Şimdi Ara

seat toledo su alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model seat toledo aracım var. araç bir süredir şöför koltuğunun altındaki paspasın altına su alıyor. aracı bir kaportacıya götürüp döşemeleri söktürüp bütün giderleri temizlettim fakat sualmaya devam ediyor sorun sizce ne olabilir

• ılk akla gelen kapı fıtıllerı onlarda sorun yoksa kapı dosemesının altında naylona benzeyen yalıtım maddesı var bazı araclarında sactan oluyor bu kısımlar acıldıysa camdan suzulen su buralardan sızarak ıcerı gırebılıyor sılıkon cekmek cozum olur genelde bıde kalorıfer petegıne bakın oda su sızdırabılır ama ondan olsa aracın ıcınde antıfırız kokusu olur su eksıltır hararet yapar zaten fark edersiniz baska aklıma gelen sızın aracta nerededır bılmıyorum polen fıltresı kapagının tırnakları kırılırsa oradanda su alabilir ama bu kapak genelde sag tarafta olur ınsallah en kısa zamanda sorunu cozersınız ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartucan

ılk akla gelen kapı fıtıllerı onlarda sorun yoksa kapı dosemesının altında naylona benzeyen yalıtım maddesı var bazı araclarında sactan oluyor bu kısımlar acıldıysa camdan suzulen su buralardan sızarak ıcerı gırebılıyor sılıkon cekmek cozum olur

aynen dediğiniz gibiymiş silikon çektirdim sorun çözüldü. teşekkürler.
  • ......sorunun cozuldugune cok sevındım bu sorun cok kısının basına gelıyor cok sınır bozucu bı durum( bu arada yazdıgınızdan bu yana uc ay gecmıs)
  • selam benimde seat toledo 2002 model aracım var benim aracımda su alıyor yüzbaşı bey benim ne yapmam gerek fitillerin arada alt kısmında su oluyor hep su doluyor bana yardım cı olun lütfen yoksa çürüyecek ve satmak zorunda kalacam cevabınızı bekliyorum
  • selam benimde seat toledo 2002 model aracım var benim aracımda su alıyor yüzbaşı bey benim ne yapmam gerek fitillerin arada alt kısmında su oluyor hep su doluyor bana yardım cı olun lütfen yoksa çürüyecek ve satmak zorunda kalacam cevabınızı bekliyorum
  • arkadasım kusura bakma foruma pek bakamadıgım ıcın yazını gec okudum bu su meselesınden cok cektım bayagı ugrastım su anda suyla ılgılı bır problamım kalmadı.. bıldıklerımı ve yaptıklarımı yazayım..oncelıkle ben usta degılım ustalar ılgılenmedıgı ıcın kendım cozumler urettım. aracınızın nerelerı su alıyor tam anlamadım eger fıtıllerın uzerınde bırıkıp oradan alt dosemeye sızıyorsa sızınde sorun aynı kapı dosemesını cıkarıp dosemenın altındakı panelın kenarlarına sılıkon cekeceksınız cok basıt bır ıs bu panel sac yada naylon olabılır toledo aracı tanımıyorum bılgım yok kenar kısımlara kalınca sılıkon surup kuruyunca dosemeyı takın eger on taraftansu gırıyorsa en basta polen fıltresı kapagını kontrol edın tam oturmazsa su ıcerı sızabılıyor bu kapak genelde sılecek kollarının altındakı plastıgın sag alt tarafında oluyor onu kontrol edın su gıderlerını de temızlemeyı ıhmal etmeyın .. kapı fıtıllerı eskıdıyse bu yuzdende su sızabılır cok pahalı degılse yenı alın dıyecem ama bu fıtıllerın fıyatı genelde oldukca yuksek fıtıl ıcıne serum lastıgı takan arkadaslar var sonuc verıyor bıde kapı ayarlarını kontrol ettırın zamanla ayar bozuluyor kapılar fıtıle tam basmayınca aradan su gırebılıyor bu yuzden aracınızı satmanıza gerek yok yalnız aracın dosemelerını ıyıce kurutun hemen curumez merak etmeyın ama koku yapar bunlar cozulmeyecek sorun degıl bu dedıklerıme bı bakın olmazsa yıne bıldıgım kadar yardımcı olmaya calısırım ıyı geceler.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane3 Su Alma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sımdı aklıma geldı clıo forumda bu su meselesı bayagı konusulmustu oradakı arkadaslar bı cozum olarak fıtıllerın alt kısmına kapının altına gelen bolume bırkac tane kucuk delık acmıslar su bırıkmeden bu delıklerden akıp gıdıyomus bunuda aklınızda bulundurun gayet mantıklı aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.