Sizi ancak uzun yol yapmış olanlar anlar. Ben de 652 lirayı 449 olarak erkenden ödedim rakamlar ufak değişebilir. Gel gelelim evet ben hız sınırını aştım ama konyada bir düzlük var ki kamyonlar sollamaya çıkıyor ve bize illallah ettirdi. Çıktığım sollamada gaza yüklenince 154 ile radara girdim. Bütün yolu sol şeridi işgal etmiş kamyon ve tırlar arkasında gitmeyi başaranlar varsa tebrik ederim. Asıl mesele gerçekten her rampa sonrası, viraj sonrası radar aracı görmekten bıkmış olmamız. Otoyolda öyle yerler var ki sebepsiz yere 70-50 sınırı var ve yavaş gideyim diyorum millet korna çalıyor az ileride de çekiyorlar sağa adamı. En son 1 yıl önce gitmiştim 1200 km yolu ve kolay kolay gitmem muhtemelen. 8 saatte bitecek yol 12 saat sürdü. Geçmiş olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şehirler arası yolda 652 lira ceza yedim. Haram zıkkım olsun (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Bu tabela olayı beni ayar ediyor açıkcası. Neye nerde ne kadar uyacağımı şaşırıyorum. Bir de her tünelde hız sınırı 70 ama 70le giden yok cidden 70le mi gitcez tüm tğnellerdeBen daha 70le gideni görmedim. Yarışıyorlar adeta. Koysunlar oraya eds mesela eyv.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte bende görmedim %30u geçmeyecek şekilde cezaya razı bir şekilde gidiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oradaki radarları her sene 2 kez geçtim bir kez bile ceza yemedim orada radar dışında trafik ışığı kapanıda var ayrıca. Tuzak olsaydı benimde ceza yemem lazımdı ama dimi? Ceza yemediysem bir sebebi olmalı.
Adanada ben de yedim ceza. 70 km hız sınırı koymuşlar, dönüşte kurala uyarak gitmeye çalıştım kamyonlar bile anama sövdü tip tip baktılar. Yollara her geçişte 150, 150 verdiğimiz yetmezmiş gibi bir de cezaya verdik 300. Bıktırdılar.
Dedene söyle EŞŞEK gibi kessin bakalım delikanlıysa.
Çinde 5 gidiş 5 geliş yolda adamlar 70 km hızla gidiyor tabelayı görünce. 71le yakalansalar adamın aklını alırlar. Bizde tabela var ama olmaması lazım diyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: raxacoricofallapatorianGereksiz saldırgansın hocam. Radar uyarı levhası yoksa cezaya itiraz edebilirsin. Radar uyarı levhası varsa zaten hızını ve oranın da hızını kontrol etmeliydin. 10 yıldır araç kullanırım 1 kere hızdan ceza yemedim. Ki hızlı araç kullanan birisiyimdir. Hızdan yenilen cezaya üzülmem açık söyleyeyim.
Ayrıca bütün tabelalara dikkat etmek sizin sorumluluğunuzda. Hani buradan Gaziantep'e kadar gittim sıkıysa farket diyorsun ya, şoför birisinin tabelaların tamamına dikkat etmesi gerekir. O tabelalara dikkat çekemiyorsa kenara çekip dinlenmesi gerekir.
Ha uygulamayı savunuyor muyum? Hayır. Fakat senin de dikkatli olman lazımdı. Oradan Allah muhafaza bir hayvan da geçebilirdi, o bariyerden bir çocuk da fırlayabilirdi. Çocuğa da eşek değilsin ya diyecek değilsiniz değil mi?
3 Seritli duble yola 70 siniri koyulup ceza yeniyorsa, ana avrat sövulmesi de normal, sinirlenmekte nornaldir. Bilip bilmeden buraya 40 satir yazi yazip hakli cikmaya calismayin. O yolu bende biliyorum. Yol şehirler arasi yol bir kere. Insanin o yolda işi yok. 70 hız demek tamamen tuzak, ve eziyettir.
Bi de ben tuzaklanmadim bak hizli gidiyorum diye araya laf sikistirmissin. Diyorsun ki devlet oraya en hafif tabirle çakalligina tabela koyup tuzaga dusurdugunu kabul ediyorsun o zaman. Iyi o zaman devlet, yatak odasindaolmadigi surece hirsizi evde oldurmekte serbest diyor hadi evine hirsiz olarak gireyim de salonunda bana kahve davet et kuralci cocuk.
