Şimdi Ara

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
7
Favori
12.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ona ben de çok takıldım kaldırma seçeneği yok malesef. Sırf bu yüzden oyunu oynamayı bıraktım iade etsem mi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend 61 -- 21 Mayıs 2024; 20:45:31 >
  • Legend 61 kullanıcısına yanıt

Ben de bıraktım.Ben bu şekilde oynamaya mecbur değilim.Filmlerde zaten sevmiyordım, bir de oyunlarda başımıza bela ettiler.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Bununla ilgili güncelleme gelir umarım ya. baktım da çok kötü duruyor. Açasım gelmedi oyunu.

Bu arada diğer grafiksel problemleri şu şekilde çözmüşler.

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçesteamcommunity.com
    chromatic aberration, film grain, vignette, motion blur (maybe?) letter-box. :: Senua’s Saga: Hellblade II General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/2461850/discussions/0/6761670312893627226

[SystemSettings]

r.DefaultFeature.MotionBlur=0 ; Ensure motion blur is disabled

r.MotionBlurQuality=0 ; Disable motion blur

r.NT.Lens.ChromaticAberration.Intensity=0

r.Tonemapper.GrainQuantization=0 ; Disable film grain

r.DepthOfFieldQuality=0 ; Disable depth of field

r.FilmGrain=0

r.NT.DOF.NTBokehTransform=0

r.NT.Lens.Distortion.Stretch=0

r.NT.Lens.Distortion.Intensity=0

r.SceneColorFringeQuality=0 ; Ensure chromatic aberration is disabled

r.NT.DOF.RotationalBokeh=0

r.NT.AllowAspectRatioHorizontalExtension=0

r.Tonemapper.Quality=0 ; Disable vignette

r.NT.EnableConstrainAspectRatio=0

• Legend 61 kullanıcısına yanıt
    Geniş ekran sahibi olanlar tam ekran oynuyor. Bende rahatsız oldum. Çok boşluk var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Güncelleme filan beklemeyin bu modu atın bambam devamkeSenua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçenexus mods :: senua's saga: hellblade ıı
    No More Letterbox Motion Blur Chromatic Aberration and Film Grain
    https://www.nexusmods.com/senuassagahellblade2/mods/3?tab=files&file_id=9
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

Sağolsun bir arkadaş daha paylaşmış sadece siyah şerit değil blurlu renk sapması, film grain gibi saçma sapan efektleri kaldırmak isteyen arkadaşlar uygulayabilir.

''C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\Hellblade2\Saved\Config\WinGDK'' bu yolu izle WinGDK klasörü içerisinde ''Engine'' dosyasını açın en son satırdan itibaren boşluk bırakıp bu komutları girerseniz siyah şerit ve diğer gereksiz efektler kalkıyor.

[SystemSettings]

r.SceneColorFringeQuality=0

r.Tonemapper.GrainQuantization=0

r.Tonemapper.Quality=0

r.NT.Lens.Distortion.Intensity=0

r.NT.Lens.Distortion.Stretch=0

r.NT.Lens.ChromaticAberration.Intensity=0

r.NT.DOF.RotationalBokeh=0

r.NT.DOF.NTBokehTransform=0

r.FilmGrain=0

r.NT.AllowAspectRatioHorizontalExtension=0

r.NT.EnableConstrainAspectRatio=0

ÖNCESİ

SONRASI

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Mod olayını mümkün mertebe sona bırakayım şimdilik 1 hafta içerisinde güncelleme gelir elbet :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Engine.ini yi elle değiştir istersen yada keyfin bilir herkes bitirene kadar güncelleme

bekle.

