Şimdi Ara

SEGA RALLY vs DİRT ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dirt.
  • 2side guzel bence rally cok seviyorum ondan olabilir
  • DiRT'de sürüş KOCA BİR SIFIR. Hiç zevk vermiyor.
    Hem grafik olarak hem de oynanış olarak SEGA RALLY daha iyi bence.
    Gerçek zamanlı çamur sıçratma, karlı hava herşey var Sega rally'de. Çamur araçın üzerine yapışıyor suya girince birazı temizleniyor filan çok güzel.
  • Dirt kat kat iyi.Dirtteki enfes hasar modellemesi SR'de yok.
  • dirt in oynanabilirliğinide biliyoruz oyuncak gibi aynı gta da bile daha gerçekci araba sürme hissi var rezalet gerçekten nerde cm04 sürüşü nerde dirt grafik 10 numara ama o oynanabilirlikle bi halt etmez açtım 5 dk oynadım baydı kapadım hemde yarış oyunlarını bu kadar seven bir insan olmama rağmen. Ama sega rally çok daha rezalet ötesi her yönden kaybediyo dirte göre alacaksan dirt al geç sega rallyden çok çabuk bıkarsın..
  • dirty bitirdim bugün;
    güzeldi!
    çok araçla yarışırken sürücü dereceleri ekranın sağ üst köşesinde can sıkıyor!
    kamyon, buggy gibi araçlarda acayip devriliyor!

sega rally alacağım, onada bakarız artık;
    şimdi demosunu indiriyorum sega'nın inşallah iyidir.
  • az önce Sega Rally demoyu onadım;

çocuk oyuncağı gibi :)
    el freni çekili kalmış bir aracı buz üzerinde sürüyormuş hissi var!!!

bana kesinlikle hitap etmedi; fakat gençler sevebilir hatta bayılabilir!
    masalımsı bir havası var; çizgi film gibi.
    split screen varmı bilmiyorum;
    belki 4 kişi split screen oynarsa eğlendirebilir. (büyük bir ekran gerekli tabii ki,)
    kimse demo indirmeden almasın...

Dirty inanılmaz değil ama keyifliydi en azından!
    tercihim tümüyle Dirty !

Not; Sega Rally almaktan vazgeçtim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pj

az önce Sega Rally demoyu onadım;

çocuk oyuncağı gibi :)
    el freni çekili kalmış bir aracı buz üzerinde sürüyormuş hissi var!!!

bana kesinlikle hitap etmedi; fakat gençler sevebilir hatta bayılabilir!
    masalımsı bir havası var; çizgi film gibi.
    split screen varmı bilmiyorum;
    belki 4 kişi split screen oynarsa eğlendirebilir. (büyük bir ekran gerekli tabii ki,)
    kimse demo indirmeden almasın...

Dirty inanılmaz değil ama keyifliydi en azından!
    tercihim tümüyle Dirty !

Not; Sega Rally almaktan vazgeçtim!

sega rally'nin demosunu indirdim, dirt ise oyun olarak var.

direksiyon sistemi olarak logitech g25 kullanıyorum. sega rally oyunun başında g25 i gorsede oyun basladıgında gaz, direksiyon hicbir tepki vermedi. belki slotları degistirmem lazım bilmiyorum bakmadım. o yuzden tam testi yok. ama acılıs grafikleri eski nesil oyunları hatırlattı.

mcrae dirt'un g25 ile uyumu epey iyi olmus. daha once direksiyon kullanmadıgımdan mukayese edemedim ama otomatik viteste oynadıgınızda kimi etaplarda (carrier'i seciyorsunuz) gercek yarıs gibi geliyor. ki benim ekranım kucuk, 19 inchlik benq ayrıca yarıs koltugumda yok. ama buna ragmen cok cok tatmin edici sonuclar aldıgım bolumler var.

ama kontrolor ile hic oyniyamadım. hatta diyordum bu oyun niye bu kadar kotu diye. oyun gaz miktarına fren miktarına tepki veriyor, kullanılan aracların direksiyona tepkileri de farklı. mesela 4x4 leri kullanırkern gaz verirken direksiyon cevirirseniz araba kolay savruluyor tam gazda ama yarım gaz verip oncesinde hafif frenle donerseniz arabanın donusu harika oluyor.

bazı kısımlarda kan ter icinde kaldım, kalbimin atısı hızlandı aynen yarıs pilotu gibi oldum. dirt'un g25 ile uyumu gran turismo hd conceptten bile iyi. keyif alıcaksınız, tavsiye ederim.

edit: grafik kalitesini unutmusum. nerde ise bana buyuk ekran plazma ve yarıs koltugu aldıracak kadar gercekci kimi bolumlerinde. birde oynanabilirlikte iyi. mesela vitesi otomatik yaptiginizda frene cok uzun sure basınca geri vitese geciyor buda yoldan cıkmalarda kolaylık saglıyor. gran turismo da bu yoktu ve cok sıkıntı cektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 14 Ekim 2007; 5:52:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

DiRT'de sürüş KOCA BİR SIFIR. Hiç zevk vermiyor.
    Hem grafik olarak hem de oynanış olarak SEGA RALLY daha iyi bence.
    Gerçek zamanlı çamur sıçratma, karlı hava herşey var Sega rally'de. Çamur araçın üzerine yapışıyor suya girince birazı temizleniyor filan çok güzel.

dirt'ü logitech g25 ile denemenizi tavsiye ederim. bambaska bir deneyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.