bana gayet sıcak geldi Şenocak Çiğ İç Fındık 200 G https://www.migros.com.tr/senocak-cig-ic-findik-200-g-p-7b7047 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 7 Nisan 2024; 12:24:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ŞENOCAK ÇİĞ FINDIK 200G 55.90(MİGROS)
-
-
Teşekkürler faydalandım. Normalde 400 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3paket aldım iyidir inşallah
-
Tarihi 17 Nisan mağazada gördüm, diğer mağazalarda farklıysa bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kilosu yaklaşık 280tl ye geliyor, fırsat neresinde? Kavrulmuş aldık avansastan yeni 190tl ye filan geldi kilosu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 7 Nisan 2024; 19:34:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi ürün hocam?
https://forum.donanimhaber.com/peyman-bahceden-160-gr-kavrulmus-findik-32tl--158420729#158420729
Şu an alabiliyo musun hocam ? Avansas kaçtı ne yapak.. şu an için en uygunu bu.
Böyle insanlar yüzünden konu açasım gelmiyor
Onlar gelene kadar gelmiş sayma ben de aldım ama hâlâ benim demiyorum
Tavsiye edil. tüketim tarihi yakın mı arkadaşlar?
Mevcutta alınamayan ürünü alternatif olarak göstermek.. Saçmalıktan başka birşey değil. Bu başlıktaki ürün çok mantıklı, kavrulmuş olsa kaçırmazdım
Kendimiz kavursak olmaz mı acaba vardır basit yöntemi. Böyle hali de iyi fiyat ya alınır.
Pttavm'de kilo fiyatı 300+41₺ (kargo). Farla değer mi bilemedim. Kavrulma farkı, fındık kalitesi vs karşılaştırmak lazım ama zor
Dört paket aldım konu sahibine teşekkürler fakat ürünün son kullanma tarihi yakın temmuz sonu gözüküyor bendeki ürünler çok taze diyemem
Kargo ücreti sıkıntı işte orada belli alım üzerine ücretsiz kargo da yapmıyor.
tavaya at hafif ateşte kavur aynı mantık veya fırın tepsisine koy fırında aynı işlemi yap. bol bol karıştırmayı unutma.
-
ben bir mağazada skt 17/04 gördüm dedim personele %25 etiket yapışıyormu ( diğer kuruyemişlerde var örn: tadım ) dedi abi o şenocakta geri dönüşüm mü ne oluyormuş yeşil etiket çıkmıyor dedi. vazgetim başka mağazaya uğradım orda skt 16/08 diyordu epey aldım çıktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebat23 -- 8 Nisan 2024; 18:36:26 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Böyle insanlar yüzünden konu açasım gelmiyor |
Şu an alabiliyo musun hocam ? Avansas kaçtı ne yapak.. şu an için en uygunu bu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X