Şimdi Ara

Selamun aleykum gençler konuşan mikail hoca (TYT NETLER VE DENEME ÇÖZÜM ŞEKLİ HAKKIN DA )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
13
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyelim Tyt netleri en ağır artan netlerdir bunun için yapılacak en iyi yöntemlerden birini yazacağım ama bunu yapmayacaksan benimle çok takılma☺
    Hafta 3 tane branş denemesiyle başlayacaksın bunların ikisini çözüm denemesi birisi süre tutum denemesi olarak kullanacaksın.
    Bunları açıklayalım şimdi ne demek
    Çözüm denemesi demek deneme için süre tutmuyorsun amacın sadece çözmeye çalışmak kafanı gerekirse taşlara vurmak şakakları zonglatmak. Diğer üçüncüyü ise ilk başlarda 60 dk vererek süre tutmak ve 60 dk da bunu yetiştirmeye çalışmak için kendini parçalamak 60 . Dk kada kalemi bırakmak.
    Eeee hocam bunları yaptık
    Şimdi bu denemenin arkasın dan hemen vakit kaybetmeden yapamadığın soruların çözümünü üzerine kaleminle yazarak dinleyeceksin. Sonra bu yazdığı soruları sileceksin diğer haftanın Basın da diğer tura başlamadan bu sildiğin soruların çözümünü eline alıp tekrar çözeceksin çözmeye çalışacaksın. Yaşamadığına tekrar bakacaksın.
    Bu dediklerimi her hafta o zamana kadar yaptığın tüm denemeler için yapacaksın.
    Peki ne olacak o zaman
    Hemen artmayacak
    Hemen artmayacak
    Hemen artmayacak
    Yavaş yavaş sağlam gelişeceksin
    BU HAFTA YINE PAZAR GÜNÜ SAĞLAM AYT SORULARI ILE YOUTUBE DA 20.30 DA CANLI YAYINDAYIZ
    ORADA DENEMELERDEN DE BAHSEDERIM BURADA ISİME ÇOK GIRMEYECEGIM
    Aynı zamanda instagramda hergun GÜNÜN SORUSU başliğı altinda soru çözümleri yapıyorum başladım bak söylüyorum size boş boş bakmakla bu iş olmaz takip edin uğraşın bunlarla boş yerlerde vakit geçirmeyin size adam gibi öğreteyim şu işi
    Allah'a emanet olun canlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail hoca -- 10 Ocak 2020; 12:13:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haftada 4 tyt mat 2 tyt genel denemesi çözüyorum hala 30 üstüne tam sabitleyemedim ama sınava kadar devam edeceğim bu şekilde. elinize sağlık hocam
  • Kesinlikle yilma ve cozemedigin sorularin uzerin de cok dur

• Var olun hocam, çözüm şeklini uygulayacağım mutlaka :)
    TYT matematik adına şu 20'li netleri 30'a kadar çıkartsam çok iyi olacak. Geçen sene 6-7 net yaparken 20 lere çıkmak zor sanırdım ama asıl zor olan 20'den 30'a çıkmakmış
  • Ayt yi nabıcaz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    Canlı yayınlara katıl bir hergun ınstagram da yayınlayacağım GÜNÜN sorularına bak cunki sınava kadar baya bir soru yapar
    Sonra denemeleri ile ilgili falan yine yazacağım burada

• Mikail hoca M kullanıcısına yanıt
    Hocam 15 tatilde tüm ayt amtematik fasiküllerini bitirmem istiyorum ve her gün tyt genel deneme ve tyt mat branş denemesi çözeceğim fen derslerini aksatmış olucam sizce değer mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam canlı yayında tüm konulardan mı soru olacak
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    Mesela geçen hafta ilk 4 konuyu çözdük bu hafta ise parabol trigonometri ve logaritma çözeceğiz

• Bence öyle yapma sonra diğer tarafı yıkarsın

• Ayt ile ilgili görüşlerimi ilerleyen zamanlarda yazacağım zaten ama burada biliyorsunuz herşeyi yazamıyoruz sınava kadar tüm donanımıyla youtube da ki canlı yayınlarda ele alacağımız şeyler olacak elbette çıkma ihtimalli sorular teknikler falan.
    Geçen yıl tamamiyle probleme canlı yayınlarla destek çıkmıştım bu yıl ayt ye destek çıkacağım.

• Çok kral adamsın hocam

• Ahahaha sizin sesinizle okudum hocam dhsbsgsğ

• bu sene inşallah sizin tavsiyelerinizle ne tyt matematikten üzüleceğim ne de ayt mattan. umarım 21 haziran 13:00'dan sonra başardım diye ağlarım
  • Hocam site üzerinden mesaj yollamıştım maillere bakıyor musunuz?

• Alegra kullanıcısına yanıt
    Merhaba bakıyorum evet genelde hepsine gün içerisinde dönerim mutlaka dönüş yapılacaktır

• Hocam şöyle bir tyt bir ayt deneme hazırlayıp yayınladıktan sonraki gün canlı yayında çözseniz nasıl olur ? Bunun için zamanınız var mı bilmiyorum ama

• Bak güzel fikir halledelim onu

Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.