Şimdi Ara

Selman Öğüt'ün Doçentlik İçin Berat Albayrak'a Yalvardığı Mailler Ortaya Çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
18.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
451 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ,Türkçe ezan konusunu tartışırken tartışmanın ortasında "Allahu Ekber ne demek ? Allah birdir demek herkes bunu bilir " diyen şahıs değil mi ?
  • Bu belgeleri nereden buluyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu akpçocukları sayfasını önermiyorum

zaman geçirdikçe kanser olma ihtimaliniz artar , benki yıllardır umudunu kesmiş biriyim ben bile delirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfettindh

Birbirimizi suçlamaktan baska yaptığımız bir şey yok.
    Böyle zor zamanlarda birlik olmalıyız , bu tarz intihalcilere bile hırsız demeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlkszhacker

Bu belgeleri nereden buluyorlar
    berat albayrak'ın zamanında sızdırılan belge ve maillerinin arasında çıktı

şimdi kimlerin nasıl doçent, prof. vs. olduğunu daha kolay anlayabiliyoruz

hayır zaten tahmin ediyorduk ama artık kanıtlı yani.
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    ben sayfayı takip ediyorum. inan neler neler okudum artık aklım çıkmak üzere.

yakında sayfayı kapatırlar gibime geliyor.
  • Eğer kaynak sağlamsa ülke adına üzüntü verici bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 9 Nisan 2020; 21:10:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşırmadım valla. Adamlar aynı. Selman Öğüt de çöp kutusu diğerleri gibi. Bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 5 Mart 2020; 16:46:0 >
  • Adam tezinde kopyala yapıştır yapmış. Tipik akepeli, aydınlık ve Atatürk düşmanı. Hiç mi sekmez bu tipler böyle?
  • Hic sasirmadik. Bu herifin yaptigi emek hirsizligidir. Ama akademide emek hirsizligi is olmus. Her yerde bunun gibi tipler var universite kadrolarinda. Yaziklar olsun.

• bu kopyala-yapıştır üzerine bir tezmiş... "applied copy and paste in discrepant politics"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

bu kopyala-yapıştır üzerine bir tezmiş... "applied copy and paste in discrepant politics"
    hmm o zaman başarılı bir tez olmuş. doçentliği haketmiş arkadaş. haksızlık yapıyoruz :/
  • "Imamoglu kayak yapiyeeeee" diyenleri bu konularda goremezsiniz... Mesguller...
  • Sosyal medyada biri siz öldünüz derlerse vallamı deyip inanacak konuma geldik. Heyeee

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfettindh

Sosyal medyada biri siz öldünüz derlerse vallamı deyip inanacak konuma geldik. Heyeee
    İnanılmayacak bir durum yok. Berat Albayrak in tüm mailleri ve yazışmaları geçtiğimiz senelerde sızdırılmıştı zaten. Hatta çok goygoyu da dönmüştü amerikadan sipariş ettiği cinsellik ürünleriyle yok titreşimli aletler falan filan

Bu da o maillerden sadece bir kaç tanesi işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

milyonlarin kafasındaki soru cevap buldu.
    " bu adam nasıl doçent olmuş".
    Niye ekşiden entry çalıyorsunuz yahu? Konuyu açan da sen de ekşide yazanları kopyalamışsınız direkt. Hiç mi kendinize ait fikriniz yok milletin düşüncelerini çalıyorsunuz?
    ekşi sözlük
    selman öğüt'ün doçentlik için damada yalvarması
    https://eksisozluk.com/entry/103020064

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 5 Mart 2020; 1:49:2 >

• Sen de entry hırsızısın.

Olduğu gibi yapıştırmışsın. Bari büyük küçük harfleri düzelt.

Ekşideki yazı:

quote:

hahhahahahaa diyerek karşılaştığım olaydır

"berat ağbi, doçentlik sınavından yine kaldım ağbi"
    "bizim senden başka kimimiz var berat ağbi"

aynı zamanda tezlerinin de çalıntı olduğu ortaya çıkmıştır. oğlum selman, tv'de atatürk'e dil uzattığın zaman sinirimden uyuyamamıştım, işte adalet böyle tecelli eder.

ekşi sözlük
    selman öğüt'ün doçentlik için damada yalvarması
    https://eksisozluk.com/entry/103020009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 5 Mart 2020; 1:48:18 >

• Bu adam çıkınca kanal değiştiriyorum, sizde öyle yapın sinirlerinizi bozmaya gerek yok.

• Bu adam çıkınca kanal değiştiriyorum, sizde öyle yapın sinirlerinizi bozmaya gerek yok.

• Altını çizelim

Kendilerine "müslüman" , ümmetin lideri diyenler tarafından yapılmış nanedir .

Yine ve tabiki aktirrekleri görmediğimiz konudur .

En son dün bir iki tanesi cep telefonuna gelen ek %1 konusu semalarında gözükmüştü.

Bunların yediği hak, haram çoktan amel defterini doldurdu , yedeğine geçildi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.