Şimdi Ara

Seat Ibıza mı, Yeni Opel Corsa mı, Megane II Hb mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha öncede burda bi topic açıp sizden bi kaç fikir aldım, fakat şuanda bütçem biraz daha yukarı çekip yaklaşık 18 veya 19 000 Tl lik Başlıktaki araçlardan birisini düşünüyorum,

Açıkcası aklımda niyetim olan araç 2005 veya 2006 model seat ibiza signo ve stylance. Aslında dizel, benzinli ona karar veremedim. Dizellerin çok fazla gürültüsü nedeniyle hep kötü yorumlar geldiğini gördüm, Gerçeği ben çok fazla km yapmıyacağım için Benzinli daha iyi olabilir. Birde İbiza 2. el piyasası yok deniyor.

Yeni Opel Corsalar tasarım olarak hoşuma gidiyor ve fiyat bakımından bütçeme yaklaşık . Ama araç hakkında hiç detaylı bir bilgiye sahip olmadığım için sizlerden bilgi almak istedim.

Megane II nin 2006 modellerinin fiyatları biraz daha yüksek gerçi ama. Renault olması satarken kolay elden çıkacak olması felan etkenleri beni cezb ediyor.

Fikirleriniz için teşekkürler...

• Üst sınıf araçlarla alt sınıf araçlarda sürüş hissi olarak çok büyük bir fark vardır ve bu megane dede fazlasıyla hissedilirki özellikle dizel bile olsa megane 2 için sessizlik insana biraz abartılı olacak ama vaha gibi gelebilir .Süspansiyon farkı ise alt sınıf bozuk zemin üzerinde atlayıp zıplarken megane yolu bir nevi ütüler.
    Tabi bazı sorunlar olabilirkronik olarak fakat tercihte üst sınıf her zaman çok daha fazla memnun edecektir.
  • Corsa'lar güzel araçlardır. Az yakar çok kaçar Opel'in düşük motorlarda performansı belli zaten sınıfının lideri denilebilir. Parçası ucuz değildir fakat aman aman pahalıda değildir. Kronik problemleri yoktur. Kolay sorun cıkartıcak bir araç değil zaten. Bana kalırsa aralarından en alınası araç Corsa'dır gerek tasarımıyla gerek yakıt ekonomisiyle gerek performansıyla ideal.
  • Evet söylediğin gibi haklısın. insan da kendine güven hissi oluyor vs. Ama Yinede İbizadaki aksesuarlar sınıfda ki en başarılı araç olarak ben görüyorum fiyatına ve yakıt tas. nazaran.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.