Şimdi Ara

Senet ile ilgili sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum üniversitelerin son dönemi uzaktan eğitimle devam edilecek denildi. Kaldığım apartman dairesinde ev sahibiyle hazirana kadar geçerli tek senet yapmıştık. Dün ev sahibi evi satti başka şahısa ve senetleride verdiğini söyledi. Bugün yeni ev sahibiyle görüştüm kibar bir dille anlattım 3 ay boyunca gelmeyeceğimi durumların zor olduğunu anlattım ama kendisi senetin var ödemek zorundasınız dedi. Sormak istediğim şeyler. Ev sahibi değişince senet iptal olur mu? Çünkü diğer şahısa borçlu gözüküyorum senette ve bu senetin kira için olduğu hic biryerde yazmıyor bu herhangi bir sorun teşkil eder mi? Eğer ortayolu bulamazsam mecburen oturmadigim eve yarım kira teklif edicem kira gününde. Bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Not: sözleşme yapılmadı sadece senet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdogaan -- 26 Mart 2020; 19:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu bilen ?
  • kira sözleşmesi yoksa neye göre senet imzaladın? yasal dayanağı var mı bilmem ama ben yerinde olsam 5 kuruş ödemem madem satmış parasını almıştır zaten icralık olmayı göze alırsan ödeme yapma ayrıca senette 3 kişinin adı yok nasıl başkasına verebiliyor bu da ilginç
  • Böyle ev sahiplerinin

• profesöre_sor P kullanıcısına yanıt
    O zamanın şartları maalesef öyle olmak zorunda oldu, seneti ciro yaptı sanırım yeni sattığı kişiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Malesef heryerde hepsi aynı, günlerdir hiç kimse öğrenciler hakkında açıklama yapmıyor kimse yardımcı olmuyor. Zaten iki kişi kalıyordum diğer eleman ödemem diye tutturdu olay bana kaldı

• Evi boşalttınız mı ? Yoksa hazirana kadar boşaltmayacağız ve kirada ödemeyeceğiz mi dediniz ? Evi boşaltıp anahtarı teslim ettikten sonra mücbir sebebten kontratı tek taraflı feshediyorum demeniz yeterli olabilir . Bir avukatla görüşün isterseniz . Kira kontratı olmamasıda suç , büyük ihtimalle bankaya değil elden veriyordunuz kirayıda . Adam onlarıda düşünüp dava falan açmakla uğraşmaz diye düşünüyorum çünkü kendise suçlu çıkacak , eski ev sahibinizde suçlu olmuş olucak .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ilgili bir sorun...
    13 yıl önce açıldı
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Boşaltmadik, bosaltayim dedim hayir gerek yok ödemen lazim dedi. Öyle birşeyde demedim ılımlı konuştum hep. Bankadan atiyordum kirayi ama açıklamaya kira yazmiyordum vergiye yakalaniyormus beyfendi. Sözleşme zaten yok. Sanki ben bilerek yapıyorum. Ülkenin durumu belli sonuçta heryerde yasak okula gelmeyin diyorlar. Ayrıca tek senet yaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdogaan -- 28 Mart 2020; 22:35:26 >
  • barisdogaan kullanıcısına yanıt
    Sözleşme yoktu sözleşme yapalım o zaman de . Hem kaçak iş yapıyor hemde yardımcı olmuyor ayıptır .

• Bence ödeme, dava açmaz sanıyorum zira açtığı davanın masrafı senin ödeyeceğin parayı geçer

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Eski ev sahibim birine böyle açmış anlat anlat bitiremedi çocuk işe girincede parasi kesilmiş. Bilmiyorum o da 2 bin tl için vermiş. Yani ne diyeyim garip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.