Şimdi Ara

Seat Leon 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Konuyu nereye açıcağımı bilemedim Bunun için herkezden Özür dilerim

Benim sorunum şu arkadaşlar ortalama 14 - 16 ay boyunca çalışıp paramı biriktirip artık bir araba sahibi olamak istedim
    Yaşım daha genç 24 yaşındayım bana uygun spor tarzı az gösterişli seveceğim hoş bir aracım olsun dedim öncelerde
    Renault Megane 1,6 Dynamique 'lere bakarken çalıştığım iş yerinde bi arkadaşımın ağebeyi arabasını satmayı düşünüyormuş
    araç 2010 Model 120bin Km de Seat Leon 28 Milyar dedi ne yaptıysam düşmedi 27,500 verdiler vermedim diyede yeminler etti
    Ben aracı görmedim sadece resimlerini gördüm araba Beyaz renk full body-kit tüplü ses sistemi felan filan işte araba yeni gelin gibi görünüyor
    Yanlız benim canımı sıkan olay şu oldu hasar kaydı sorgulaması yaptığımda şu mesajı aldım kafam allak bullak oldu sizce ben ne yapmalıyım

Kayitlarimiza gore ***8666 Sasi no lu arac 4 adet kazaya karismistir.
    KZ1: 05/05/2013 ERP-Carpma 8500TL
    KZ2: 27/07/2012 ERP-Carpma 1653TL
    KZ3: 28/10/2011 KTT-Carpma
    KZ4: 16/01/2010 KTT-Carpma
    1 Ocak 2012 sonrasi Hasar verileri eksper raporuna gore verilmistir. MH:02164740200

Biliyorum çok uzun oldu Şimdiden Çok ÖZÜR Dilerim. ilk arabam olucağı için temiz birşey istiyorum Şu kardeşinize yardım edin bi fikir verin

• Üzerine biraz daha ekleyip en azından daha temiz bir leon alabilirsin gerçi piyasada ne kadar temiz leon kaldı tartışılır
  • owen_20 O kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlaşılmasın ama ben yoldan geçen body kitli, koca jantlı, ses sistemli vs böyle janjanlı bir araç gördüğümde bunun genellikle hor, hızlı ve sıkıştırılarak kullanıldığını düşünürüm.

Söz konusu aracın 4 adet çarpma kaydı da bu tezimi destekler nitelikte. Dolayısıyla aracı görmedim bilmem ama ilk izlenim olumsuz diyebilirim.
  • Kesinlikle alma bi dolandırma söz konusu olabilir. Hasar kaydı az değil sonuçta. İlk araban sonra araçtan soğuma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanin degeri 28 bin lira 10 bin tl hasar kaydi var. Arac degerinin %40 kadar hasari var buyuzden almak pek mantikli degil bence

• Mazotşist kullanıcısına yanıt
    ÇOK HAKLISIN KARDEŞİM ASLINDA DEDİĞİN KONU ÖNEMLİ HOR
    KULLANILMASA O KADAR HASAR KAYDI NEDEN OLSUN Kİ
    YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt
    EVET ARAÇ 28 BİN LİRA AMA HASAR KAYDı NEREDEYSE 11 BİN LİRA 3 TE 1 HASAR FİYATI VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owen_20 -- 27 Ağustos 2014; 0:32:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_20

EVET ARAÇ 28 BİN LİRA AMA HASAR KAYDı NEREDEYSE 11 BİN LİRA 3 TE 1 HASAR FİYATI VAR

Hocam bu hasarlar neden olusmus degisen parcalar ne ? Degisen parcalar onemli o yuzden araca ekspertiz yaptirmak lazim yada servis kaydi varsa duzenli bakim yaptirdigi o servisten sorgulamak lazim

• Valla ben 2006 modelini sattım 27 bine ve 4 parca boya vardı mesaj atıgın zaman hasar kaydı cok cıkmıyordu ve arabada stylance modeli idi sadce kendi donanımı vardı extra hiçbişey yoktu
    sadece fikir versin diye yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.