|
Bildirim
|
et ve kuruyemiş doğrudan zeka üzerinde etkili ona göre
|
Devamlı fiyatlar koyuyorsun ama bunlar yüzünden Türkiye'ye yerleşmediğini bir türlü itiraf edemiyorsun.
|
sizin ya matematik hocanız beceriksizdi size öğretemedi
yada sizin hiç rakamlarla alakanız yok TÜRKİYE de vatandaş artık vergilere çalışıyor bu ülkede orta gelirli diye bi grup kalmadı ve sizin verdiniz örnek tamamen şu 3 maymunu oynayın kardeşim bak hayatına boşver |
Kendi açımdan cevaplayım:
-Sigara içiyordum ama bıraktım,malum zamların hızına yetişemiyoruz. -Cep telefonum Samsung s4.Gerçi S20 çıkacakmış ama kimin umrunda.Çalışıyor ve işimi görüyor. -Bence gereksiz dediğiniz İNSAN kavramının,minimum limitleri olsa gerek.İnternete ve dışarı da çıkmayalım,yaşadığımız anlaşılmasın değil mi? Düşüncenize saygı duyuyorum fakat etin,fetö ile bağlantısı biraz ironik geldi. iyi forumlar. |
Herkesin içinden sana kurduğu bir cümle, geldi yine tipini..
|
oooh ibo tabi sen kilosu 3-5 birim paradan kendin götürüyorsun bol bol etleri; burda da millete sigara içme, cep tel kullanma, internete girme böylece et ye diyerek 10 katı fiyatları güzel göstermeye çalışıyorsun aklın sıra demi ..
aha işte almanya da türk marketinde et fiyatları dakika 8:10https://www.youtube.com/watch?v=G_cJStm0z_A |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 6 Şubat 2020; 0:47:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 6 Şubat 2020; 1:46:1 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 6 Şubat 2020; 1:21:53 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |