Bildirim
SEAT İBİZA Firestone 195/55/R15 LASTİKLER HAKKINDA????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı lastikler FireStone FireHawk FuelSaver benim 2003 model SEAT Toledo aracımda vardı. 2007'de bir vatandaş bir daha dükkanının önünde park etmemem için sağ arka lastiği bıçakladıktan sonra 4 adet BridgeStone Turazna ER300 aldım. 4 Yılda FireStone lastiklerle sorun yaşamadım, son yılda fren mesafem % 50 artmıştı ve araç çok sertleşmişti. Lastikleri söktüğümde tuğla kadar sertti. Çöpe gitti daha 26.000 km'deki lastikler.
Sizin de 4 yıldan sonra yeni lastik almanızın zamanı gelmiş. -
aracım 31.000 km de yinede lastiklerde yıla bağlı bir değişim yapmam gerekiyor mu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: bulentunsal06
aracım 31.000 km de yinede lastiklerde yıla bağlı bir değişim yapmam gerekiyor mu acaba?
evet,lastiğiniz ömrünü doldurmuş çünkü. -
*lastiklerin dişleri sağlam ve çatlak bulunmamakta aslında değiştirmesem fren mesafesi ve yol tutuşu düşer sanırsam yani lastik beni yarı yolda bırakmaz değilmi?
*peki aracımdaki 4 lastiğin tamamını değiştirmelimiyim yoksa çekiş önde olduğundan sadece ön lastikleri değiştirmem yeterli mi?
*birde önerebileceğiniz 4 mevsim lastik varmı?
1- yol gürültüsü düşük
2- uzun ömürlü
3- yol tutuş ve fren mesafesi tatmin edici
4- uygun fiyat performans -
Arkadaşım
Lastiklerini
a) 4 Yılda Bir
b) 4 Lastiği Birden
c) 40.000 km'de Bir
d) 4 mm'den Az Profil Kalmışsa
değiştirmelisin. Bridgestone Turanza ER300 (yerli malı BRISA üretimi) öneririm. -
Benim arabamda 2008 Seat Ibiza 52.000KM oldu ancak ben gayet memnunum lastiklerden hiç bir şikayetim yok
ama KM dolayı artık değişim vakti geldi -
peki arkadaşlar ibizamdaki orjinal lastikler yaz lastiğimi yoksa mevsimlik denilen türden mi? -
2003 model İbiza'mda da aynı lastiklerden var(dı). Üstündeki lastikler yazlık lastik. 195/60 R15 Kumho KW17 kış lastiği ve 195/55 R15 Nokian H3 yaz lastiği aldım. Lastiklerden çok memnunum. -
bu ürün nasıl sizce fikrinizi söylerseniz sevinirim...
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=259720&Productid=otysf777135
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X