Hellblade 2 ile Valhalla'nın tek ortak noktası İskandinav mitolojisi. Valhalla'nın atmosferini beğeniyorum ama Hellblade 2 ile karşılaştırmak bana anlamsız geldi. Valhalla'dan paylaştığın görsellerdeki düşük poligon modellemeler bile direk göze çarpıyor zaten. Hellblade 2 ise tam anlamıyla next gen tabirini hak ediyor görsel olarak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 21 Mayıs 2024; 15:59:18 > |
Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (8. sayfa)
-
-
Kadın deli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fsr 3 frame generation var mı içerisinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla renkli geldi yani. Peki şimdi?
-
Frame generation yok hocam fsr 3 var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60 65 arasi çok iyi almışsınız gerçekten
Belki biraz patch yedikten sonra oyun daha iyi hal alır
Frame generation olmaması çok kötü olmuş olsaydı eğer yüksek ayarlarda 60ın altına düşmezdi
Yav ne alaka ne alakaaa
Frame generation var arkadaşlar. Yalnız ekrandaki siyah şeritler hoşuma gitmedi bunları kaldırabilme seçeneği olsa iyi olurdu.
edit: Frame generation AMD için sorulmuş yanlış anlamışım kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend 61 -- 21 Mayıs 2024; 19:36:48 > -
Yeni çıkan bir oyun merak ettim konusuna girdim konusunda UE5 ile yapılmış bir oyun olduğunu öğrendim ss lere baktım inanamadım şuan oynadığım 4 yıllık oyun ile karşılaştırıyorum. Ne var bunda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2024; 16:52:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun grafikleri bahsettiğin Ubisoft çöpünden kat kat güzel karşılaştırma amacını anlayamadım? Ubisoft oyunlarına çok fazla maruz kalmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 21 Mayıs 2024; 16:59:5 >
Valhallayı beğenerek oynadım, grafiklerini çok beğendim fakat bu oyunun yanına yaklaşamaz. Eklediğiniz görüntüler ilk görüntülerden farklı olarak özenle, iyi efektleri yakalayarak çekilmiş. Hellblade2 nin sıradan gameplay SS i bile yeter bunların basitliğini anlamak için. Görüntülerde sisli puslu efektlerin sayesinde bir nebze iyi durduğu kareler var, bahane arasam onlarca bulurum misal ikinci görüntüdeki sütunlar copy-paste. Çatlaklarına kadar texturelar kopyalanmış, ara ara farklı sütunlar koysalardı bari.
Temiz görüntü, fotorealistik vs her açıdan hellblade2 cidden çok iyi. Plague tale requiem'in çevre grafiklerini hellblade 2 ile yarıştırrım. Yüz animasyonları, mimikler genel animasyonlar konusunda yine hellblade 2 solluyor. Bakın ne diyeceğim, AC unity bile AC valhalla dan iyi görünüyor
Göz var akıl var şu iki oyunun en özenli grafiklerini yan yana getirseniz ac utanır kaçar, yapmayın :D Burada grafik yarıştırmak çok saçma. Fotomoduyla özenle çekilmiş ilk iki SS. en sondaki ise oyun esnasında... Bunu tartışmak komik duruyor gerçekten.
-
-
Grafikler bu neslin en iyisi olduğu incelemlerde yer alıyor. fakat oyunun geneli sığ ve kendini tekrar ettiği söyleniyor.Umarım Xbox studios ve Obsidian Avowed 2'yi de mahvetmez.Daha fazlasını kaldıramam.
-
O incelemeciciler, bu oyunu Kojima yapsaydı sanat eseri falan derler, olmayan anlamları yüklemeye çalışırlardı. Hellblade anlatmaya çalıştığı konuları düşünürsek sığ değil, sıkıcı değil. Herkese göre de değil.
İlk oyununda bizden - ve düşmanlardan - başka NPC yoktu bu oyuna para bulabildikleri için yoldaşlar falanda var. Bu oyun kendi içinde sığ olmaktan çok uzak. Benim için, yeni nesil içinden lav çıkan aynı düşmanlara sahip gow'dan daha iyi, bana bu oyunun 'aksiyonu' daha çok hitap ediyor mesela. Bak, bu da bir inceleme. Lüzumsuz grafik yarışması ile hafif sivrilmiş konuyu daha da sivrilteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 21 Mayıs 2024; 19:39:2 >
-
Yakıyor..
-
Arkadaşlar bu gereksiz, çöp siyah barı nasıl kaldırıyoruz.Bir formulü var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 21 Mayıs 2024; 20:15:37 > -
İllaki bir oyun diğeriyle kıyaslanacak hocam değil mi Son yıllarda çok var oyunu oynamıyorlar inceleme diyerek bir şeyler okuyup oyuna yorum yapıyorlar. Birde bunu da yapmadan direkt başkasından izleyip, oyunu yerden yere vuranlar var
-
bu letterbox olayını bazen severim ama oyunun başından sonuna böyle olması çok sıkıcı. Hoş bence yapımcıların amacı da bizi sıkmak veya darda hissettirmek :D Ama puzzle falan çözerken odaklanamıyorum darlıyor cidden. Umarım Patch ile seçenek eklerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 21 Mayıs 2024; 20:29:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X