Şimdi Ara

şehirler arası yolda 652 lira ceza yedim. Haram zıkkım olsun (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
19.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Poliste olsa özel aracına çakar siren takması suçtur, bu suçun hem adli, hem de idari yaptırımı vardır. Mesajınızı CİMER'e ilettim, sizi bilgi sahibi olarak ifadeye davet ettiklerinde lütfen bu arkadaşlarınızın isimlerini verin, malum suçu bildirmemekte suçtur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 luk yolda 70 lik tuzak hız sınırından ceza yemeyenler anlamazlar. öyle bir tuzağa düşersiniz ki ne olduğunuzu şaşarsınız. geçmiş olsun erken ödeyinde hiç değilse indirimli olsun maalesef devlet haraç kesmekte mafyalardan tefecilerden çok daha ötede

• westberlin kullanıcısına yanıt

gerçekten mi 😄 değil polis sıradan bir futbolcu eşi gibilerin dahi her gün Twitter'da instagram'da çakarla şov yapmalarını görmesek, ülkemizde kurallara ne kadar rivayet edildiğine inanacağız..

• Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt

Valla bizi çok zorladı üstüne birde doğu karadeniz dağlık alan her dağa tırmanırken ayrı birde sövdürdü lpg satıp kurtulduk hatta çok bile durmuş elimizde. Yakıt konusunda aşırı fark yemedik şuana kadar. Düz yolda lpg iyi adam yokuşlu rampalı yerde lpg hem gitmiyor hem çok yaktırıyor hemde motoru çok ısıtıyordu.

• Saçmalık ve hukuku olmayan uygulamalar. Milletin cebinden elinizi çekin artık pis soyguncular!

• konu sahibi sonuna kadar haklısın kardeşim

• geçen bende adana ankara yolunda gidiyordum, normalde giriş çıkışlardaki radarları bilirim ona göre ayarlarim kendimi, bu sefer yolda tam 4 tane extra radar aracı vardı. Sivil beyaz torneoları çekmişler kenara, radar olarak kullanıyorlar. Birinde ceza yemişim. Bu göbeklerde sürekli 90 70 50 sınırı var, u dönüşü yapılan yerlerde, ben de bunlardan birinde yemişim cezayı. Ancak gene bu yerler dönüş olduğu için 3 şerit yapılmış. Dönecek adam en sol şeritten dönebilir yandaki 2 şeritteki kişi birak geçsin abi bu nedir. Zaten çoğu yer ıssız, bin yilda bir birisi dönecek de vs vs.

• sissil S kullanıcısına yanıt

algılayamazlar hocam boşa laf anlatma algı kabiliyetleri bir insana göre çok çok düşük

• Hayvan damı olan yere bile 50km tabelası koyuyorlar mesken mahal diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam okudum, atladiysam affola. Tepe kamera mı çekti, polis aracı mi çekti? Buna denk gelmedim. Eds ve tarzı uygulamaların yeri Egm'nin sitesinde var. Bunlar dışında kalıyorsa, tepe kamera ise, az buçuk da araştırma yaparak, ceza yediğiniz radarin TSE onayı var mı yok mu bulabilirsiniz. TSe yoksa İtiraz dahilinde çok sürmeden paranızı geri alırsınız.
    Gelelim polis araç kamerasından yediyseniz cezayı; en çok 5km mesafeden levha ile bildirilmiştir, radar yazar, dikkat radar vs yazar. Yok ise ve Araç kameranız varsa bunu da buradan kanitlarsiniz.
    Bunlar dişinda kalan radar levhası varsa, Eds onaylı ise, projesinde problem yok ise cezanız tam anlamıyla sizin sorumlulugunuzda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık dikkat edersin levhalara

• Hgs li yoldan git 400 bas

• Para lazım olunca payınıza düşeni ödüyorsunuz sadece, ben ihlal yaptımda ödedim diye düşünmeyin, yani bir nevi bu ülkede yaşamanın bedeli gibi.

Ard arda aynı radardan 8 tane ceza yiyince anladım ben bunu, cezalar 1-2 sene sonra geldiği için radar varmı yokmu haberiniz bile olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo40

Yeni otoban olan guzergahlarda cok radar koyuyorlar bilerek. Ceza yemeden korkup otoban kullanilsin diye. Otobanin parasi cezalardan çıkarılıyor. Radarbot yandex gibi uygulama kullansa herkes oradan hiden baska bir sürücü radar olan yerleri bildirir bilmeyen de ayikir bence forumda bu konuda bir sey yapilsa güzel olur.

Hele biri farkına varmış. Olan şey de tam da bu.

• 1-Yillardir her hafta 100 ustu gecerim oradan. İlk defa şimdi cuma günü ceza gelmiş 314 lir.

2-Sende yavaş ge-çe-cek-sin diyen gerzekler son şeritte konvoy yapanlardır

3-Otoyolda 70le giden acemiler , çaylaklar , beceriksizler , 70 olan yerde 80le giden adamdan daha tehlikelidir.

4- Üstte bahsettigim insanlar sol daha yolda hangi şeritin ne anlamı olduğunu bilmezler

5-Bu yüzden türkiyede trafik yoğunluğu SOL ŞERIT %80 orta şerit %50 en sağ yani en yavaş şerit %30dur. Sağdan basıp gidiyorsun sol kilit konvoy yapmış at gözlüğü takmış.

6-onlar böyle çaylak oldukları için sen hızlı gidiyorsun sanıp sana uyuz olurlar o yüzden öyle yazarlar.

He bu arada bahsedilen 180le 200le makaslar atan değil. Yada tamponuna yapışıp sana selektör yaparak kazana sebep olabilecek kadar sıkıştıran değil.

İşte o üste yazdiğim insanlara bunları yapmışlar. O yüzden 70 yazan yerden 80Le geçtiğinde seni idam etmeye çalışırlar.

Onune gelene ehliyet veriyorlar.Önce hangi serit ne anlama geliyor sol şerit ne işe yarar öğretin be kardeşim.

• Benim babam İstanbul Çorum arası tam mevkii hatırlamıyorum 2 saatte 4 kez radar yemişti hepsini de ödedim 2500 küsürdü hepsi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Hele biri farkına varmış. Olan şey de tam da bu.

Alıntıları Göster

Mesele radarları bilmekte değil. Yol gitmiyor. Yani gidemiyorsun. Kazaları azalttik deyip istanbul E5te bir limti 70 yapmışlardı. Eskiden 90dı. Eee. 50 yap hiç kaza olmaz. Hatta trafiğe çıkmayın. Sonra 80e çıkardılar. 70le ceza yiyenlere de o zaman forumlarda boyle SEN DEVLETTEN DAHAMI IYİ BILECEN diyorlardi. Sonra ne dediler. İnsan yanılamaz mı?

• levhayı göreydin

körmüsün.

• Araba işi sıktı artık. Alıp başımı gideyim rahat edelim diyoruz 80 ile gitsek bile ceza kesmek için fırsat kolluyorlar. Ne yapalım bisikletle gitsek daha iyi. Yakında denk gelirşe çevirip her şeyi inceleyip en ufak arabada olmayan şeylerden ceza keserler dikkatli olun gerçekten haraca doğru gidiyor bu düzen

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.