ne de olsa" diye fazla gezme gibi bir durum da olmaz.
    Şaka bir yana ben mesela ayda 300 km yi ancak yapıyorum şu aralar, yakıt masrafım 40 günde 200 lira falan. Bu soğuklarda iyi fiyat bence.
  • Skoda Citigo öneririm yakıtı da fazla değil hemen hemen dizel gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel benzin makasi az olan araclarada bakabilirsin,dizel icin eger az kullanirim dersen 10 bin fazladan verilmez,ancak benzinli arabaylada gezilmez sadece ihtiyaclar giderilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Yrs123

Dizel benzin makasi az olan araclarada bakabilirsin,dizel icin eger az kullanirim dersen 10 bin fazladan verilmez,ancak benzinli arabaylada gezilmez sadece ihtiyaclar giderilir
    Yıllık 12 bin kilometreydi sanırım bunun sınırı. Eğer bu km'yi senede yapıyorsanız benzinli, fazlasını yapıyorsanız dizel mantıklı kaldı ki sizin söylediklerinize göre benzinli araç ideal olacaktır aileniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Yıllık 12 bin kilometreydi sanırım bunun sınırı. Eğer bu km'yi senede yapıyorsanız benzinli, fazlasını yapıyorsanız dizel mantıklı kaldı ki sizin söylediklerinize göre benzinli araç ideal olacaktır aileniz için.

Alıntıları Göster
    Sizin durumunuz da bence hiç lpg veya dizeli düşünmeye gerek yok. Alın bir benzinli eğer şehir içi (dur-kalk trafikte) de fazla gezmezseniz çok fazla da yakmaz.
    Zaten yakında dizel fiyatı benzini de geçebilir ya da eşitlenir. İyice azalıyor dizelin önemi sizin gibi az km yapacak kimselerde.

Mesela bende de benzinli araba var, genellikle şehirler arası yapıyorum 22bin kmlik tüm ortalamam 6,6lt/100km. Bence benzinli araba için gayet ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: urunguu

Sizin durumunuz da bence hiç lpg veya dizeli düşünmeye gerek yok. Alın bir benzinli eğer şehir içi (dur-kalk trafikte) de fazla gezmezseniz çok fazla da yakmaz.
    Zaten yakında dizel fiyatı benzini de geçebilir ya da eşitlenir. İyice azalıyor dizelin önemi sizin gibi az km yapacak kimselerde.

Mesela bende de benzinli araba var, genellikle şehirler arası yapıyorum 22bin kmlik tüm ortalamam 6,6lt/100km. Bence benzinli araba için gayet ideal.

Alıntıları Göster
    Çok Kullanmıyorsanız Benzin İdeal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    POLO DSG
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ön koltuk opsiyonunu unutma abi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleko5 -- 4 Şubat 2014; 11:40:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleko5

Ön koltuk opsiyonunu unutma abi :D
    Ibiza kullandım 2 yıl. 1.2 tsi dsg style olanı. Tüketim gayet iyiydi, performansı da iyiydi. Fiyatı ise benzer otomatik benzinli araçlarla aynı hatta daha az bile olabilir.

Bence bunu alacaksanız dizele de gerek yok. (Şİ 7lt, ŞD 5,5 lt kullanımlarımın ortalaması) Normal kullanım ,sizinkine benzer diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Ibiza kullandım 2 yıl. 1.2 tsi dsg style olanı. Tüketim gayet iyiydi, performansı da iyiydi. Fiyatı ise benzer otomatik benzinli araçlarla aynı hatta daha az bile olabilir.

Bence bunu alacaksanız dizele de gerek yok. (Şİ 7lt, ŞD 5,5 lt kullanımlarımın ortalaması) Normal kullanım ,sizinkine benzer diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Yakıt cebinize dokunursa tüp taktırma yoluna gidersiniz.1200 cc tsı alırsanız vergiden de avantajınız olur.10 bin tl fark az para değil,neredeyse 2 yıllık yakıt parası

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Yakıt cebinize dokunursa tüp taktırma yoluna gidersiniz.1200 cc tsı alırsanız vergiden de avantajınız olur.10 bin tl fark az para değil,neredeyse 2 yıllık yakıt parası

Alıntıları Göster
    yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim benzinli ibizadan kastım 1.4 85 ps dir . 1.2 dsg de pahalı araç onu almaktansa 1.6 dizel daha mantıklı gibi geliyor bana

Seat ibiza benzinli

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzm23

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim benzinli ibizadan kastım 1.4 85 ps dir . 1.2 dsg de pahalı araç onu almaktansa 1.6 dizel daha mantıklı gibi geliyor bana

Seat ibiza benzinli

Alıntıları Göster
    konu güncel arkadaşlar araba yakın meşaleleri yaktım ama hala model konusunda emin değiliz ama sıfır alırsak ibiza alırız

• quote:

konu güncel arkadaşlar araba yakın meşaleleri yaktım ama hala model konusunda emin değiliz ama sıfır alırsak ibiza alırız

Alıntıları Göster
    dostum opel corsa niçin düşünmüyorsunuz.

1.2 essential 34.000 tl liste fiyatı var. Pazarlıkla da düşürülebilir.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    başka ne seçenekleri var usta corsanın biliyorsan sayabilir misin
  • quote:

:D :D Araba yakın meşaleleri yakın :D Ohh bee sonunda alacaksın da arabayı bende tabanvaydan kurtulacağım abi :) Ibıza diyorum tekrardan hoş araç abi isteklerin doğrultusunda en mantık araç ayrıca,özel olarak konuştuğumuzda da bunu belirtmiştim hatırla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

O eskidendi. Senede en az 17-18bini devirmiyorsanız, dizel almanın mantığı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleko5

quote:

:D :D Araba yakın meşaleleri yakın :D Ohh bee sonunda alacaksın da arabayı bende tabanvaydan kurtulacağım abi :) Ibıza diyorum tekrardan hoş araç abi isteklerin doğrultusunda en mantık araç ayrıca,özel olarak konuştuğumuzda da bunu belirtmiştim hatırla :)

Alıntıları Göster
    İbiza ise sytle donanım alın derim.

• 1.2 tsi dsg ile yazin sapanca-istanbul arasi 4.3 lt degerini yakalamistim

• dnzm23 kullanıcısına yanıt
    2013 ıbıza testi, 2014 hakkında fikir edinmenize yardımcı olur belki...

https://www.youtube.com/watch?v=_KmfArhMDjg

https://www.youtube.com/watch?v=w_lRs0COwi4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 9 Şubat 2014; 1:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

2013 ıbıza testi, 2014 hakkında fikir edinmenize yardımcı olur belki...

https://www.youtube.com/watch?v=_KmfArhMDjg

https://www.youtube.com/watch?v=w_lRs0COwi4
    Bende daha az önce ilgimi çekti bakıyordum ibiza ne güzel araba boş olsa bile tasarımı çok güzel alınır binilir falan diye konu isabet olmuş 40 bin liranın altındaysa alınır cok da güzel olur kanaatindeym :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.