Senua’s Saga:Hellblade II (2024) [PC ANA KONU] #Türkçe (7. sayfa)

-
-
-
-
Rx6600 bu oyunda ağladıysa işimiz var demektir :))
Bakalım optimize grafik ayarları yayınlandığında nasıl olacak
Gerçi bu kart alan wake 2 de de yerlerde süründü
Sanırım rx6600ün ömrü doluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 30 FPS oyunun ağır oynanışı sebebiyle rahatsız etmiyor tabi 60 FPS daha güzel olurdu ama bizim emektarın gücü bu kadar yetebildi
Optimize grafik ayarlarıyla dahi bu oyunda sabit bir 60 fps görebileceğimizi sanmıyorum görürsekde grafiklerden baya bir feragat etmemiz gerekecek herhalde. Çözünürlüğü 1080'de tutup aynı zamanda 60 fps veremez bence bu kart. Ghost of Tsushima'da tüm ayarlar high şekilde sabit 60 fps çok güzel oynatıyor halbuki..
-
Oyun mükemmel, ilk oyununu zaten sevenler buna bayılacaktır. Vermek istediği hisleri güzel aktarıyor, müzikleri görselleri yine harika. Sinema görüntüsüne yaklaşan hatta bazen sinema sandıracak kadar kaliteli görselleri var. 1. oyunun müziklerini hala dinlerim bunun müzikleri de şimdiden favorilerime girdi
-
Gördüğüm en iyi grafikli oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikinci görseldeki tüy seviyesi horizon forbidden west i geride bırakmış hocam
oradaki tüylere laf edenler buna hiç bakmasın :D
-
RX 6600 dengi RTX 3060 var ben de. Ek olarak 12400F+32GB ram ile birlikte 1080p orta grafik detaylarında (DLSS kalite) 60-65 FPS performans alıyorum. 1440p yüksek detaylarda da denediğimde ortalama 40-45 FPS alabildim. Ayrıca 4K gibi daha yüksek çözünürlüklerde 30 FPS'e kilitleyip oynamakta bir tercih zira ağır sinematik bir oynanış sunduğu için 30 FPS rahatsız etmiyor.
DLSS veya FSR açmakta yarar var. FSR'ı bilmem ama DLSS görüntüyü de bozmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 21 Mayıs 2024; 14:16:5 >
-
herkes grafikleri övdüğüne göre ben bir şeyi yanlış yaptım sanırım. oyunu 4080 ile 4k'da oynuyorum fakat grafiklerin odak dışında kalanları saçma bir şekilde blur'lu görünüyor. herhangi bir ayarı azaltmadım, bir sürü seçenek denedim fakat hala aynı. ghostwire tokyo'da da benzer bir grafik sorunu yaşamıştım fakat oyunun tarzı öyle diye düşünmüştüm.
tavsiyelere açığım.
-
Oyunda kullandıkları chromatic aberration efektinden kaynaklanıyor o blurlu görüntü. Hiç sevmiyorum bu efekti hatta oyunlara girer girmez ilk işim bu efekti kapatmak oluyor ama grafik seçeneklerinde göremedim malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 21 Mayıs 2024; 14:21:44 > -
Game pass olsaydı belki oynardım ama zaten izlenerek bitirilebilecek bir oyun, filmsel olduğu için. Akşam izlerim, hikayesini merak ediyorum böyle temalar hoşuma gidiyor.
-
-
Hocam bunu ciddi mi yazdınız, hellblade 2 den sonra bu görseller pixar özentisi çizgifilmler gibi geldi bana
-
Yine bir gamepass uygulaması sorunu 50 sıfırlı 0x000000000 hatası :D 1.5 gündür indirsin diye açtım bıraktım pcyi ama yok hala indirememiş şimdi de bu hatayı verip indirmeyi %68de durdurmuş.
-
Bende DLSS veya FSR açında senua nın yüzünden karıncalanmalar oluyor sizde de aynı mı?
-
Ciddi hocam. Ağır bir ubi fanboyu .Her oyunu rezil ac ile karşılaştırıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet küçük küçük karıncalanmalar var fotoğraf modunda fark ettim.
-
oyun boyunca sağdan soldan 500 kişi böyle fısıldayıp duracak mı? bu kadının kulağına doğduğunda şeytan mı tükürmüş?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X