Şimdi Ara

Selçuk Hukuk mu, Mülkiye Uluslar Arası İlişkiler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var, hangisini önce yazarsam %80 ona gideceğim..Yapacağınız tüm yorumlar benim için çok önemlidir..

bir tarafta hukuk var, hukukçu olmak var; öte yanda mülkiye okumak var, mülkiyeli olmak var..

saygılarımla..

• Hangisini seviyorsan hangisinde mutlu olcaksan ona git biri politika diğeri hukuk farklı şeyler hukukçu uluslararasinin yaptıgınıda yapıyor bunu unutma
  • sen hangisini istiyosan aynı şeyler değil sonuçta sen nerde mutlu olcaksan oraya ayrıca biri konya biri ankara
  • Hukuk mezunu çok var.Ama mülkiye mezunu hukuk kadar yok.Şöyle düşün senn şimdi hukuğu Glatasaray da-Fatih de-Ankara da okursun dimi.Uluslararası okuyacaksanda Bence Mülkiye dir adresin...
  • Bence 1.si hem daha iyi ve hem de daha avantajlı. Ama sözelden fazla hoşlamayanlar için sosyal bilimler alanının en kapsamlı bölümü olan hukukda okumak sıkıcı ve ağır gelebilir, hatta zamanla eziyet verici bile olabilir.
    Ama benim için sorun olmaz bu derseniz tercihiniz Selçuk Hukuk olmalı bence.
  • bı bolumun dıgerınden daha ıyı olması senın onu secmen ıcın bı neden olamaz senın ıstegın senın yeteneklerın onemlı sen hangısını ıstıyosan onu secmelısın
  • Mülkiye ne oluyor anlamadım?
  • yoğun araştırmalar sonucu kararımı verdim..selçuk hukuk..geçtim aynanın karşısına ve baktım kendime, sonra şöyle dedim " evet, sen bir hakimsin"
  • kesinlikle konya hukuk sana bunu sadece bir kelime ile acıklayacagım baskada birşey düşünmeyeceksin :)

konya hukuk sana ilk bakısta pek cazip gelmez ama 85 bin kişilik kampusu ile muhtesem bir alana yayılmıs ve ankara üni.sinden aldıgı proflar ile (akp sagolsun) son 2 senede en cok hakim ve savcıyı cıkaran yerdir konya bnde oraya gelmeyi düşünüyom belki sınıf arkadası oluruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiksilver_cs

kesinlikle konya hukuk sana bunu sadece bir kelime ile acıklayacagım baskada birşey düşünmeyeceksin :)

konya hukuk sana ilk bakısta pek cazip gelmez ama 85 bin kişilik kampusu ile muhtesem bir alana yayılmıs ve ankara üni.sinden aldıgı proflar ile (akp sagolsun) son 2 senede en cok hakim ve savcıyı cıkaran yerdir konya bnde oraya gelmeyi düşünüyom belki sınıf arkadası oluruz :)

inşallah dostum :) üstüne mar hukuk iö yazdım ama konya gelirse daha çok sevinecem, marmara hakkında hep kötü şeyler duyuyor ve okuyorum..ama selçuk hukuk öyle değil, %85 güzel yorumlar ve duyumlar alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.