Şimdi Ara

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
7
Favori
12.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hellblade 2 ile Valhalla'nın tek ortak noktası İskandinav mitolojisi. Valhalla'nın atmosferini beğeniyorum ama Hellblade 2 ile karşılaştırmak bana anlamsız geldi. Valhalla'dan paylaştığın görsellerdeki düşük poligon modellemeler bile direk göze çarpıyor zaten.

Hellblade 2 ise tam anlamıyla next gen tabirini hak ediyor görsel olarak.

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 21 Mayıs 2024; 15:59:18 >

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Kadın deli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Fsr 3 frame generation var mı içerisinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

Fazla renkli geldi yani. Peki şimdi?

• Frame generation yok hocam fsr 3 var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 60 65 arasi çok iyi almışsınız gerçekten
    Belki biraz patch yedikten sonra oyun daha iyi hal alır

Frame generation olmaması çok kötü olmuş olsaydı eğer yüksek ayarlarda 60ın altına düşmezdi

• Yav ne alaka ne alakaaa

• Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

Frame generation var arkadaşlar. Yalnız ekrandaki siyah şeritler hoşuma gitmedi bunları kaldırabilme seçeneği olsa iyi olurdu.

edit: Frame generation AMD için sorulmuş yanlış anlamışım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend 61 -- 21 Mayıs 2024; 19:36:48 >

Yeni çıkan bir oyun merak ettim konusuna girdim konusunda UE5 ile yapılmış bir oyun olduğunu öğrendim ss lere baktım inanamadım şuan oynadığım 4 yıllık oyun ile karşılaştırıyorum. Ne var bunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2024; 16:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri bahsettiğin Ubisoft çöpünden kat kat güzel karşılaştırma amacını anlayamadım? Ubisoft oyunlarına çok fazla maruz kalmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 21 Mayıs 2024; 16:59:5 >
  • Valhallayı beğenerek oynadım, grafiklerini çok beğendim fakat bu oyunun yanına yaklaşamaz. Eklediğiniz görüntüler ilk görüntülerden farklı olarak özenle, iyi efektleri yakalayarak çekilmiş. Hellblade2 nin sıradan gameplay SS i bile yeter bunların basitliğini anlamak için. Görüntülerde sisli puslu efektlerin sayesinde bir nebze iyi durduğu kareler var, bahane arasam onlarca bulurum misal ikinci görüntüdeki sütunlar copy-paste. Çatlaklarına kadar texturelar kopyalanmış, ara ara farklı sütunlar koysalardı bari.

Temiz görüntü, fotorealistik vs her açıdan hellblade2 cidden çok iyi. Plague tale requiem'in çevre grafiklerini hellblade 2 ile yarıştırrım. Yüz animasyonları, mimikler genel animasyonlar konusunda yine hellblade 2 solluyor. Bakın ne diyeceğim, AC unity bile AC valhalla dan iyi görünüyor Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

Göz var akıl var şu iki oyunun en özenli grafiklerini yan yana getirseniz ac utanır kaçar, yapmayın :D Burada grafik yarıştırmak çok saçma.Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe  Fotomoduyla özenle çekilmiş ilk iki SS. en sondaki ise oyun esnasında... Bunu tartışmak komik duruyor gerçekten.

• Periah kullanıcısına yanıt

• Grafikler bu neslin en iyisi olduğu incelemlerde yer alıyor. fakat oyunun geneli sığ ve kendini tekrar ettiği söyleniyor.Umarım Xbox studios ve Obsidian Avowed 2'yi de mahvetmez.Daha fazlasını kaldıramam.

• O incelemeciciler, bu oyunu Kojima yapsaydı sanat eseri falan derler, olmayan anlamları yüklemeye çalışırlardı. Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe  Hellblade anlatmaya çalıştığı konuları düşünürsek sığ değil, sıkıcı değil. Herkese göre de değil.

İlk oyununda bizden - ve düşmanlardan - başka NPC yoktu bu oyuna para bulabildikleri için yoldaşlar falanda var. Bu oyun kendi içinde sığ olmaktan çok uzak. Benim için, yeni nesil içinden lav çıkan aynı düşmanlara sahip gow'dan daha iyi, bana bu oyunun 'aksiyonu' daha çok hitap ediyor mesela. Bak, bu da bir inceleme. Lüzumsuz grafik yarışması ile hafif sivrilmiş konuyu daha da sivrilteyim Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 21 Mayıs 2024; 19:39:2 >

• Yakıyor..

• Arkadaşlar bu gereksiz, çöp siyah barı nasıl kaldırıyoruz.Bir formulü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 21 Mayıs 2024; 20:15:37 >
  • İllaki bir oyun diğeriyle kıyaslanacak hocam değil mi Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe  Son yıllarda çok var oyunu oynamıyorlar inceleme diyerek bir şeyler okuyup oyuna yorum yapıyorlar. Birde bunu da yapmadan direkt başkasından izleyip, oyunu yerden yere vuranlar var

• bu letterbox olayını bazen severim ama oyunun başından sonuna böyle olması çok sıkıcı. Hoş bence yapımcıların amacı da bizi sıkmak veya darda hissettirmek :D Ama puzzle falan çözerken odaklanamıyorum darlıyor cidden. Umarım Patch ile seçenek eklerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 21 Mayıs 2024; 20:29:47 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.