Şimdi Ara

Sedan Type R satışta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 kapılı Honda Civic Type R Japonya pazarında satışa sunulurken, en şık sedan Civic olarak bayilerdeki yerini aldı.
    01.04.2007

Puan Verin 417 Kişi
    6,96 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

Type R’ı sedan karoser seçeneği içerisinde görmek artık Japonya pazarında mümkün. 2.0 litrelik atmosferik motoruyla 200 HP güç üreten Type R, 215 Nm’lik tokuyla GTI sınıfının iddialı oyuncularından biri. Type R’a 4 kapı seçeneğinin yakıştığı ise bir gerçek. 18 inçlik alüminyum alaşım jantlar ve Brembo marka fren sistemine sahip olan Type R’ın karoser rijidliğinin Acura RSX’ten yüzde 50 daha fazla olduğu belirtiliyor. Geniş arka spoyler ve hava girişleriyle sportif imajını tamamlayan Type R’ın iç mekanında da bu farklılık devam ediyor. Sürücü ve yolcu için spor tip koltuklar, alüminyum kaplı vites topuzu ve pedal takımıyla iç mekanı şekillenen Type R’ın sedan karoser seçeneğine özel beyaz, gri ve mavi üç farklı renk seçeneği de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhancoban -- 2 Nisan 2007; 14:48:19 >

• Arabam.com kokusu alıyorum nedense
    Puanlıyorum... 2
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhancoban

4 kapılı Honda Civic Type R Japonya pazarında satışa sunulurken, en şık sedan Civic olarak bayilerdeki yerini aldı.
    01.04.2007

Puan Verin 417 Kişi

Type R’ı sedan karoser seçeneği içerisinde görmek artık Japonya pazarında mümkün. 2.0 litrelik atmosferik motoruyla 200 HP güç üreten Type R, 215 Nm’lik tokuyla GTI sınıfının iddialı oyuncularından biri. Type R’a 4 kapı seçeneğinin yakıştığı ise bir gerçek. 18 inçlik alüminyum alaşım jantlar ve Brembo marka fren sistemine sahip olan Type R’ın karoser rijidliğinin Acura RSX’ten yüzde 50 daha fazla olduğu belirtiliyor. Geniş arka spoyler ve hava girişleriyle sportif imajını tamamlayan Type R’ın iç mekanında da bu farklılık devam ediyor. Sürücü ve yolcu için spor tip koltuklar, alüminyum kaplı vites topuzu ve pedal takımıyla iç mekanı şekillenen Type R’ın sedan karoser seçeneğine özel beyaz, gri ve mavi üç farklı renk seçeneği de bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: allforone

Arabam.com kokusu alıyorum nedense
    Puanlıyorum... 2
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhancoban

4 kapılı Honda Civic Type R Japonya pazarında satışa sunulurken, en şık sedan Civic olarak bayilerdeki yerini aldı.
    01.04.2007

Puan Verin 417 Kişi

arabam com .dan olması bi özür mü adam aracı puanla demiş ben 8-9 arası veririm bu araca

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

arabam com .dan olması bi özür mü adam aracı puanla demiş ben 8-9 arası veririm bu araca

Alıntıları Göster
    Şurdan bile hır çıkartmayı beceriyorsunuz. Puan arabaya değil habere ve içeriğine veriliyor. İki geyik yapamaz olduk artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allforone

Şurdan bile hır çıkartmayı beceriyorsunuz. Puan arabaya değil habere ve içeriğine veriliyor. İki geyik yapamaz olduk artık.

Alıntıları Göster
    Muhtesem olmus herseyiyle 10 numara. Arac turbosuz ve 200Bg, işte honda teknolojisi. İns Tr' ye gelirde bizde bu heycanı yasarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Muhtesem olmus herseyiyle 10 numara. Arac turbosuz ve 200Bg, işte honda teknolojisi. İns Tr' ye gelirde bizde bu heycanı yasarız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burakNSX

bence sadece rüyalarımızı süsşeyecek. bunu getirmeyi düşünene adam civic si ı çoktan ülke sınırlarına sokmuş olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: burakNSX

bence sadece rüyalarımızı süsşeyecek. bunu getirmeyi düşünene adam civic si ı çoktan ülke sınırlarına sokmuş olurdu

Alıntıları Göster
    Resmi yok mu bu aracın..... bir görsek iyi olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: iptas

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iptas

Evet resim isterüq.

