Şimdi Ara

Senden Hoşlanıyorum Sözüne 2 Yıl 6 Ay Hapis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızlara açılmadan önce bir kez daha düşünün beyler

'Senden hoşlanıyorum' sözüne hapis cezası
    Erzurum’da çalıştığı iş yerinde mesai arkadaşına 'Senden hoşlanıyorum' diyerek sözlü taciz ederek tutuksuz yargılandığı 4. Asliye Ceza Mahkemesinde 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan M.A.’ya verilen hapis cezasını Yargıtay 14. Ceza Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını oy birliği ile onadı.

http://www.milliyet.com.tr/-senden-hoslaniyorum-sozune-hapis-gundem-1902427/

• İlginç
  • bu ne la ne saçma düşünce özgürlüğü var bikere hoşlanıyorum demek hakaret değilki daha başka şeylerde vardır elle telle taciz gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2014; 16:36:07 >
  • Başka şeyler de demiş olmasın?
  • Senden hoslanmiyorum.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    hayır yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bu ne la ne saçma düşünce özgürlüğü var bikere hoşlanıyorum demek hakaret değilki daha başka şeylerde vardır elle telle taciz gibi..
    Oha hamile bıraksa daha iyiymiş yani senden hoşlanıyorum demek de nedir
  • Yalan isin icinde kesin biseyler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schmerzhaft

Bu mesaj silindi.
    Bu kararı emsal sayıp ülkenin yarısını (veya abartmayayım %30'unu) içeri atsınlar o zaman. Ne duruyorlar?
  • O zaman direk tecavüz etmek daha iyi hem tecavüz de indirim vs oluyor bakarsın kadın bile suçlu çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalesi3131

Yalan isin icinde kesin biseyler var
    bu ülke böyle dostum mesela hakime sana tecavüz ederim dersen hakime hakaretten atıyorum 20 yıl ceza yersin ama eyleme döküp gerçekten hakime tecavüz edersen 10 yıl ceza yersin adalet sistemi türkiyede böyle
  • Şakaysa komik değil, ciddiyse hiç komik değil.
  • Kiz desede suc ozaman mk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

Kiz desede suc ozaman mk

ülkenin halina bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

Kiz desede suc ozaman mk
    Bir sefer değil pek çok kez kadın istemediği halde bunu söylemiş. Taciz etmiş cezasını almış.
  • Direk tecavüz etse kadının giyimi tahrik etti dese daha az ceza alırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateacher

Direk tecavüz etse kadının giyimi tahrik etti dese daha az ceza alırdı
    "Sözlü cinsel tacize uğrayan M.A. ise,“Ben kendisini defalarca uyarmama rağmen, bana sürekli “Senden hoşlanıyorum” diyerek rahatsız ediyordu. Sürekli bu taciz içerikli sözleri tekrarlaması üzerine ben de polise giderek şikâyetçi oldum. Uzlaşmak istemiyorum, şikâyetçiyim” dedi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Bir sefer değil pek çok kez kadın istemediği halde bunu söylemiş. Taciz etmiş cezasını almış.

Alıntıları Göster
    Demek ki olay sadece bir kerelik değil. Adam kaç kere yaptı ki bunu olay buralara kadar geldi, kadın da haklı olarak şikayet etti.
    Bir kere "Senden hoşlanıyorum." diyen insanı hapse atacak kadar alçalmadık henüz. Zaten okuduysanız kadın "...defalarca uyarmama rağmen..." diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empennage

Demek ki olay sadece bir kerelik değil. Adam kaç kere yaptı ki bunu olay buralara kadar geldi, kadın da haklı olarak şikayet etti.
    Bir kere "Senden hoşlanıyorum." diyen insanı hapse atacak kadar alçalmadık henüz. Zaten okuduysanız kadın "...defalarca uyarmama rağmen..." diyor.

Alıntıları Göster
    ispat etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empennage

Alıntıları Göster
    karşı taraf taciz olarak algılıyorsa bence normal.hatun hırs yapmış demekki ya da eskiden gelen bi sürtüşme rahatsız etme var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.