Şimdi Ara

Selçuk Bayraktar'ın 12 Sene Önce İHA'lar İle İlgili Öngörüleri! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapılan güzel işlerde var.Emeği geçen herkese teşekkürler!
  • TSK'ya Baykar İHA'ları yerine olabildiğince çok TAI - Aselsan ortak yapımı ANKA-S alınmalıdır.

Televizyonda izlediğimiz hedefleri vuranlar bunlar. ANKA uydudan kontrol ediliyor. Jammer ile filan düşürülemiyor.
    Dünya standardında İHA'mız ANKA-S.

Baykar şu gelişmelerin epey ekmeğini yedi ama daha almaları gereken çok yol var. Onlar da tabi ki desteklenmeli ama 20-25 tane ANKA-S varken, kapasitesi çok daha kısıtlı Bayraktar İHA'larından 125 tane almak biraz gereksiz, öncelik ANKA'da olmalıydı.
  • Ben de yıllar önce bu İHA'larla bizi Müslüman ülkelerle savaştıracaklar demiştim öngörü öyle olmaz böyle olur!
  • Şu videodaki şey assembly'den başka bi şey değil. Rc kumandasını bir hobi dükkanından mı almış acaba. Bildiğim kadarıyla babasının şirketi var, zaten bulunduğu aile ve damat olduğu aile sonucunda ürettiği her şeyi ülke içine satabilecek konumda. Bence bilmediğimiz o kadar iyi projeler vardır ki destek alamıyordur.
  • Şu ülkede yapılan nadir güzel işlerden. Kendilerini tebrik ediyorum
  • SBK S kullanıcısına yanıt
    Tai kendi tweetini sildi. Pantis leri tb2ler vurmuş. Tb2 daha küçük ve sessiz olduğu için radara yakalanmıyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBK

TSK'ya Baykar İHA'ları yerine olabildiğince çok TAI - Aselsan ortak yapımı ANKA-S alınmalıdır.

Televizyonda izlediğimiz hedefleri vuranlar bunlar. ANKA uydudan kontrol ediliyor. Jammer ile filan düşürülemiyor.
    Dünya standardında İHA'mız ANKA-S.

Baykar şu gelişmelerin epey ekmeğini yedi ama daha almaları gereken çok yol var. Onlar da tabi ki desteklenmeli ama 20-25 tane ANKA-S varken, kapasitesi çok daha kısıtlı Bayraktar İHA'larından 125 tane almak biraz gereksiz, öncelik ANKA'da olmalıydı.
    Damadın ürettikleri dururken olacak iş mi?
  • İha - siha hikaye.
    Sonuç ne oldu?
    Heykelin önünde sıraya dizildiler, suriye devletini tanıyıp, kontrol noktalarını esede terk edip geldiler.
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    İHA fikrinin çıkışı 1900'lü yılların başına denk geliyor, yeni bir şey değil zaten. Bayraktar zaten var olan bir şeyi üretiyor, videoda öngörüden çok biz de bunu başarabiliriz motivasyonu var.

Umarım hükümet değiştikten sonra da aynı özveri ile çalışmaya devam eder.
  • ADAM GİBİ ADAM... VATANSEVER. SAYILARININ ARTMASI DİLEĞİYLE. KEDİ CİGER DURUMU OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Chp li var mı diye bakmaya geldim , baktım yok şaşırmadım , gidiyorum
    En son Chp ye verdim. İha sihalar ile gurur duydum, emeği geçenlerin eline sağlık, insanları bölmeyi bırakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama laf yok. Laf edenlerin kim olduğu belirsiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz niye kendi kendimize kahramanlar yaratıyoruz
    suriyedeki videolarını gördüğünüz hedefleri vuranda anka lar bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.