Bildirim
Selçuk Bayraktar'ın 12 Sene Önce İHA'lar İle İlgili Öngörüleri!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben videodan hiç bir şey anlamadım açıklayabilir misiniz? -
Yurt dışındaki yüksek teknlojili ürünleri türkler zaten yapıyor diyor. Bizde bu teknlojilere girersek atıyorum bir iha üretmek istersek bunda kullanılacak geliştirilecek teknlojiler türkiyeye çağ atlatır, diğer sanayiler de gelişir. Çünki böyle yüksek teknoloji gerektiren sistemlerin birsürü alt sistemleri var birden fazla firma çalışıyor bu işlerde ve teknoloji geliştiriyor. Yeterki buna başlayalım yeterki destekleyelim diyor.quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
ben videodan hiç bir şey anlamadım açıklayabilir misiniz?
not: bu tarz yüksek teknloji gerektiren projelerde edinilen tecrübeler başka alanlarda da teknojik katkıta bulunuyor. mesela nasanın uzay araştırmasnda kullandığı ve geliştirdiği teknlojileri amerika birçok alanda kullanıyor. Ekonomiye büyük katkısı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 4 Mart 2020; 10:23:46 >
-
bunun öngörü ile alakası ne?
Linççi arkadaşlar gelmeden açıklayayım; Bayraktar'ın başarısını ne kadar takdir etsek az, özellikle her yeniliğe sürekli engel çıkartılan bir coğrafyada bu başarının önemi çok büyük. Ancak video da öngörü olan bir konu göremedim ben. Video da gerçek bilgiden bahsediliyor yani tecrübe ile kazanılmış geçmişte elde edilen çıkarımlar tekrarlanıyor. Öngörü diyebilmek için , bahsi geçen konunun beklenmedik, alışılmışın dışında olması gerekmiyor mu? Örnekle açıklayacak olursam, geçmişten günümüze bilgisayarlarımızda ki ekran kartı ve işlemcilerin gelişimini göz önüne alırsak ileride daha güçlü ekran kartı çıkacaktır demek bir öngörümüdür? Eğer video da ki konu öngörü içermiyorsa bunu sanki öngörü imiş gibi yansıtmak amacı dışında bir övünç olmuyor mu?
Elde edilen başarı ile övünmek en doğal hak ama bunu amacı dışında kullanmak övüncün değerini düşürür. İyi bir şey yapmaya çalışırken kötülük etmeye benziyor bu.
-
Gurur duydum hatta duygulandım
30 iha siha ile aynı anda operasyonlar sürüyor suriye topraklarında belki sayı daha da fazladır
esedin tankları ve halkını katleden askerleri kütür kütür etkisiz hale getiriliyor havada altılı parende atıyorlar patlamalarda: burdan birkaç düğmeye basıp
demek ki bu vatan için canla başla çalışmak bu demek oluyor
belki de kaç kişinin hayatını kurtarıyor ihalarla sihalarla kendi de bir ekmek yiyor
burnumuzun dibinde terör yuvalanmasını temizlemeyi sağlamakta çok başarılı işler bunlar
zalimin zulmüne dur diyecek icadlar
vur siha vur parası neyse veririz yeter ki zalimin tepesine indir bombayı
hem ekonomik hem zahmetsiz maşa olarak kullanıyorsun sihayı
lazerle işaretliyor adrese teslim bombayı yolluyor
bunlar gayet de günümüz şartlarında işimizi gören teknolojiler
sur olaylarında da bunlar kullanılsaydı çok daha güzel olurdu
teröristi görüyorsun ihayla ama siha ile anında vuramadıktan sonra isabet yüzdesi düşük oluyordu oraya atayım derken başka yere gidiyordu uzun hikayeydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 4 Mart 2020; 11:24:23 >
-
Bu yazdigini seyi 20 yil once ben okumus duymusum. Bir cok konudaki gelismeler once savunma sanayi sonra tip alani icin gelistiriliyor ve devaminda diger alanlarda da kullaniliyor. Bunu ongoru degil dunya duzeninin bir gercegi.quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
Yurt dışındaki yüksek teknlojili ürünleri türkler zaten yapıyor diyor. Bizde bu teknlojilere girersek atıyorum bir iha üretmek istersek bunda kullanılacak geliştirilecek teknlojiler türkiyeye çağ atlatır, diğer sanayiler de gelişir. Çünki böyle yüksek teknoloji gerektiren sistemlerin birsürü alt sistemleri var birden fazla firma çalışıyor bu işlerde ve teknoloji geliştiriyor. Yeterki buna başlayalım yeterki destekleyelim diyor.
