Şimdi Ara

Senden Hoşlanıyorum Sözüne 2 Yıl 6 Ay Hapis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızlara açılmadan önce bir kez daha düşünün beyler

'Senden hoşlanıyorum' sözüne hapis cezası
    Erzurum’da çalıştığı iş yerinde mesai arkadaşına 'Senden hoşlanıyorum' diyerek sözlü taciz ederek tutuksuz yargılandığı 4. Asliye Ceza Mahkemesinde 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan M.A.’ya verilen hapis cezasını Yargıtay 14. Ceza Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını oy birliği ile onadı.

http://www.milliyet.com.tr/-senden-hoslaniyorum-sozune-hapis-gundem-1902427/

• İlginç
  • bu ne la ne saçma düşünce özgürlüğü var bikere hoşlanıyorum demek hakaret değilki daha başka şeylerde vardır elle telle taciz gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2014; 16:36:07 >
  • Başka şeyler de demiş olmasın?
  • Senden hoslanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    hayır yok
  • Oha hamile bıraksa daha iyiymiş yani senden hoşlanıyorum demek de nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalan isin icinde kesin biseyler var

• Bu kararı emsal sayıp ülkenin yarısını (veya abartmayayım %30'unu) içeri atsınlar o zaman. Ne duruyorlar?
  • O zaman direk tecavüz etmek daha iyi hem tecavüz de indirim vs oluyor bakarsın kadın bile suçlu çıkabilir.

• bu ülke böyle dostum mesela hakime sana tecavüz ederim dersen hakime hakaretten atıyorum 20 yıl ceza yersin ama eyleme döküp gerçekten hakime tecavüz edersen 10 yıl ceza yersin adalet sistemi türkiyede böyle
  • Şakaysa komik değil, ciddiyse hiç komik değil.
  • Kiz desede suc ozaman mk

• ülkenin halina bak

• Bir sefer değil pek çok kez kadın istemediği halde bunu söylemiş. Taciz etmiş cezasını almış.
  • Direk tecavüz etse kadının giyimi tahrik etti dese daha az ceza alırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sözlü cinsel tacize uğrayan M.A. ise,“Ben kendisini defalarca uyarmama rağmen, bana sürekli “Senden hoşlanıyorum” diyerek rahatsız ediyordu. Sürekli bu taciz içerikli sözleri tekrarlaması üzerine ben de polise giderek şikâyetçi oldum. Uzlaşmak istemiyorum, şikâyetçiyim” dedi."
  • Demek ki olay sadece bir kerelik değil. Adam kaç kere yaptı ki bunu olay buralara kadar geldi, kadın da haklı olarak şikayet etti.
    Bir kere "Senden hoşlanıyorum." diyen insanı hapse atacak kadar alçalmadık henüz. Zaten okuduysanız kadın "...defalarca uyarmama rağmen..." diyor.
  • ispat etsin
  • karşı taraf taciz olarak algılıyorsa bence normal.hatun hırs yapmış demekki ya da eskiden gelen bi sürtüşme rahatsız etme var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.