Şimdi Ara

Seçim Arabaları Kaç Gündür Dolaşıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lanet olası arabalar ne zaman susacak diye seçim yasaklarını araştırınca seçim gününden 10 gün öncesinde propaganda serbestliği başlamış yani o da 3-4 gün öncesi ediyor ki bu arabalar rahat 15 gündür belki daha fazladır dolaşıyor.
    Bu nasıl memleket ya? Vergilerle hayvan gibi reklam paraları alıyor siyasi partiler, kurallara uymuyorlar, kendi paramızla bizi rahatsız ediyorlar.

quote:

Propaganda döneminin başlangıç tarihinden (22.03.2019) bitişine kadar halkın huzur ve rahatını bozmamak koşuluyla açık yerlerde, güneşin batmasını müteakip ikinci saatin sonuna kadar hoparlörle propaganda yapılabilecek.

Benim atladığım bir konu mu var yoksa bunlar gerçekten kafalarına göre mi hareket ediyor?

• Kulaklık takılıyken geçti bina çöküyor sandım
  • Kesinlikle yasaklanmalı, kimsenin gürültü kirliliği yaratma hakkı olamaz. Televizyon ve internet siyasi partilere yeterince propaganda olanağı veriyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 12:0:39 >
  • hala şu modası geçmiş işi yapıp oy alacaklarını mı sanıyorlar, reklamın iyisi kötüsü olmaz mı diyorlar bilmiyorum ama ses kirliliği ve birkaç partizanı gaza getirmek dışında hiçbir işlevi yok.

zaten insanlar trafikte stresli, sağdan soldan yaya fırlıyor, bir yandan aynalara bakmaya çalışıyorsun, bir yandan seçim arabalarının gürültüsü ve trafiği işgal etmesi.

seçim bitse de kurtulsak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.