not: bu tarz yüksek teknloji gerektiren projelerde edinilen tecrübeler başka alanlarda da teknojik katkıta bulunuyor. mesela nasanın uzay araştırmasnda kullandığı ve geliştirdiği teknlojileri amerika birçok alanda kullanıyor. Ekonomiye büyük katkısı oluyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Chp li var mı diye bakmaya geldim , baktım yok şaşırmadım , gidiyorum -
Sonuç olarak bu ülkenin Selçuk Bayraktar ve onun gibi önemli başarılara imza atan insanlara ihtiyacı var. Terörle mücadelede ve son yıllarda yapılan birçok operasyonda yerli silahların katkısı çok büyük gerçekten. Her ne kadar bu birilerini üzse de siyasi görüşü ne olursa olsun ülkesini seven insanımızı gururlandırıyor. -
Bu videoyu daha önce izlemiştim. Burada öngörüden bahsedilemez belki ama benim gördüğüm en önemli husus inanç, yani adam bu işe inanmış gerçekten ve inandığı yolda çok önemli başarılara imza attı. Görüntüleri sadece bu alanda değil, birçok alanda bir işi başarmak için gerekli olan belki de en önemli etkeni öne çıkarması bakımından anlamlı buluyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
Linççi arkadaşlar gelmeden açıklayayım; Bayraktar'ın başarısını ne kadar takdir etsek az, özellikle her yeniliğe sürekli engel çıkartılan bir coğrafyada bu başarının önemi çok büyük. Ancak video da öngörü olan bir konu göremedim ben. Video da gerçek bilgiden bahsediliyor yani tecrübe ile kazanılmış geçmişte elde edilen çıkarımlar tekrarlanıyor. Öngörü diyebilmek için , bahsi geçen konunun beklenmedik, alışılmışın dışında olması gerekmiyor mu? Örnekle açıklayacak olursam, geçmişten günümüze bilgisayarlarımızda ki ekran kartı ve işlemcilerin gelişimini göz önüne alırsak ileride daha güçlü ekran kartı çıkacaktır demek bir öngörümüdür? Eğer video da ki konu öngörü içermiyorsa bunu sanki öngörü imiş gibi yansıtmak amacı dışında bir övünç olmuyor mu?
Elde edilen başarı ile övünmek en doğal hak ama bunu amacı dışında kullanmak övüncün değerini düşürür. İyi bir şey yapmaya çalışırken kötülük etmeye benziyor bu.
-
Bu adama öyle yada böyle çamur atmaya çalışanın kötülemeye çalışanın bu ülkenin faydasını istemediği ve hatta zararını istediği ortadadır. -
Bu adamın bir cacık yaptığı yok israilden aldığı aparatların montajcısı eğer alkışlanması gereken varsa oda tai ve aselsandaki mühendislerdir.Bu zat ancak emeğin üstüne yatmasını biliyor kimin damadı sonuçta kamu ihalelerine konan bir şirketin sahibinin oğlu aynı zamanda emeğede salçanan bunun yüzünden bir çok aselsan ve tai mühendisi ülkeden gitti. -
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 19:30:5 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen bunu elestirirsen bende yapmadiklarini elestiririm. Sonunda ben kazanirim.quote:
Orijinalden alıntı: Multistrada
Chp li var mı diye bakmaya geldim , baktım yok şaşırmadım , gidiyorum
Chpli olup desteklenmedigi icin kaybolan daha fazla cevher haberi dokerim buraya
Konu hakkinda gercekten vizyon ve desteklenme basarisini goruyoruz. Turkiye yetenek ve zeka sorunu yasayan bir ulke degil.
