Şimdi Ara

sennheiser hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazar gunu ankara-antares-electro world ten aldıgım fiyatlar arkadaslar.
    mx160-30 tl cx200-70 tl
    mx260-30 tl cx280-90 tl
    mx760-85 tl

bunların arasında ki fark nedir? mesela 160 ve 260 ın fiyatları aynı olup 160 ın kutusunda "powerfull" yazıyo,260 ın kutusunda "dynamic" yazıyo.bunların anlamları nedir ? 1 kere alıp kullanmak istiyorum,sürekli kulaklık alıcak halim yok
    bass ağırlıklı dinlerim,diğer seslerde arada kaynıyıp gitmemeli tabiki

• Forumda basbas bağırıyoruz Sennheiser'ın devri geçti diye.
    Yukardaki fiyatların aşşağısında daha kaliteli kulaklıklar bulabilirsin forumun ikinci el bölümünde.
    Forum isminin "ikinci el" olduğuna bakma sıfır ürünler de var.

Yine de ben verdiğim listedeki kulaklıklardan birini alıcam diyorsan da o konuda net bir tavsiye veremicem.
    Ama bass istiyorum diyorsan da CX200 olabilir.
  • Sennheiser devri geçmez.Şu an mx160 fiyatında ve performansında kulaklık bulamazsınız o serinin çoğunu kullanan biri olarak kulaklık pedi ile mx160 kadar iyi ses veren yok.Seçenek geliştirecekseniz fiyat muadili kosslara bakın.26 lira civarında yeni çıkan akg ye güzel diyenlere kanmayın beş para etmez o yeni akg nin iyi ses veren modeli 200 lira civarındaki modeldir.Kesinlikle sony almayın isterseniz mdr 829 40 lira civarındaki kullaklığı kullanılmamış size faturası ile birlikte 10 liraya satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 22 Haziran 2010; 12:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Sennheiser devri geçmez.Şu an mx160 fiyatında ve performansında kulaklık bulamazsınız o serinin çoğunu kullanan biri olarak kulaklık pedi ile mx160 kadar iyi ses veren yok.Seçenek geliştirecekseniz fiyat muadili kosslara bakın.26 lira civarında yeni çıkan akg ye güzel diyenlere kanmayın beş para etmez o yeni akg nin iyi ses veren modeli 200 lira civarındaki modeldir.Kesinlikle sony almayın isterseniz mdr 829 40 lira civarındaki kullaklığı kullanılmamış size faturası ile birlikte 10 liraya satabilirim.

V-moda vibe var kargo dahil 20 $(kırmızı olanı 15 $ hatta). Ex82 de var ikinci el bölümünde. Bunlar mx160 ile aynı fiyat nerdeyse ama ondan çok daha iyi kulaklıklar.
  • merhaba dılersenız asagıdakı linke bi göz atabilirsiniz ,,

http://forum.donanimhaber.com/m_40690746/tm.htm
  • eastwood un sayfcsını ıncelemenı onerırım ex300sl sony kulaklık gercekten fıyatının hakkının fazlasıyla veren bır kulaklık :)
  • Öncelikle kulakiçi kulaklık alıp almicağına karar ver.. mxler başka bi tür.. CXler başka bi tür... ben CX alman taraftarıyım... çünkü en azından dış sesleri izole eder ve rahat dinlersin.. ve kulağından kayma düşme gibi problemler olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyat aralığında hiç sennheiserlara bulaşmayın paranıza yazık edersiniz
  • kulak içi olanlar çok iyi yalıtımlı diye duydum ama aynı zamanda da çok zararlı diye duydum.bu markadan bşka düşünmüyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KING87

kulak içi olanlar çok iyi yalıtımlı diye duydum ama aynı zamanda da çok zararlı diye duydum.bu markadan bşka düşünmüyorum malesef.

Kulakiçiler daha iyi yalıtım sağlar tabi, ama zararlı değil bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

kulak içi olanlar çok iyi yalıtımlı diye duydum ama aynı zamanda da çok zararlı diye duydum.bu markadan bşka düşünmüyorum malesef.

ya kötü kullanırsan var zararı temiz kullanmazsan çok ses açarsan kulağını dinlendirmezsen hor kullanırsan çok zararlı ama biraz dikkat le pek bi zararı olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

ya kötü kullanırsan var zararı temiz kullanmazsan çok ses açarsan kulağını dinlendirmezsen hor kullanırsan çok zararlı ama biraz dikkat le pek bi zararı olmuyo

Öyle düşünürsek evet, çok şükür ki nerdeyse tik haline gelen bir temizlik anlayışım var, bu konuda sıkıntı çekmiyorum.

• Kanal tipi bahsedilen ex serisi mx160 tan daha iyi ses vermiyor kapalı midleri var ayrıca v moda da aşırı bass veren enstrumantal keyifi yok eden bir model.Kalite eşittir bass anlayışınız varsa o sizin tercihinizdir.Şu an en ucuz akg k324 haricinde başka bir kanal tipi kulaklık kulak içlerine ses doğallığı ve detayı açısından rakip olamaz.
  • mx160 ın bu kadar mükemmel bir kulaklık olduğunu bilmiyordum.
  • yooo hayır kalite=bass anlayışım yok kesinlikle.ama yalnızca saglam bi bass+kaybolmayan tiz istiyorum okadar.ayrıca akg nin sitesinde bile söylenen kulaklı (akg K324P) yok.http://www.akg.com/personal/Kulak_ici,pcatid,89,_psmand,5.html
  • Şunu bilmelisin ki kanal tiplerinde hep mid kayıbı vardır.Yeteri kadar hacimli ve gerçekçi bass vermezler.Verenler vardır ama onlarda çok pahalıdır.Test incelemelerinde ezpert yani bilirkişi yorumlarına da bakacak olursan açık ya da yarı açık kulaklıkların genel olarak daha başarılı olduğunu fiyat performansta çok daha iyi olduğunu göreceksin.Klipsli sorun olmayacak ise koss ksc 75 harika bir fiyat performans ve dayanıklılık kulaklığıdır.Tavsiye kanal tipini geçmen yuinin kulakiçi modellerine akg nin son çıkardığı k317 319 a abakman.Eğer paran 50 tl yi geçmiyorsa hiç fazla para verme akg k314p mx160 al.Tr den alacağın bir sennheiser sorun durumunda oldukça iyi bir teknik servisle sana yenilenerek gelecektir.Bunu da unutma.
  • klipsli olarak bende bi tane philips vardı,zamanla ( 6 ay geçmeden ) tek kulaklık gevşedi ve müzik mi dinliyim yoksa kulaklıgımı itip saglamlaştırıyım bilemedim.bu yüzden düşünmüyorum.tabi ki elektronik ürün şans işi ama 2. bi klipsli kulaklığı benimseyemem sanırım. mx 160 alıcam ozaman,bide hiç bir üründe dogru duzgun teknik servis hizmeti alamazken neden/nasıl sennheiser da iyi bir teknik servis hizmeti alabiliyoruz onu anlamadım.yanlış anlama inanmadım diil,sadece anlamadım.
    herkese tşk.ler arkadaşlar.yine bi konu açtım donanım haber de ve yine sağolsun yardım aldım herkesten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.