Şimdi Ara

sedanmı hatchbach mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2001 vvt-i 1,6 toyota corolla terramı satıyorum yerine otomatik bir toyota alacağım kısmetse.arabamdan çok memnunum.satmaya niyetim yoktu ama otomatik araca ihtiyaç olunca mecbur kaldık. herneyse aklıma takılan bir konu var. ilanlara falan bakıyorum h/b ve sedan arasında kararsız kaldım bir an. mesela 2003 model 1,6 sol h/b mi yoksa 2003 model 1,6 sol sedanmı? bu soruyu so lolarak değilde terra olarakda düşünebilirsiniz. toyota corollanın h/b ni üretmiyor artık. ama auris bu bayrağı aldı götürecek bu belli. sedan deseniz ilelebet gidecek gibi. acaba corollanın h/b leri üretilmeyecek diye fiyatları düşermi? mesela siz olsanız 2 tane araba birisi sedan birisi h/b. hangisini tercih ederdiniz dostlar? ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa akyol

merhaba dostlar.
    2001 vvt-i 1,6 toyota corolla terramı satıyorum yerine otomatik bir toyota alacağım kısmetse.arabamdan çok memnunum.satmaya niyetim yoktu ama otomatik araca ihtiyaç olunca mecbur kaldık. herneyse aklıma takılan bir konu var. ilanlara falan bakıyorum h/b ve sedan arasında kararsız kaldım bir an. mesela 2003 model 1,6 sol h/b mi yoksa 2003 model 1,6 sol sedanmı? bu soruyu so lolarak değilde terra olarakda düşünebilirsiniz. toyota corollanın h/b ni üretmiyor artık. ama auris bu bayrağı aldı götürecek bu belli. sedan deseniz ilelebet gidecek gibi. acaba corollanın h/b leri üretilmeyecek diye fiyatları düşermi? mesela siz olsanız 2 tane araba birisi sedan birisi h/b. hangisini tercih ederdiniz dostlar? ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ben sedan araçları çok seviyorum hele cüssesili araçlara bayılıyorum (avensis gibi 2 oda 1 salon)

kullandığınız araba çok güzel ama madem otomatik için yenileme durumundasınız sedan bir corolla alın

Ceyhunberber

• sedan derim .karar senin bende 2006 sedan terra var memnunum ama zevkler tartışılmaz hangisi içine siniyosa onu almalısın banca....

http://img441.imageshack.us/img441/9309/dsc00728jt8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35cakrep35 -- 19 Temmuz 2007; 1:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35cakrep35

sedan derim .karar senin bende 2006 sedan terra var memnunum ama zevkler tartışılmaz hangisi içine siniyosa onu almalısın banca....

http://img441.imageshack.us/img441/9309/dsc00728jt8.jpg
    bence karar senin dostum içine hangisi sindiyse veya sinerse onu al farketmez bence yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansed

bence karar senin dostum içine hangisi sindiyse veya sinerse onu al farketmez bence yani...

Alıntıları Göster
    Kesinlike sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Kesinlike sedan

Alıntıları Göster
    bende hatch back ciyim. her ne kadar yeni corolla sedan ı auristen daha çok beğensem de, corolla hb leri gayet şık buluyorken, eski sedanları hiç beğenmiyorum. sadece arkası değil önüde farklı aracın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villeneuve

bende hatch back ciyim. her ne kadar yeni corolla sedan ı auristen daha çok beğensem de, corolla hb leri gayet şık buluyorken, eski sedanları hiç beğenmiyorum. sadece arkası değil önüde farklı aracın.

Alıntıları Göster
    hb bilindik üzere tek kişi veya sadece eşi olanlar için çok ideal ve güzel ama aile için olacaksa bagajı daha geniş olan sedan tercih edilmeli, fiyat olarakta hblerin fiyatlarının düşecegini hiç sanmıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    honda hrv mi crv mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

hb bilindik üzere tek kişi veya sadece eşi olanlar için çok ideal ve güzel ama aile için olacaksa bagajı daha geniş olan sedan tercih edilmeli, fiyat olarakta hblerin fiyatlarının düşecegini hiç sanmıyorum...

