Bu tarif için kan grubunuza bağlı olarak kabak, tatlı patates, Hint yer elması, havuç ve şalgam seçebilirsiniz. Seçtiğiniz sebzeleri rendeleyin. Tarifi uygulamaya başlamadan önce sebzelerin tamamen kuru olmasına dikkat edin.
Rendelenmiş sebzeleri soğan ve yumurta ile karıştırın. Karışım biraz nemli olacaktır. Geniş bir tavada 3 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtın. Karışımdan köfte haline getirmek için parçalar kopartın ve yuvarlayın. Köfte gibi şekil verdikten sonra kızgın yağa atın. Bir spa-tula yardımı ile köfteleri hafifçe bastırın. Üstlerini kahverengileşinceye kadar kızartın ve diğer tarafını çevirin. Pişenleri havlu peçeteye koyarak fazla yağını alın. Tat vermesi için üzerine tuz serpin. 120 °C’lik önceden ısıtılmış fırına koyarak sebzeli köftelerinizi sıcak tutabilirsiniz. 4-6 kişiliktir.