Şimdi Ara

selam saygı değer arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 ay önce 2000 model 18t otomatik passat aldım.biraz fazla titizim arabada rahatsız eden bütün sesleri kestim şuan tık yok yaklaşık 2,5- 3 bin masraf ettim.yalnız bu zaman içerisinde arabadan biraz sıkıldım. bende arabayı değiştireyim diyorum. passatı satıp üstüne 3-4 neyse koyup otomatik cıvıc alayım diyorum.2004-2006 modelleri. ama sona passatı arar mıyım diye de korkuyorum. cıvıc kullanıcısı varsa aranızda bana arabadan yakıtı-parça fiyatı(passata göre)-konforu-bildiğiniz tüm artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim. sonuçta aldığım araba da da birşeyler değiştiricem. iki arabayıda kullananlar varsa daha çok sevinirim. bu arada ben yeni üye oldum ama sürekli yorumları okurum bu siteden.adım muammer 26 yaşındayım.ısparta da yaşıyorum saygılar...

• yol sesi ve konfor konusunda civic elbette bir sınıf geride.
  • Öncelikle üslubunuz için şahsım adına teşekkür ederim. Konuya gelince sanıyorum ki 1.6 vtec es modellerinden bahsediyorsunuz. Passat özellikle 1.8t dan sonra performans olarak ta konfor olarak ta geride kalır. Civic in artısı sorunsuz olması olur. Eğer 2006 sonrası kasasından bahsetseydiniz o zaman düşünülebilirdi de şimdi bana pek değiştirilmeye değecek iki araç olarak gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı kullanılacak seviyeye getirdiysen niye satıp başka arabayı adam etmeye uğraşacaksın ki?

• D sınıfından c sınıfına gecmek bence biraz mantiksiz geliyor. Ama yine de karar sizin tabi

• Hocam passatınızın temiz olduğunu varsayarak yazıyorum.civic passattan daha konforsuzdur.( süspansiyon , yalıtım ,.)
    İç mekanı kendi sınıfına göre geniş olsa bile passata göre dardır.
    bagajı küçüktür.
    Performansı azdır
    vs, vs.
    Civic in sizin için tek avantajı (yine temiz bir civic) Sorunsuzluk ve yakıttır.
    Eğer aracınız temiz ve sorun çıkarmıyorsa hiç değiştirmeyin derim.
    Yakıt sıkıntıysa taktır Bi lpg devam et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt dışında her yönden çokca ararsın, madem o kadar masraf yaptın güzel güzel bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaman ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    passat zaten lpg'li.yakıt ortalama ş. içi 32-34 krş. ama benim sıkıntı sadece arabadan sıkılmak(bu da benim kötü huyum)passatı aldıktan sonra ön düzeni benzin hortumları lpg hortumları teker aks başlarını kolttuk altındaki absye ait müşülü arka cam otomatiğini bujilerini en sonda 10 bin bakımını yaptırdım toplamda 3000 falan tuttu.sıkılma sebebi de şundan dolayı oluyor.para biriktirip almışsın arabayı sona da borca girip yaptırması zoruma gidiyor.olduğu gibi kabul edeyim diyorum içim rahat etmiyor.anlıcanız arabaya verdiğim paraya değil sonradan yaptırdığım paralar zoruma gidiyor.şimdide martta vizeye giricek.
    civic 2004-2006 vtec es modelini düşünüyorum. civic düşünmemin sebebi otomatiğinin sorunsuz olması-passata göre az yakar-parçaları daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.(passatta bi benzin hortumuna 450 lira aldılar)bide daha genç bir araba sevdam.korkumda bunu satarım civiği alırım sona da ahh çeker miyim. arabayı ısparta da işe giderken günlük 10 km falan bide ayda bir memleketim antalya manavgata giderken kullanıyorum. cıvıc la alakası yok ama şöyle bir şey de düşünüyorum. ısparta hava koşullarını göz önüne alıyorum ve aklım 4x4 lere gidiyor.onlarda da rav4 e hayranım.

• yok abi uzme kendini harcanir oyle ilk baslarda araca para. Bu degisimlerden sonra uzun bi sure de masraf cikarmaz basiniza. Gayet guzel arabaniz var dusunmeyin degistirmeyi.

• Konfor ve yalıtım olarak passat sınıf olarak zaten civic' ten üstün. Passatla civic değil Accord karşılaştırmak lazım. Civic 'e geçerseniz avantajınız japon sorunsuzluğu-yakıt-performans-zevkli ve seri sürüş- spor görünüm olur. 2007 üstü civicler daha iyi tabi. Passatı pek aratmaz civicler karamsarlığa gerek yok son derece güzel araçlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.