• Allah razı olsun, kurtardık bu siyah bar olayından.Şimdi oyuna kaldığımız yerden devam edebiliriz. Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Hocam çok sağol.🙏🏻

• 1 saat kadar baktım. ilk oyunun aynı formülü, gram gelişme yok. sadece grafik ve motion capture göstermelerinden belliydi ne geleceği. ha bu konularda da kesinlikle "zirve" değil bu oyun. kısaca, another microsoft shit. çok boş zamanım olursa arada bir açar yürür çıkarım. çünkü oyunda başka bir şey yok. Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• @GT_55 @22MARTLI Rica ederim keyifli oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 21 Mayıs 2024; 21:49:29 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Benide çok etkilemedi oyun ama beleş gamepass oyunu oynayıp geçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 21 Mayıs 2024; 21:50:12 >
  • Hayatımda agzım açık bi the order 1886 bir de bu oyun monitöre yaklaşıp inceledim resmen oyun mu bu yav diyerek den 🥹

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

zaten şu beleş oyun diye sevindiğimiz oyunlar yüzünden kötü oyunlara maruz kalıyoruz. gamepass oyun sektörüne büyük zarar veriyor. eskiden az ve öz oyun çıkardı. şimdi bu servisler yüzünden az ve öz oyun bile çıkmıyor. benim için çöplük dolu gamepass. Umarım Microsoft'da 70-80 dolarlık adam akıllı oyunlar yapar bir gün. ilk günden oyun eklemek marifet değil. böyle oyun çıkarmaya utanır insan. ben para verip adam akıllı oyun oynamak istiyorum. yazık şu oyuna harcanan yıllara. microsoft elindeki stüdyoları hiç ediyor. bu çer çöplerin müşterisi olabilir ama ben onlardan biri değilim. gerekirse EX olsun oyunlar ama bunca yıl beklemenin karşılığı bu olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Mayıs 2024; 22:1:3 >
  • Bende WinGDK klasörü yok Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe  Oyunda bir yere kadar gelmek mi gerekiyor acaba

yalnız hellblade 1 varken beleş oyun oynadığınız gamepass falan yoktu. yani oyun sizlerin beleş oynasın diye icat edilen platform olmadan da aynıydı, hatta daha sadeydi. fakat seveni ve ilgilisi çoktu. aynı şekilde 2. oyunda öyle. oyun sizi sarmadıysa sizde onu sarmayın. hayır görende bu servisler gelmeden önce her yıl mükemmel, kusursuz başyapıtlar geliyordu sanacak Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe Birde böyle oyun çıkarmaya utanır insan yazmışsınız... ahah yav. Bir şeylere üç kuruş para verdiniz diye hakikat olan siz değilsiniz, laflara gel... tükete tükete çılgına dönmüşsünüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 21 Mayıs 2024; 22:24:24 >
  • Hay Allah razı olsun hocam ya oyun şimdi süper oldu işte. Sinematik görüntü cart curt diye basıyorlar film grain i bir de şerit eklemişler hayır yapımcı firmada kimse demiyor mu bu şekilde oyun kötü görünüyor diye. Hele şu film grain denen iğrenç efekt neden var hiç anlamıyorum

• kocankoi kullanıcısına yanıt

kral. eleştiriyi iyi oku. bak ne demişim orada. ilk oyunun aynı formülü korunmuş, gram gelişme yok demişim.

sen diyorsun ki ilk oyunu seven böyle sevdi. tamam ilk oyunu bende bu kadar sert gömmedim zaten. ilk oyunudur dedik, yeni Ip dedik, stüdyo bir şeyler denemiş, gelişir dedik ilk çıktığında. ama sen kalkıp ikinci oyunda aynı formülü ısıtıp önüme koyarsan, üstelik arkana Microsoft gibi bir şirketi alıp böyle bir iş çıkarırsan bende böyle sert eleştiririm. sen bağımsızken de zaten böyle bir iş çıkardın kral. Micrsoft'un sana ne katkısı oldu? bir diğer eleştirimde servisle beraber Microsoft'a oluyor bu sebeple. sen stüdyo alıp ne yaptırıyorsun abicim?

ayrıca tükete tükete çılgına dönmüşsünüz derken? siz oyunları alıp turşusunu mu kuruyorsunuz?

yorum yapmış olmak için yapmayın.

Oyunu ne kadar oynayıp bu kanıya varabildiniz?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.