|
Seat Leon'un giriş seviyesi de üst ÖTV dilimine girdi, fiyatı uçtu
-
-
330 bin vay bea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dıj güçler yine iş başında…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son 1 aydaki kur değişimi desem değil.
yukarı yönlü döviz bekliyorlar o sebeple desem o da değil (saniyesinde tekrar zamlarlar).
sanırım devlet doğalgaz/elektrik zammını yaslayınca ay başı zaten arada kaynar diye bunlar da yaslamış.
gerçi 6 bin lira zamlamışlar gibi 600 euro ediyor çok da yüklenmemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 1 Temmuz 2021; 18:47:43 >
-
o zaman seat leona elveda diyebiliriz artık değil mi :D
-
Bizim halka müstahak keşke 400 bin olsaydı.
-
231’e dsg olanını almamıştım. Pişman da değilim. Bu paraya da alacak dünya kadar insan olduğu için bize her şey müstahak
400 olsun, yine koyun gibi sesi çıkmadan alacak binlerce insan var.
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterrBizim halka müstahak keşke 400 bin olsaydı.
cam tavan ekleyince 400 oluyor 1. 5 tsi fr leon😊
ÖTV indirmeyeceklerse (ki hayal gibi duruyor) bari matrahları arttırmaları gerek, artık B sınıfları dahi %80 vergi dilimine girmeye başladı. %50 matrahını 130.000 TL'dan en az 200.000 TL'ya çekmeleri gerek.
-
Araba sizin neyinize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 1 Temmuz 2021; 23:31:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2013 yılında 0 Leon almıştım Mk3 kasa 50.000 TL'ye :) (Mk2 diye yanlış yazmışım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightmare70 -- 20 Ağustos 2021; 21:25:44 >
-
Yazık
-
Bu millet artık fiyata bakmıyor, 500 de olsa alırlar. Araba fiyatları yukarı gidiyor ya, hani bugün alırım yarın 30-40 K zam yer diye.
burada insanlara lafım yok, onlarda yolunu bulmaya çalışıyorlar.
kurları, vergileri bu hale kim getirdiyse .................. oh rahatladım
Bu haber üzdü.
Alternatif tercihlerim arasında olan bir modeldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
koltuk yerine plastik sandalye koysalar %50 lik dilime girer mi tekrar
-
2 bin TL lik zam yüzünden %80 Ötv dilimine girmiş. Acabaa 1 tane tekerleğinin lastik ve jantını almazsak tekrar %50 Ötv ye girer mi? Gider onu sanayide daha ucuza yaptırıriz ????????
-
Sinir hastası olmamak için ne yapıyorsunuz ?
Nasıl bir döneme denk geldik arkadaş ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendemail
Nasıl bir döneme denk geldik arkadaş ?millet bahçelerinde yuvarlandıktan sonra bedava kek ve çayı tadınca, ne dert kalıyor ne tasa. hülooğğğğ
-
ikinci el fiyatları düşecek diye bekliyorlar bir de hahahhahahah
Bizim halka müstahak keşke 400 bin olsaydı. |
Dıj güçler yine iş başında…
|
Araba sizin neyinize.
|
millet bahçelerinde yuvarlandıktan sonra bedava kek ve çayı tadınca, ne dert kalıyor ne tasa. hülooğğğğ |
Nasıl bir döneme denk geldik arkadaş ? |
koltuk yerine plastik sandalye koysalar %50 lik dilime girer mi tekrar |
231’e dsg olanını almamıştım. Pişman da değilim. Bu paraya da alacak dünya kadar insan olduğu için bize her şey müstahak
400 olsun, yine koyun gibi sesi çıkmadan alacak binlerce insan var. |
ÖTV indirmeyeceklerse (ki hayal gibi duruyor) bari matrahları arttırmaları gerek, artık B sınıfları dahi %80 vergi dilimine girmeye başladı. %50 matrahını 130.000 TL'dan en az 200.000 TL'ya çekmeleri gerek.
|
Uyandırma Servisi #@uyanhadi_
· 100.000 liralık otomobili vergileri ile birlikte kredi kullanmadan 400.000 liraya aldım. Otomobile verdiğim 400.000 lirayı kazanırken de 160.000 lira vergi verdim. Yani 560.000 lira kazandım 100.000 liralık otomobil aldım. Vergi oranı : %460 “Turkiye’de Clio bile alamiyordum 🇺🇸 ABD’de Porsche aldim.” https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-clio-bile-alamiyordum-abd-de-porsche-aldim--149650959 |
Benzer içerikler
- kişiye özel priv isimleri
- fotoğraf boyutu küçültme
- konumsal ses nedir
- reddit video indir
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X