Arkadaşlar dün vodafonenin senle ben aylık paketi için 7580'e mesaj gönderdim. http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/senle-ben-paketleri.php?default_id=senlebenpaketleri 1 saat geçmesine ragmen onay gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım görüştüğüm temsilci onayı gerçekleştirdi.Her neyse akşam ortalama 1 saat görüştüm telin şarjı bitti kapandı yenien şarja taktımki mesaj geldi hattınızda 50 kuruş düşmüştür diye.Her neyse dedim bir daha aradım 2 saat civarı yine görüştüm kapattım kapatınca yine hattımdan 50 kuruş düştü.Bakiye sorgulamaya giriyorum aylık 1800 dakika konuşma limitim var ama 3 saat görüşmemden sonra 1600 lere düşmeliyken hiç görüşülmemiş ibi gösteriyor. Senle ben için yönlendirdiğim numarayı tekrar tekrar kontrol etttim sorunda yok. Bugün netde araştırma yaptım başka bir forumda 2 hafta önce benim yaşadığım aynı olayı başka bir üye de yaşamış.Müşteri hizmetleri kayıt oluşturmuşlar ama geri dönüşü oldumu bilmiyorum. Bende bugün müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. Onlardada 1800 dakikam kullanılmamış olarak gözüküyormuş ama verdiğim numarada doğru sorun yok. Şikayetinizi kayıda alıyorum gerekli birimler araştırdıkdan sonra umuyorum size geri dönerler filan dedi Allahdan ümit kesilmez yani bekle diyor Ben hiçbirşey anlamadım bu pakketden.Aylık ücreti 9 TL ama yönlendirdiğiniz numarayı her aramada 50 kuruş otomatik olarak düşürüyor.Günde 4 kez arasan 2 liradan ayda 60 TL aramaya para gidecek ama 30 saat arama paketine 9 TL para alıyorlar. Bu sorunu yaşayan oldumu acaba hiç ? Bu konuda ne yapabilirim acaba ?
Bende bu paketle değil ama başka bir paketle ilgili lira düşümü sorunu olmuştu. Müşteri hizmetleri bana da şikayetinizi kayıda alıyorum gerekli birimler araştırdıkdan sonra geri dönerler demişlerdi. Geri dönüş olmayınca ŞikayetVar'a yazdım ve para iadesi gerçekleşti. Vakit kaybetmeden ŞikayetVar'a yazın derim.
yani ben paketin iptalini istemiyorum aslında. bu paket için arkadaşıma vodafone hat aldırdım.giden 1,1.5 tl de sorun değil yeterki sorun neyse düzeltilsin. Bu paketi kullananlar yokmu acaba hiç ? Temsilciye sordum benden başke size bu konuyla ilgili dönen oldumu diye hayır dedi ilk sizsiniz dedi. Gökden kamyonla altın düşse benim kafama kamyon şöförü düşecek sanki işe bak ya
Pakedin iptalini kastetmedim, ŞikayetVar'a Senle Ben pakedim olduğu halde lira düşüyor diye yazın, liralarınızı iade ederler ve bir daha düşüm olmaz.