Şimdi Ara

Şehir içi ve toprak yol icin 1 mm zırh yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mtb min lastiklerini değiştireceğim de. Su iki model arasında kaldım. Genelde şehir içi, bazen de toprak yolda kullaniyorum.

https://www.sporcupazari.com/rubena_flash_175_lastik_takim?search=Rubena%2026x1.75

https://www.sporcupazari.com/26-175-stu-set-ic-dis?search=Rubena%20flash

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam.
    5mm olanı şu an kullanıyorum. Bence almışken 5mm lik almalısın. Ağırlık konusunu düşünüyorsan eski dağ lastiğim 960 gram iken rubena 5mm 940 gramdı. Özellikle bisikletçi tartarak göstermişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

Selam.
    5mm olanı şu an kullanıyorum. Bence almışken 5mm lik almalısın. Ağırlık konusunu düşünüyorsan eski dağ lastiğim 960 gram iken rubena 5mm 940 gramdı. Özellikle bisikletçi tartarak göstermişti bana.

hocam sanırım 1 mm alacağım. ağırlık olarak ne kadar farkettirir bilmiyorum ama. fiyatı da cabası. sanırım alıp göreceğim patlıyor mu patlamıyor mu. :D
  • Schwalbe Marathon Plus veya Michelin Protek, piyasadaki en iyi zırhlı lastikler. Gerisi fasa fiso.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Kullandınız mı rubena?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Schwalbe Marathon Plus veya Michelin Protek, piyasadaki en iyi zırhlı lastikler. Gerisi fasa fiso.

Hocam anliyorum da 900 liralık mtbye marathon tavsiye ediyorsunuz. İleride Yen'i bisiklet alacağım. Simdi idarelik bir şey bakiyorum.

• Şimdi lastik alacak olsam gene rubena alırım. Islak zeminde dikkat biraz. Ama scwalbe de ıslak da pek iyi değilmiş yani. Kusursuz değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi lastik alacak olsam gene rubena alırım. Islak zeminde dikkat biraz. Ama scwalbe de ıslak da pek iyi değilmiş yani. Kusursuz değil

Rubena kullanan kisiler biliyorum ama kisa surede patladi. Schwalbe Marathon modelini kullandim ve islak zeminde herhangi bir sorun yasamadim. Ayni sekilde Michelin icin de bu durum gecerli. Zirh ve saglamlik acisindan bu iki marka ve modeli tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

Şimdi lastik alacak olsam gene rubena alırım. Islak zeminde dikkat biraz. Ama scwalbe de ıslak da pek iyi değilmiş yani. Kusursuz değil

Rubena kullanan kisiler biliyorum ama kisa surede patladi. Schwalbe Marathon modelini kullandim ve islak zeminde herhangi bir sorun yasamadim. Ayni sekilde Michelin icin de bu durum gecerli. Zirh ve saglamlik acisindan bu iki marka ve modeli tavsiye ederim.

Hocam bu nasıldır?

http://www.wiggle.com/schwalbe-marathon-original-greenguard-rigid-mtb-city-tire/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.