Şimdi Ara

Selçuk Hukuktayım Sorularınızı Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ilk defa sınava girecekler için tecrübe aktarabilirim. Dilediğinizi sorun arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızlar nası

• Ben ikinci öğretimim sınıfta erkekler çoğunlukta galiba ama güzel kızlar var yani bulursun kendine gore birini.

• Üstad sıralaması düşük olduğu için kimse gitmek istemiyor eğitim durumu nasl hocalar filan en çok bunu merak ediyorum bide hacettepe hukuk 2007 de falan başladı hemen ikinci sıraya geçti devlet üniversitelerinde yani isimlemi oluyo herşeyy selçukun neyi eksik ???
  • Hocam kaç net edeb-mat vb. sınav sonucunuzu ve sıralamınızı koyar mısınız?

• konya nasıl bir şehir bende hukuk istiyorum ama selçuk hukuku son sırada düşünüyorum çünkü bayağı muhafazakar diye akdeniz kocaeli anadolu uludağı felan üste yazarım gibi
    birde edebiyat mat netleriniz nasıldı edebiyat netleriniz iyiyse tavsiyeniz nelerdir
  • ygs lys netlerinizi yazar mısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • semih122 S kullanıcısına yanıt
    Haksızlık ettiğini düşünüyorum açıkçası. Hukuk eğitiminde selçuk adını duyurmuş bir üniversite etrafında hukukçu varsa sorabilirsin. Ben çoğu hocadan cok memnunum başka üniversitelerde asistan yollayıp geçenler varken biz proflarla doçentlerle muhatap oluyoruz. Zor mu evet çok zor ama hakimlik savcılık başarısı da yüksek bu da kaliteyi anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubita -- 5 Ocak 2016; 9:55:11 >
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    Konyaya karşı bende çok önyargılıydım ama biliyor musun öğrenci her yerde öğrenci konyalı tanıdığım bile yok öğrenci Mahallesi var Bosna hersek herkes bu civarda ikamet ediyor gayet ve arkadaş ortamı pekçok şey üniversite için. Tabiki istanbulda Eskişehirde daha özgür hissedebilirsin ama eğitim önemli 20 bin civarı sıralama yaparsan yaz derim

• Ygsde 70 bininciydim lys de 16 5 mat 6 6 geometri 47 7 edebiyat ve 20 4 Coğrafya yaptım.
    Sıralamam da ham 20k yerleştirme olarak da 21.822

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubita -- 5 Ocak 2016; 9:12:13 >
  • Tubita T kullanıcısına yanıt
    Hocam edebiyata ne zaman basladiniz kac saat calisiyorfunuz ? Ve nasil bir yol izlediniz ?

• Neden mat 2 yapamadın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyatım lise boyunca iyiydi yani eser yazar ezberlerken bile pekçoğunu okumuştum açıkçası 50 üstü net bekliyordum ama sınavdan önceki gece uyuyamadım paragraf soruları kaçtı öylece.
    Mezun kere mezun kalmamak için mat yapasam da tercih yaptım kusura bakma bu kafayla daha çok kalırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.