Insani sinir etmek teknderdiniz, bi gidin isinize. Bi siz akillisiniz evet evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı şekilde dediğiniz gibi daha geçen gün 652TL ceza yedim ödemicem,haram zıkkım olsun
Aynı şekilde dediğiniz gibi daha geçen gün 652TL ceza yedim ödemicem,haram zıkkım olsun
quote:
Orijinalden alıntı: CrewShadYS
Aynı şekilde dediğiniz gibi daha geçen gün 652TL ceza yedim ödemicem,haram zıkkım olsunkeşke öle bi dünya olsa bugun yada yarin bir gün mutlaka o parayi faizi ile ödemek zorunda kalcaniz :) türkiyedeki sistem sürekli degişmesi oto boka kural koymalari sıkıntı sadece bi yerde 70km hız limiti varken 1 ay sonra 60 90 cikabiliyor sürekli degişen kurallar bizi biraz deli ediyor sanki
-
Hocam hep geçtiğim yer ve öyle hız sevende biri değilim 70 limiti koymuşlar 100 le geçtim diye 652TL ceza el insaf be
quote:
Orijinalden alıntı: atrix12121-herkes vergi veriyor.
2- kimseye tuzak kurulmuyor. sen marşa basarken trafik kurallarına uymayı taahahüt ediyorsun.
hem trafik işaret ve işaretcilerine uyma. hem ceza yazılmasın. ama işini yapan insanın aldığı kazanç haram.
ktr.
Alıntıları Gösterherkes vergi vermiyor, 5li çete gibi olanların vergileri siliniyor, bizimkilerde silme falan yok çatır çatır ödüyoz vergileri.
-
Bu isin tek caresi tabela okuyabilen bir otomobil. Çünkü her tabelayi takip etmek imkansiz gozden kaçıyor.
Sahi tabela okuma sistemi olan arac kullanan varsa bu sistem stabil çalışıyor mu? Yoksa sadece kagit ustunde mi?
Merhaba geçmiş olsun. o yol sehrlerarasi bir yol. oraya radar kurmak tamamen tuzak, para kazanmak amaçlı kurulur. yediğiniz noktayi tarif edebilir misiniz benim de sık kullandığım bir yol.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı senaryonun benzeri uşak banaz' a girerken oldu bana, 100 civarı hızımı 70 lere düşürdüm ceza yememek için peki ne mi oldu arkadan 110 la gelen beyinsizin biri bam diye vurdu, hemen radardan önce olduğu için adam 5 kuruş ceza bile ödemedi hemde bütün masraflarını kasko ödedi, pişkin pişkin yavaş gidiyorsun diyor birde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDahacım ne deseniz haklısınız
geçen sene ben de 110 km hıza sabitlemişken 70 km hız tuzaana 91 km hızla düştüm mecburen ödedik
ancak tuzağın yerini örgendiğimden geçen hafta gidiş ve dönüş yolunda özellikle dikkat ettim hatta diğer sürücüleri de uyardım
niresi
quote:
Orijinalden alıntı: sissilTavırla araba alınsaydı sana anca at arabası verirlerdi. Mesela bütün krolar Mercedes e biniyor.
Citroen C5 ile gittim 110 a sabitlediğinde yokuşta insen aynı hızda gidiyor. Çer çöple gitmedim anladın mı?
Şirket arabası kullanıyorsunuz galiba araba verilmesine alışmışsiniz biz arabayı alıyoruz çünkü. Citroën ds lerde var bu sıradan modellerde bulunmaz siz standard arabalara alışık olmalısınız o yüzden Citroën in lüks gelmesi normal. Bu hız sabitleme çok eski bir sistem.
Kro demişsin ya onun tarihsel dayanağıni bilmen de mümkün değil ben yardımcı olayım.
Kroyum ama para bende derler ya o kro kroisosdan gelir siz Karun diye bilirsiniz parayı bulan diye bilinen lidyalilar varya onların kralı olur.
Her halükarda herhangi bir mercedes c5den evladir
-
Hocam şirket arabası demişsinizde
Yukarıda okuduysan kayınvalidemi götürdüm yazmışım şirket arabası ile aile mi neden götüreyim ? birde diğer bir mesajımda cezadan hemen sonra e devlette cezayı gördüm yazmışım.
Yani sen beni tanıyormusn biliyormusun da bukadar kafa yoruyorsun.
Ne yapayım oturduğum evin eşime ait olduğu kirada evim olduğunu Gelibolu da müstakil yazlım olduğunu mu illa yazayım.
ikinci el araç sayfasına gir forumun orada 2 sene önce sattığım 2008 2.0 Passat TDI a bak sonra kafa yor alıp alamayacağımı :)))
Bu arada o beğenmediğim Citroen 2008 de alındığında Volvo S40 d4 ve Mercedes c180 komp ile aynı fiyattı. Bence fazla aşağılama konfor isteyen alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 23 Mayıs 2021; 14:3:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X