Alıntıları Göster
    Bende sedan derim alırken bende öyle kararsız kalmıştım ama baktım sedan yok satıyordu. Hb le doluydu plaza satıcı bana hb alırsam uygun bişeyler yapacağını hatta ilk depomu bile plazadan alacağımı söyledi. Sedanların da en az 20 gün sonra geleceğini söyledi. Sabırsızlanıyordum ama sedanı beklemeyi tercih ettim şimdi ise seçimimden çok memnunum.....

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTDRİVER59

Bende sedan derim alırken bende öyle kararsız kalmıştım ama baktım sedan yok satıyordu. Hb le doluydu plaza satıcı bana hb alırsam uygun bişeyler yapacağını hatta ilk depomu bile plazadan alacağımı söyledi. Sedanların da en az 20 gün sonra geleceğini söyledi. Sabırsızlanıyordum ama sedanı beklemeyi tercih ettim şimdi ise seçimimden çok memnunum.....

Alıntıları Göster
    Sadece bu yönden bakmayın Hb lerin sürüş dinamikleri her zmn sedanlardan iyidir.Ör:eski focus sedanlar kıç atyomuşBizmki gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Sadece bu yönden bakmayın Hb lerin sürüş dinamikleri her zmn sedanlardan iyidir.Ör:eski focus sedanlar kıç atyomuşBizmki gayet iyi

Alıntıları Göster
    yo benimki sadece kendi zevkim aslında hb leri daha çok seviyorum ama corollanın hb i çizgi olarak bir golf kadar çizgi olarak hoşuma gitmedi. Oyüzden sedanı tercih ettim bana göre çok şık duruyo. Sürüş konusunda bir yorum yapamıcam çünkü hiç deneyimim olmadı

• quote:

yo benimki sadece kendi zevkim aslında hb leri daha çok seviyorum ama corollanın hb i çizgi olarak bir golf kadar çizgi olarak hoşuma gitmedi. Oyüzden sedanı tercih ettim bana göre çok şık duruyo. Sürüş konusunda bir yorum yapamıcam çünkü hiç deneyimim olmadı

Alıntıları Göster
    sedan olan tüm araçlartabiki arka kısmı kalın veyüksek olmayanlar bence iyidir

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NİGHTDRİVER59

evet plazalarda hb genelde hep vardır ben geçen sene aldıgımda hb vardı sedan yoktu şimdi tekrar alıyorum aurisin bütün opsiyonluları var ama sedanın elegantı için 2hafta beklemek zorunda kaldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

quote:

Orjinalden alıntı: NİGHTDRİVER59

evet plazalarda hb genelde hep vardır ben geçen sene aldıgımda hb vardı sedan yoktu şimdi tekrar alıyorum aurisin bütün opsiyonluları var ama sedanın elegantı için 2hafta beklemek zorunda kaldım...

Alıntıları Göster
    bencede sedan

• quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

bencede sedan

Alıntıları Göster
    Arkadaşım arabada bagaj mutlaka ama mutlaka işe yarıyor bu nedenle sedan,sedan araçların arkasını savurması daha güçtür yere daha sağlam basar bu nedenle sedan,bazı hb ler görünüş itibarı ile daha hoş durur buda hb seçmek için bi sebep ama ne olursa olsun bende sedan derim üstelik corollanın sedanı tipsiz değil gayet hoş ve güzel...sedan sedan sedan

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

Arkadaşım arabada bagaj mutlaka ama mutlaka işe yarıyor bu nedenle sedan,sedan araçların arkasını savurması daha güçtür yere daha sağlam basar bu nedenle sedan,bazı hb ler görünüş itibarı ile daha hoş durur buda hb seçmek için bi sebep ama ne olursa olsun bende sedan derim üstelik corollanın sedanı tipsiz değil gayet hoş ve güzel...sedan sedan sedan

