Şimdi Ara

Seçim zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır araştırdığım dslr seçeneklerimi sonunda 4 seçeneğe kadar indirdim makineler çok yakın olduğundan benden daha iyi bilen (teori yerine uygulama bilgisi yüksek) arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.
    1-pentax k-5 18-55
    2-canon 60d-18-135
    3-nikon d5200 18-105
    4-pentax k-30 18-135
    tavsiyede bulunan konuyla ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler

• hepsi güzel. ben yeni başlıyor olsam bunlar içinden K5 ile 60D arasında kalırdım. ilgi alanınız nedir, videoya ilginiz var mı, ilerde lens alabiliteniz var mı, vs. biraz hobiye ne yönden gireceğinizi söylemeniz gerekir ki daha iyi yardımcı olalım.
  • Canon kullanıcısı olarak 60D derim.
  • İleİlerde lens alabilirim ancak oncelikle kendimi kesfetmem lazim body yi saglam alıp uzerine lensle gelistirecegim ama ikide bir body degistirmek istemiyorm ;) video cokta onemli degil acikcasi profesyonel biseyler yapmicam o konuda sanırım ;) ilginiz icin tesekkurler ;) telefondan yazdım turkce biraz kötü oldu kusura bakmayın ;/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://500px.com adlı bir site var.

onun arama kısmına makinelerin ismini yazıp aratırsan en azından ne noktalara ulaşabildiklerini görürsün. teknik uzmanlığım ya da seçeneklerin içinden birini kullanmadığımdan sadece bunu önerebilirim.
  • cevabınız için teşekkür ederim kesinlikle incelicem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.