Şimdi Ara

Sedan Kasa mı? Hb Kasa mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chevrolet Cruze araba almayı düşünüyorum. Kararsız kaldığım nokta sedan mı hb mi almam gerektiği. 4 kişilik aileyiz.Sene içinde fazla km yapmıyoruz.Tatillerde 90 km memlekete gidiyoruz.Aslında bagaj ihtiyacımız var biraz.Fakat arada bagaj hacmi olarak cok fark yok.Sizin düşünceleriniz neler ? Sebepleri artıları eksileri yazarsanız memnun olurum.

• Cruze hakkında bilgim yok ama sedan tercih ederdim,şehir içi kullanımda sizi çok zorlamayacaksa tatillere veya alışverişlerde daha rahat edersiniz eksi yönü olarak park etmesi hb araca göre daha zor olur ama onada zamanla alışırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb aracım var bundan sonraki aracim ya sedan yada suv olur bagaj yetersiz geliyor sadece ,şehir ici kullanim icin hb daha rahat olur.

• Cruze ise sedan bence.

• Bazı HB araçlarda pandizotu sökünce tavana kadar yükleme yapılabiliyor, bazılarında ise şeklinden dolayı bu yapılamıyor. Ben de bir HB sever olarak son 2 aracımı sedan almak zorunda kaldım çünkü bagaj olarak ne yazık ki bariz fark var, sedan araç ile uzun yola veya pikniğe giderken çok rahat ediliyor gerçekten.
  • HB bagajı yeterli ise hb-sedan ayırmadan bakın, hangisinin daha düşük km, uygun fiyat vs. olanını bulursanız onu alın bence. Bagaj yetersiz gelirse sedan bagajı daha yüksek hacimli. Araçta hali hazırda lpg yoksa ve takılacaksa bunu da hesaba katın. Sedanda stepneyi çıkarmadan silindir tüp takılınca hb kadar bagaj kalıyor yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.