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

quote:

Orjinalden alıntı: iptas

Evet resim isterüq.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    ön tampon çok güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

ön tampon çok güzelmiş.

Alıntıları Göster
    Bu mu güzel.
    Zevkler tartışılmaz. Ben beğenmedim , beğenenlere saygılıyım

Motor teknolojisine hiç lafım yok..Dış tasarım daha etkileyici olabilirdi.Sonuçta type-r ve özel bi araba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

Bu mu güzel.
    Zevkler tartışılmaz. Ben beğenmedim , beğenenlere saygılıyım

Motor teknolojisine hiç lafım yok..Dış tasarım daha etkileyici olabilirdi.Sonuçta type-r ve özel bi araba..

Alıntıları Göster
    Burak NSX teşekkürler resim için..

Uğraştım ama bir türlü beceremedim şu resim olayını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhancoban

Burak NSX teşekkürler resim için..

Uğraştım ama bir türlü beceremedim şu resim olayını..

Alıntıları Göster
    Ya torku cok dusuk bu Type R in

keske turmo burbo supercharger beslemeli olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakm

Ya torku cok dusuk bu Type R in

keske turmo burbo supercharger beslemeli olsa

Alıntıları Göster
    çok güzel özellikle jantlar çok şık

ben beğendim acaba türkiyeye gelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

çok güzel özellikle jantlar çok şık

ben beğendim acaba türkiyeye gelirmi

Alıntıları Göster
    vw tsi tek gecerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooney1976

vw tsi tek gecerim

Alıntıları Göster
    tsı ile type-r i ne alakası var gtı yada r serisi desen tamamda
    quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

vw tsi tek gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: rooney1976

vw tsi tek gecerim

Alıntıları Göster
    quote:

vw tsi tek gecerim

'
    artık okarayle tıp motorları çoğu fırmalar çıkaracak , (japon otomobilleri hariç) .. o tıp bir motor yapmanın değeri yok bırak Tsi'yı 2.0 Tfsi olsa da nafile.. 2006 da bu yapılan teknolojinin 2 katını 97 senesinde 160 hp lık turbosuz bi araç çıkartarak gostermıstır honda firması .. Başka otomobillerin aynı hacimde çift turbolarla aldıkları gücü honda atmosferik motor yaparak alıyor .. fazla söze gerek yok umarım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 5 Nisan 2007; 16:50:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: master them

tsı ile type-r i ne alakası var gtı yada r serisi desen tamamda
    quote:

vw tsi tek gecerim

Alıntıları Göster
    yani golf un tsi sini hondanın type-r sine tercıh ederım demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: anshered

quote:

vw tsi tek gecerim

'
    artık okarayle tıp motorları çoğu fırmalar çıkaracak , (japon otomobilleri hariç) .. o tıp bir motor yapmanın değeri yok bırak Tsi'yı 2.0 Tfsi olsa da nafile.. 2006 da bu yapılan teknolojinin 2 katını 97 senesinde 160 hp lık turbosuz bi araç çıkartarak gostermıstır honda firması .. Başka otomobillerin aynı hacimde çift turbolarla aldıkları gücü honda atmosferik motor yaparak alıyor .. fazla söze gerek yok umarım ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anshered

quote:

vw tsi tek gecerim

'

+ bi ekleme yapıyım 91 model honda crx vti larla 1,6 motor 160bg araclar türkiyede satıldı.
    Ayrıca civiclerden sadece turbo takarak 300 400bg cok rahat elde edebilirsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anshered

quote:

vw tsi tek gecerim

'

+ bi ekleme yapıyım 91 model honda crx vti larla 1,6 motor 160bg araclar türkiyede satıldı.
    Ayrıca civiclerden sadece turbo takarak 300 400bg cok rahat elde edebilirsin

Alıntıları Göster
    type r herzman guzel olmuştur zaten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.