Şimdi Ara

Seneye Düğün Var Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba seneye 30 Ağustos’ta bi aksilik çıkmaz ise düğünüm var :) 1 sene olmasına rağmen beyaz eşyaları alayım borcu bitireyim derdindeyim. Genel olarak Arçelik-Beko arasında gidip geliyorum ancak arkadaşımın 3 ay önce 8500 e aldığı buzdolabı, çamaşır mak., bulaşık mak. Ve 102 ekran tv li Arçelik beyaz eşyalar şuan 13-14 bin lira olmuş. Acaba şu marka iyi şu marka uygun dediğiniz ürünler var mı ? Biraz daha beklesem fiyatlar falan düşer mi ? ( hiç sanmıyorum ama ) ek olarak ta TV’i A101 e gelen Samsung 55” kavisli tv i düşünüyorum 3700 TL gibi bir fiyatı var. Önerileninizi beklerim :) herkese iyi günler

• Resmen bu zamana denk getirip daha çok ütülmeye evet dedik. Bir ayda 500-1000 lira zam geldi resmen listemdeki eşyalara. Aceleye gerek yok diye almamıştım.
    Kendi listem şöyle. TV'yi en sona bıraktım. Seneye aynı sınıf yeni teknoloji cihaz bulma ihtimali var. Onun dışında listemdeki Vestel ürünleri şunlar. Fiyat karşılaştırması da yaptım. Mağazadan yüksek fiyata alıp seneye depolarından getirtmek ya da internetten şimdi alıp evde saklama arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulmel -- 3 Eylül 2018; 15:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulmel

Resmen bu zamana denk getirip daha çok ütülmeye evet dedik. Bir ayda 500-1000 lira zam geldi resmen listemdeki eşyalara. Aceleye gerek yok diye almamıştım.
    Kendi listem şöyle. TV'yi en sona bıraktım. Seneye aynı sınıf yeni teknoloji cihaz bulma ihtimali var. Onun dışında listemdeki Vestel ürünleri şunlar. Fiyat karşılaştırması da yaptım. Mağazadan yüksek fiyata alıp seneye depolarından getirtmek ya da internetten şimdi alıp evde saklama arasında kaldım.
    Bu ekran görünütüsündeki fiyatları sabah vestelin kendi sitesinden aldım. 6 saat sonra yine baktım. Hepsine %10 zam gelmiş neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulmel -- 3 Eylül 2018; 16:21:20 >

• Edit: Bu arada önerilere açığım bütçem dahilinde.

Geçen sene evlenmek ile bu sene evlenmek arasında resmen 20-30.000 TL fark oluştu. Böyle şans olmaz arkadaş ya. Bir de üstüne bedelli parası var 15.000 TL.

Ben de beyaz eşya bakıyorum 6 ay sonra düğün var, kısa süre içinde almamız gerekiyor, sürekli zam geliyor. Bence elinizi çabuk tutun paraşütsüz düşebiliriz.
    Şimdilik sadece Buzdolabı-Çamaşır Makinesi-Bulaşık Makinesi düşünüyorum. Toplamda 7.500-8.000 TL gibi bir bütçe var kafamda. En önem verdiğim eşya Buzdolabı, en çok bütçeyi ona ayıracağım. Ankastreli ev bulmaya çalışıp fırın-ocak işini şimdilik erteleyeceğim. Televizyonumu allahtan akıllılık edip 2 sene önce almıştım. 4K 49' LG televizyonu 2400'e almıştım, şimdi 3500'den aşağı benzer TV yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 3 Eylül 2018; 18:3:6 >

• Hocam arkadaşım nişanlıyken beyaz eşyaları beraber almıştık. Düğün iptal olunca beyaz eşyalarda kaldı. Parasını ödedik ama mağazadan teslim almadık. Faturası kesilmedi bu sebeplede garantisi başlamadı. Hepsi sıfır kapalı olarak mağazadan alacakmışsınız gibi gelecek yani. Hepsini toplu satacağız. Kendisi ilgilenemiyor ben ilgileniyorum. Aldığımız fiyattan vereceğiz.

Arçelik 2498 CNIY A++ NF Buzdolabı ( Gri )
    Arçelik 8103 YPS 8KG Çamaşır Makinesi (GRİ)
    Arçelik 6343 I Bulaşık Makinesi (GRİ)

Fiyat : Forumdan bir arkadaş ile anlaştık kendisi alıyor tüm ürünleri teşekkürler.

Not: Mağaza aynı fiyattan 4 taksitle vermeyi teklif etti. Ay sonu en kötü ihtimalle vereceğiz. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllForYouX -- 5 Eylül 2018; 14:42:30 >
  • Allah evlenen arkadaşların yardımcısı olsun, evlenme ayrı bir dert bu ürünlerin taksidini ödemek ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.