Şimdi Ara

SEAT IBIZA CUPRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “SEAT IBIZA CUPRA TÜRKİYE’DE SEAT’IN ATEŞLİ KÜÇÜK SPORCULARI SATIŞA SUNULDU!

SEAT’ın küçük sınıfındaki temsilcisi Ibiza’nın hem benzinli hem dizel motor seçeneklerine sahip, en sportif Cupra versiyonları ülkemizde de spor otomobil tutkunlarının büyük beğenisini kazanıyor. 1.9 lt TDI 160 HP ve 1.8 lt T 180 HP’lik iki ayrı motor seçeneğiyle ve sadece 3 kapılı karoser formuyla sunulan SEAT Ibiza Cupra’nın tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı 53 bin 140 YTL’den başlıyor.

ben şahsen 53.000 ytl paramı bu araca bağlamam...

SEAT IBIZA CUPRA

SEAT IBIZA CUPRA

SEAT IBIZA CUPRA

• Güzel olmuş
  • bu araç eskidi arık şahsen ben bu araca bu mikterı uyun görmüyorum
  • 53.000 ytl tsı golf alırımya...
  • benim arkadaşım 1 sene oldu bu arabayı alalı, nereden bu haber yeni çıktı diye...
  • o fiyata Golf Gt alınır
    quote:

Orjinalden alıntı: yalcin2006

53.000 ytl tsı golf alırımya...
  • aslında vw bu araca 1.4 tsı 170 hp motoru koysaydı fiyatını bir nevi hak ederdi ama tsı motor vw kendinden başkasına koymayacak gibi çünkü motorun bir değeri anlamı prestiji kalmaz ozaman bene bu araç en fazla 40.000 ytl eder 53.000 ytl bunun neyine verecem ben ya...
  • quote:

aslında vw bu araca 1.4 tsı 170 hp motoru koysaydı fiyatını bir nevi hak ederdi ama tsı motor vw kendinden başkasına koymayacak gibi çünkü motorun bir değeri anlamı prestiji kalmaz ozaman bene bu araç en fazla 40.000 ytl eder 53.000 ytl bunun neyine verecem ben ya...

Tsi motorlar agustosta audiye ve seata gelecek.Seat ın tarihini tam bilmiyorum ama.
  • Jantlar bana göre yakışmamış.
  • valla o kadar parayı vedikten sonra biraz daha eklerim gider subaru impreza wrx sti alırım fiyatta çok uçmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nos23 -- 23 Şubat 2007; 9:21:32 >
  • arkadaslar konu ile ilgisi yok kusura bakmayın bişey soaracam.
    nasıl resim ekleniyor bilen biri yardımcı olsun
    tesekkur ederim
  • İyi de cupra hep vardı. Yeni gelmedi ki?

Ha bu arada parasını haketmemesinin nedeni 1.8 ve 1.9 lt lik motorlara sahip olması. Ötv...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

İyi de cupra hep vardı. Yeni gelmedi ki?

Ha bu arada parasını haketmemesinin nedeni 1.8 ve 1.9 lt lik motorlara sahip olması. Ötv...

AMA BUNU ANLAMAZLAR..1.4 TSI GOLF %37 LİK DİLİME GİRİP,50 KÜSÜRE GELİYOR,1.9 TDI %60LIK DİLİME GİRİP 50 KÜSÜR OLUYOR,AMA İNSANLARA BUNU ANLATAMAZSIN..7,5 SNDE 100'E ÇIKIP,ŞEHİRİÇİNDE KMDE 16-17(TEST VERİSİNİN ÜSTÜNE 1 LİTRE KONULMUŞ HALİ) YKR YAKAN BENCE İDEAL BİR SPORTİF BİR ARAÇ..330 TORK ÜRETEN ÇILGIN BİR DİZEL MOTORA SAHİP BENCE..VE ŞEKİL İTİBARİYLE BU SINIFTA GAYET SPOR BİR ARAÇ..
    AYRICA STI FİYATINA 2 TANE IBIZA ALINIYOR NOS23 KARDEŞİM..FAZLA ABARTMIŞSIN..HATTA ÜSTÜNE 6-7000 YTL CEBİNE KALIR..HA,İKİNCİ EL DİYORSAN ONU BİLEMEM AMA,BİZ 0 FİYATLARDAN BAHSEDİYORUZ..
  • araç güzel olmuş.son zamanlarda seatları beğenmeye başladım.özellikle yeni kasa leonları...
  • mademki sen çok anlıyorsun dostum FİESTA ST 2.0 motor 150 hp buda dediğin vergi dilimine giriyor ama 41.000 ytl kampanyalı 38.000 ytl anahtar teslim peşin fiyatı..53.000 ytl fiyatın vergi ile hiçbir alakası yok bu tamamen aç gözlülük okadar ayrıca 53.000 ytl lik bir teknolojiye sahip değil senin kadar vergilerden anlıyoruz anladığımız için bu fiyatı hak etmiyor diyoruz anladınmı dostum...
    330nm torka çılgın diyorsan 2.0 tdcı mondeo motoru 130hp güç ve 330nm tork üretmekte ayrıca ani kalkışlarda veya sollama gibi gaza ani yüklenmelerde bu tork 350-360nm kadar çıkıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

