Şimdi Ara

seat leon 2010

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 2010 model 1.4 tsi aracıma simit lpg taktırmayı düşünüyorum.bu düşüncem hakkında fikirleriniz nelerdir acaba doğru yapar mıyım ? performans kaybı yaşar mıyım ? yakıtta ciddi manada azalır mı ? bu soruların cevaplarını verirseniz cok memnun kalacağım şimdiden herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy89

selam arkadaşlar 2010 model 1.4 tsi aracıma simit lpg taktırmayı düşünüyorum.bu düşüncem hakkında fikirleriniz nelerdir acaba doğru yapar mıyım ? performans kaybı yaşar mıyım ? yakıtta ciddi manada azalır mı ? bu soruların cevaplarını verirseniz cok memnun kalacağım şimdiden herkese teşekkürler

benim de 1.4 tsi var lpg gerek yok bence .zaten 1 marka var galiba oda 5000 tl falan.diğer lpg ler olmuyo diye biliyorum ben..

cok mu geziyosun yoksa cok mu yakıo araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

selam arkadaşlar 2010 model 1.4 tsi aracıma simit lpg taktırmayı düşünüyorum.bu düşüncem hakkında fikirleriniz nelerdir acaba doğru yapar mıyım ? performans kaybı yaşar mıyım ? yakıtta ciddi manada azalır mı ? bu soruların cevaplarını verirseniz cok memnun kalacağım şimdiden herkese teşekkürler

benim de 1.4 tsi var lpg gerek yok bence .zaten 1 marka var galiba oda 5000 tl falan.diğer lpg ler olmuyo diye biliyorum ben..

çok geziyorum hocam üniversite öğrencisiyim sonuçta :) kaç kuruş yakıyosun ?
  • hiç babayiğit yok mu cevap verecek :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

çok geziyorum hocam üniversite öğrencisiyim sonuçta :) kaç kuruş yakıyosun ?

şöyle söyliyim bu hafta sonu bursadan istanbul ordan lüleburgaza gectim..

aracım 2011 1.4 tsi 160 hp 18 jant var...

495 km yaptım 150 tl lik benzin ile..ortalama %6 yaktım.. geneli uzun ama istanbul trafiğide var 100 km... 33 kuruş falan

ama şehir içi hesapc yapmıyorum bile 45 kuruş falan yakıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 4 Haziran 2013; 9:58:55 >

• prins vsi-di takıcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.