Şimdi Ara

Şehitlerimizin ANısına Herkes PKK'YA karşı İcinizdeki o Kötü duyguları yazar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• şimdi banlanırız falan
  • bu akşamı ceza almadan kapatırsak iyi valla.önce küfür etmeyi serbest bıraksınlar öyle yazcam.
  • Sehitler oLmez Vatan Bolunmez..
  • kahrolsun pkk .ölmez dökülen kanlar kurumaz seni boğar o kanlar o ölen şehitler ensende senin nefsini keser sehitler ölmez vatan bölünmez...

valla daha açık yazmak isterim ama banlaNIRIM lütfen ban atmayın mod olan üyler istemeden hadımı aştıysam msjımı silin..saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 1 Temmuz 2006; 23:38:39 >
  • kullandığın cümle ilginç geldi ya. "hadi görim sizi" ne demek ki? yanlış anlama da sanki küçük çocuklara gaz veriyorsun. hadi en güzel kim sövecek gibi. tabi onlara sövmemek ayıptır zaten ama cümle biraz acayip geldi bana açıkçası.kendi düşüncelerini yazabilirdin.

ya da böyle bir konu açmışsın, sen neden birşey yazmamışsın? seni tanımıyorum, daha önce forumda hiçbir şekilde bir zıtlığım yok sana da, hani sadece böyle bir konu açmak ve kendin hiçbir şey yazmamak biraz değişik geldi bana. kimse yanlış anlamasın da, sanki millet sövsün de ceza alsın diye açılmış bir konu gibi geldi bana.

ama dediğim gibi konuyu açan arkadaş yanlış anlama. senin bu konuda birşey yazmaman bana garip geldi. yoksa hiçbir şekilde artniyetim yok.
  • önce tüm tırnaklarını kerpetenle çekip ardından hepsine tek tek tuz basacaksın o elleri bi daha silaha götüremezler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler başka forumda gördüm bende foto özelliği kapanmıs kürdistan haritaları filan
    Gerçekçi olup tarihe bakın

SOYU ERMENİ OLANLAR NERDEN BİLECEK KÜRDÜ ???

Türkçe konusanlarla PKK ayırma zamanı çoktan geçti artık ikisi karışır oldu...!
  • bence tepkinizi burada bu şekilde değil

http://www.kanalturk.com.tr/yazar.php?yazarlar_id=25&pos=8720&sonucsayisi=8738#haberler

buradaki sayacı artırarak daha iyi gösterebilirsiniz
  • Atatürkçüler rekora koşuyor
    Bu yazı 6.734.849 defa okundu
  • Atatürkçüler rekora koşuyor
    Bu yazı 6.763.435 defa okundu

2006-06-21 11:59:22
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

kullandığın cümle ilginç geldi ya. "hadi görim sizi" ne demek ki? yanlış anlama da sanki küçük çocuklara gaz veriyorsun. hadi en güzel kim sövecek gibi. tabi onlara sövmemek ayıptır zaten ama cümle biraz acayip geldi bana açıkçası.kendi düşüncelerini yazabilirdin.

ya da böyle bir konu açmışsın, sen neden birşey yazmamışsın? seni tanımıyorum, daha önce forumda hiçbir şekilde bir zıtlığım yok sana da, hani sadece böyle bir konu açmak ve kendin hiçbir şey yazmamak biraz değişik geldi bana. kimse yanlış anlamasın da, sanki millet sövsün de ceza alsın diye açılmış bir konu gibi geldi bana.

ama dediğim gibi konuyu açan arkadaş yanlış anlama. senin bu konuda birşey yazmaman bana garip geldi. yoksa hiçbir şekilde artniyetim yok.

bak arkadasım ben buraya yei üyelerden ve o lafı dıyerek icinizdekı onlara karsı kırlenmıs duygularınızı yazmanızı ıstedım kım daha ck sovücek mövücek diye birsey yok ! Bu arada ben kimsenin ceza alması icin yapmadım u mesajı sdece ıcımden gelerek yaptım yoksa forumdakı arkadasların ceza alması icin bisey yapmadım ama sen yanlıs anlamıssan bunu bılemem !!!!

• bende zaten böyle bir amacın var demedim. sadece bazen çıkıyor bu tip insanlar, milleti kışkırtmak için birşeyler yapıyorlar, bunu belirttim. sana zaten böyle yapıyorsun diyen olmadı.

yazmışsın hadi göreyim sizi diye, ama sen hiçbir şey yazmamışsın. bunun bana garip geldiğini belirttim o kadar.

msjımda da bunu belirttim zaten. iyi okursan anlarsın !!!
  • Yılmam ölümden! Yaradan askeriyim! Orduma gazi dedi Peygamberim
    Bir dileğim var ölürüm isterim, yurduma tek düşman ayak basmasın!

Amin desin hep birden, birden yiğitler
    Allahu ekber! Gökten ŞEHİTLER!...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.