Alıntıları Göster
    bende kararsızlardanım ama bencede sedan bir başkaa kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: toyotaergul

bende kararsızlardanım ama bencede sedan bir başkaa kesinlikle.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim. anlaşıldı bana 2003 model toyota sedan aldıracaksınız. bu sol mu olur terramı olur bilmem ama sedan olacağını garantiledik gibi. baksanıza yoksa döveceksiniz beni mecburiyetten otomatik arabaya ihtiyacım var. yoksa ilk sırada özellikleri yazan aracımdan son derece memnunum. toyota kullanıyoruz, başka araçları da ne bileyim tam benimseyemedim. dedim olacaksa toyota olsun bari. hb ler güzel ama sedanlar bagajı iyi. birde siz dostların sedan almazsan döveriz iltifatları araştırıyorum şimdi. 2003 model toyota corolla sedan ( terra ya da sol ) hayırlısı bakalım. hepinize fikirleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. başka fikri olan varsa yazmaya devam edebiliriz. selamlar sevgiler hürmetler...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa akyol

arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim. anlaşıldı bana 2003 model toyota sedan aldıracaksınız. bu sol mu olur terramı olur bilmem ama sedan olacağını garantiledik gibi. baksanıza yoksa döveceksiniz beni mecburiyetten otomatik arabaya ihtiyacım var. yoksa ilk sırada özellikleri yazan aracımdan son derece memnunum. toyota kullanıyoruz, başka araçları da ne bileyim tam benimseyemedim. dedim olacaksa toyota olsun bari. hb ler güzel ama sedanlar bagajı iyi. birde siz dostların sedan almazsan döveriz iltifatları araştırıyorum şimdi. 2003 model toyota corolla sedan ( terra ya da sol ) hayırlısı bakalım. hepinize fikirleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. başka fikri olan varsa yazmaya devam edebiliriz. selamlar sevgiler hürmetler...

Alıntıları Göster
    Bu iki araç arasındaki farklar;

corolla hb; daha yakışıklı, yol tutuşu daha iyi,daha ağır (kg olarak) ingiliz yapımı,
    corolla sedan; bagajı büyük, yerli üretim

diğer hususların hepsi aynı, iç hacim, malzeme kalitesi, motor, şanzıman vs

• quote:

Orijinalden alıntı: harbii

Bu iki araç arasındaki farklar;

corolla hb; daha yakışıklı, yol tutuşu daha iyi,daha ağır (kg olarak) ingiliz yapımı,
    corolla sedan; bagajı büyük, yerli üretim

diğer hususların hepsi aynı, iç hacim, malzeme kalitesi, motor, şanzıman vs

Alıntıları Göster
    türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde sedan modeller daha çok revaçta.bunun sebebi hafta sonları ailece piknik sevdasından kaynaklanmaktadır.avrupa ülkelerine bakarsanız satılan 10 arabanın 7 si hb modellerdir.bilmem anlatabildimmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocukler

türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde sedan modeller daha çok revaçta.bunun sebebi hafta sonları ailece piknik sevdasından kaynaklanmaktadır.avrupa ülkelerine bakarsanız satılan 10 arabanın 7 si hb modellerdir.bilmem anlatabildimmi.

Alıntıları Göster
    BEN HB DERİM ŞUNDA Kİ ASALETE BAKIN

sedanmı hatchbach mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: celegen

BEN HB DERİM ŞUNDA Kİ ASALETE BAKIN

sedanmı hatchbach mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Sedan tercih edilmesinin nedenini pikniğe bağlamak olmaz. Avrupalı bizden daha çok piknik yapıyor. Ayrıca orda station modeller de bizden kat kat çok satılmaktadır. Avrupalı için işlevsellik daha ön plandadır. HB şehiriçi için idealdir. Bizde şehirlerarası daha çok otomobil kullanılıyor dolayısıyla sedanın revaçta olması normal. 3. dünya ülkesi derken otomotiv konusunda Avrupadan aşağı kalır bi yanımız olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşın tercihine gelince. Bence şuna karar vermeli. Çocuklu bir aile iseniz ve yılda birkaç defa da olsa şehirdışı seyahat yapıyorsanız sedan alınmalı. Özellikle corolla için HB bagajı sınıfının en küçükleri arasında. Ama şehirlerarası uzun yolculukları uçak veya otobüsle yapıyorsanız, ailenizle seyahat ederken fazla eşya taşımıyorsanız (ki bu biraz zor) HB tercih edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.