Şimdi Ara

Sensorlu lamba ariza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalwr. 3m serit 12v led var. Adaptor ile prize takip çalıştırıyorum. Sensor baglamak istedim. Ekstradan aldigim Elektik kablosuna erkek disi fis takitm. Bu kabloya Araya sensor bagladim. Bu fisi de tvnin bagli oldugu prize taktim. Sensör devreye girip ledi yakinca tv de anlik olarak ekran karariyor tv kapanir gibi oluyor. Ses kaliyor görüntü gidiyor. 1 sn gibi surede oluyor. Sonra tv normal devam ediyor. Ledi sensor olmadan ayni prize taktığımda bu sorun olmuyor. Acaba sorun nedir? Yardimci olabilecek arkadas var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bysmail -- 14 Aralık 2024; 22:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sensör röleli ise açma kapa sırasında, kısa süreli parazitler oluşabilir. analog televizyonlarda sorun yaratmaz ama dijital televizyonlarda farklı olabilir.

• dergul D kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Dediğiniz gibi. Tivibu aciklen bu durum oluyor. Uydu anteninden izlerken sorun olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bysmail B kullanıcısına yanıt

uydu anteni tesisatı topraklanmış olduğu için sorun yaşamayabilirsin. bu açma kapama sırasında parazit oluşma, mekanik anahtarların sorunudur. eskiden radyoları etkilerdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.