AMA BUNU ANLAMAZLAR..1.4 TSI GOLF %37 LİK DİLİME GİRİP,50 KÜSÜRE GELİYOR,1.9 TDI %60LIK DİLİME GİRİP 50 KÜSÜR OLUYOR,AMA İNSANLARA BUNU ANLATAMAZSIN..7,5 SNDE 100'E ÇIKIP,ŞEHİRİÇİNDE KMDE 16-17(TEST VERİSİNİN ÜSTÜNE 1 LİTRE KONULMUŞ HALİ) YKR YAKAN BENCE İDEAL BİR SPORTİF BİR ARAÇ..330 TORK ÜRETEN ÇILGIN BİR DİZEL MOTORA SAHİP BENCE..VE ŞEKİL İTİBARİYLE BU SINIFTA GAYET SPOR BİR ARAÇ..
    AYRICA STI FİYATINA 2 TANE IBIZA ALINIYOR NOS23 KARDEŞİM..FAZLA ABARTMIŞSIN..HATTA ÜSTÜNE 6-7000 YTL CEBİNE KALIR..HA,İKİNCİ EL DİYORSAN ONU BİLEMEM AMA,BİZ 0 FİYATLARDAN BAHSEDİYORUZ..

• quote:

mademki sen çok anlıyorsun dostum FİESTA ST 2.0 motor 150 hp buda dediğin vergi dilimine giriyor ama 41.000 ytl kampanyalı 38.000 ytl anahtar teslim peşin fiyatı..53.000 ytl fiyatın vergi ile hiçbir alakası yok bu tamamen aç gözlülük okadar ayrıca 53.000 ytl lik bir teknolojiye sahip değil senin kadar vergilerden anlıyoruz anladığımız için bu fiyatı hak etmiyor diyoruz anladınmı dostum...
    330nm torka çılgın diyorsan 2.0 tdcı mondeo motoru 130hp güç ve 330nm tork üretmekte ayrıca ani kalkışlarda veya sollama gibi gaza ani yüklenmelerde bu tork 350-360nm kadar çıkıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

53 bin ytl lik model dizel. 330 nm torka ve 160 hp ye sahip. Dizel olduğu için de pahalı oluyor.

Ayrıca st den daha hızlı ve daha az yakıyor. Mondeo ne alaka şimdi

Ha bana sorarsan bu kadar para bu araca verilmez. Bence de pahalı.

• mondeonun alakası şu arkadaş 330 nm torka çılgın dedide ondan yani 330nm torkun bahsettiği kadar çılgın olmadığını anlatmak için mondeo 2.0 tdcı örneğini verdim..2.0 fiesta st ile 1.8 ıbıza cupra arasında fazla bir yakıt farkı olacağını ben zannetmiyorum yarım litre bir fark olabilir en fazla...
    çünkü focus st 2500cc motoruba rağmen astra gtc 2000cc ile aynı yakıtı tüketmekte ayrıca 1.8 seat motoru yabancı bir motor değil aynı motor 1.8t passat da vardı ve 150hp güç üretiyordu vede benzini içiyordu zaten 2.el değerinin çok düşük olmasının nedenide bir nevi yakıt tüketimi idi...

quote:

53 bin ytl lik model dizel. 330 nm torka ve 160 hp ye sahip. Dizel olduğu için de pahalı oluyor.

Ayrıca st den daha hızlı ve daha az yakıyor. Mondeo ne alaka şimdi

Ha bana sorarsan bu kadar para bu araca verilmez. Bence de pahalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.