Ahlakli insan azligi yasayan bir ulke.
Arkadas icin sadece helal olsun demek duser
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
CHP'liler bunları BİM'den alıyorlardı zamanında. Çok gülüp eğleniyorlardı.
Vecihi Hürkuş ve Demirağ neler çekti neler...
Linççi arkadaşlar gelmeden açıklayayım; Bayraktar'ın başarısını ne kadar takdir etsek az, özellikle her yeniliğe sürekli engel çıkartılan bir coğrafyada bu başarının önemi çok büyük. Ancak video da öngörü olan bir konu göremedim ben. Video da gerçek bilgiden bahsediliyor yani tecrübe ile kazanılmış geçmişte elde edilen çıkarımlar tekrarlanıyor. Öngörü diyebilmek için , bahsi geçen konunun beklenmedik, alışılmışın dışında olması gerekmiyor mu? Örnekle açıklayacak olursam, geçmişten günümüze bilgisayarlarımızda ki ekran kartı ve işlemcilerin gelişimini göz önüne alırsak ileride daha güçlü ekran kartı çıkacaktır demek bir öngörümüdür? Eğer video da ki konu öngörü içermiyorsa bunu sanki öngörü imiş gibi yansıtmak amacı dışında bir övünç olmuyor mu? Elde edilen başarı ile övünmek en doğal hak ama bunu amacı dışında kullanmak övüncün değerini düşürür. İyi bir şey yapmaya çalışırken kötülük etmeye benziyor bu. |
Chp li var mı diye bakmaya geldim , baktım yok şaşırmadım , gidiyorum
|
Gurur duydum hatta duygulandım
30 iha siha ile aynı anda operasyonlar sürüyor suriye topraklarında belki sayı daha da fazladır esedin tankları ve halkını katleden askerleri kütür kütür etkisiz hale getiriliyor havada altılı parende atıyorlar patlamalarda: burdan birkaç düğmeye basıp demek ki bu vatan için canla başla çalışmak bu demek oluyor belki de kaç kişinin hayatını kurtarıyor ihalarla sihalarla kendi de bir ekmek yiyor burnumuzun dibinde terör yuvalanmasını temizlemeyi sağlamakta çok başarılı işler bunlar zalimin zulmüne dur diyecek icadlar vur siha vur parası neyse veririz yeter ki zalimin tepesine indir bombayı hem ekonomik hem zahmetsiz maşa olarak kullanıyorsun sihayı lazerle işaretliyor adrese teslim bombayı yolluyor bunlar gayet de günümüz şartlarında işimizi gören teknolojiler sur olaylarında da bunlar kullanılsaydı çok daha güzel olurdu teröristi görüyorsun ihayla ama siha ile anında vuramadıktan sonra isabet yüzdesi düşük oluyordu oraya atayım derken başka yere gidiyordu uzun hikayeydi |
.
|
Sen bunu elestirirsen bende yapmadiklarini elestiririm. Sonunda ben kazanirim.
Chpli olup desteklenmedigi icin kaybolan daha fazla cevher haberi dokerim buraya Konu hakkinda gercekten vizyon ve desteklenme basarisini goruyoruz. Turkiye yetenek ve zeka sorunu yasayan bir ulke degil. Ahlakli insan azligi yasayan bir ulke. Arkadas icin sadece helal olsun demek duser |
Bu adamın bir cacık yaptığı yok israilden aldığı aparatların montajcısı eğer alkışlanması gereken varsa oda tai ve aselsandaki mühendislerdir.Bu zat ancak emeğin üstüne yatmasını biliyor kimin damadı sonuçta kamu ihalelerine konan bir şirketin sahibinin oğlu aynı zamanda emeğede salçanan bunun yüzünden bir çok aselsan ve tai mühendisi ülkeden gitti.
|
Güzel yapıştırmışsın hocam cevabı Adamın dünyadan haberi yok sallamış yutarsan
|
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- kürtler atatürk"ü sever mi
- cep telefonu operatörleri
- kara kutu nedir
- 1 milyon tl eft ücreti
- cep telefonu taksit
- yapay zeka tahlil sonuçları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X