Şimdi Ara

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
7
Favori
12.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüketmekle turşu kurmanın ne alakası var? Sulandırmayı seviyorsunuz anlaşılan Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• kocankoi kullanıcısına yanıt

ne demek ne alakası var? oyun alıp ne yapacağım söyler misin? tüketeceğim tabi ki. te allahım ya.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Bende de yok. %LOCALAPPDATA%\Hellblade2\Saved\Config\Windows\ klasörünün içindeki Engine.ini not defterinin en altına bunları yapıştırırsanız oluyor

[SystemSettings]

r.SceneColorFringeQuality=0

r.Tonemapper.GrainQuantization=0

r.Tonemapper.Quality=0

r.NT.Lens.Distortion.Intensity=0

r.NT.Lens.Distortion.Stretch=0

r.NT.Lens.ChromaticAberration.Intensity=0

r.NT.DOF.RotationalBokeh=0

r.NT.DOF.NTBokehTransform=0

r.FilmGrain=0

r.NT.AllowAspectRatioHorizontalExtension=0

r.NT.EnableConstrainAspectRatio=0

• kocankoi kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun hocam, sağolasın :)

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

''tüketim çılgınlığı'' denilen bir şey var ya hani. insanların beyi akarcasına youtube, sosyal medya da takılıp, dizi film platformlarında sümüğe dönen insanlar. hiç bir şeyden tat alamayan, sürekli bir şeyleri tüketmekten popüler kültür ürünleri dışında şeylerle empati kuramamak falan? Fakat anladığım kadarıyla oyuna zaten para vermemişsiniz, ve sanıyorum ki vermiyorsunuz. Eleştirdiğiniz platformdan 'beleşe' oynuyorsunuz. Neyse her nasıl yapıyorsanız artık.

• 10 saatte bitti kısa, güzel bir sinematik deneyim sundu, daha uzun sürse sunduğu kısıtlı mekanikler yüzünden sıkabilirdi. Yerinde bir uzunlukta gereken eğlenceyi verip bitirmekte bir oyun dizaynıdır, daha uzun bekleyenler var ise üzülebilir. Grafik kısmı ise benim donanım bazlı bir sıkıntım olmadığı için 4k, Oled bir ekranda yaşadığım seyir sevkinin tarifi olamaz. Unreal Engine 5'i bu denli iyi kullanan oyunlar ile oyun dünyası başka bir seviyeye geçeceği bariz.

• buradaki IQ seviyesini son olarak yükseltme çabam. daha da mesaj atmayacağım konuya.

adamlar oyunun çıkışıyla inceleme ambargosu kaldırıyor burada hala oyunu eleştirdik diye bizi kötü göstermeye çalışan bir kafa da var. ahir zamanlardan geçiyoruz cidden. stüdyo azıcık oyununa güvense 3-4 gün önceden salardı incelemelerini. oyunun çıkışıyla ilk incelemelerin geldiği basın kuruluşlarına bir bakalım mı sevgi pıtırcıkları?

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

ODA NE? Evet evet yanlış görmüyorsun. neredeyse olumlu incelemelerin hepsi XBOX basın kuruluşlarında. Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

böyle bir rezalet yok. adamların kendi basınları dışında ilk inceleme çıkan adam akıllı yer yok. Metacritic, opencritic gibi siteler zaten ilk gelen inceleme puanlarını baz alır. şu oyunun metacritic puanı tamamen ayarlanmış bir puan.

gelelim forumdaki bazı yorumlara. eleştiri kabul etmeyenler! kusura bakmayın. sizin gibilerden hiç bir zaman kaçmadım. cevabımı her zaman verdim, veririm. babanızın konusu mu burası? adamlara bak ya? oyun size göre değilse gidin falan diyebiliyor iki eleştiri yazdık diye. ben niye gidiyorum? sen git ya da beni blokla oyunla alakalı olumsuz görüş görmek istemiyorsan. bir de soru sormuş ilk oyundaki combat yok mu diye. YOK KARDEŞİM YOK. düm düz yürüyorsun. adam akıllı inceleme görmek isteyende şu videoya göz atabilir.

Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #TürkçeEmin Çıtakyoutube
    MSI Katana 17 modelini bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz: https://msi.gm/S3DA7160 RTX 40 MSI gaming laptopları bu bağlantıdan inceleyin: https://msi.gm/S8A6EDD8 Ödüllü Hellblade: Senua's Sacrifice'ın devam oyununda Senua, Viking İzlandasının efsane ve işkenceleriyle dolu acımasız bir hayatta kalma yolculuğuyla geri dönüyor. Zorbalığın dehşetine yenik düşenleri kurtarmayı amaçlayan Senua, içerideki ve dışarıdaki karanlığın üstesinden gelme savaşıyla karşı karşıya. Sinematik sürükleyicilik, harika bir şekilde tasarlanmış görüntüler ve sarmalayıcı ses ile anlatılan ve özenle tasarlanmış bir deneyim olan Senua'nın hikayesinin yeni bölümünün derinliklerine dalın. Senua, Viking İzlandasının efsanesi ve işkencesi aracılığıyla acımasız bir hayatta kalma yolculuğuna geri dönüyor. Özenle tasarlanmış görseller ve sarmalayıcı ses ile Senua'nın dünyasının ve hikayesinin derinliklerine dalın. Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry'ın yapımcılarından, bir savaşcının efsane ve deliliğe doğru giden acımasız yolculuğu geliyor. 00:00 başlangıç 01:15 ürün tanıtımı 04:26 hellblade 2 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCukRQCCUek375pSFETayivw/join İçimdeki Dark Souls ve From Software sevgisini kanalize etmek için videolar hazıladığım kanalıma hoş geldiniz. Videolarını beğenerek ve kanala abone olarak siz de içeriklerime destek olabilirsiniz. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Twitter: https://twitter.com/emnctk Instagram: https://www.instagram.com/emin_citak/ #xbox #hellblade2 #gamepass
    https://www.youtube.com/watch?v=DrmxmTT1epQ

selametle! iyi yürümeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Mayıs 2024; 23:30:58 >

Anca inceleme okuyup youtube izle sonra IQ dan bahset. Neyle yükseltiyorsunuz IQ'yu yuotube ile mı yoksa havayla mı? Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe  Harikasınız. Birde Steam incelemelerine baksaydın. Hatta bir kaç hafta sonra da bak.

• Dehşet bir narrative ve muazzam bir görsellik ve ses şöleni,ne beklediğini bilen oyuncuların kaçırmayacağı türden.

• sal beni yarın iş var uyuyacağım. Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

al sana olumlu yorum. böyle yorumları mı dikkate alalım. Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe oyundan çok bir şey beklemeyin ama olumlu puan. Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

para verince eleştiremeyen ciddi bir kesim var. çok yakın çevremde bile var bu tip insanlar. zamanla bakarız hem metacritic kullanıcı incelemelerine, hem de steam incelemelerine. bu kadar savunmanızı cidden anlamıyorum. keşke eleştirimi yazdığımla kalabilseydim. öyle bir savunma geliyor ki eleştiriye anlamak güç. tamam sen sevmişsin ne güzel. bende sevmedim sevmediğim kısımlarını yazıyorum.

EDIT:

"Anca inceleme okuyup youtube izle sonra IQ dan bahset" kısmına da cevap vereyim.

hani tekrar edeceğim anlaman için ama oyunu zaten oynadığımı belirttim. cidden okuduğunu anlama problemin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Mayıs 2024; 23:47:54 >

Bu da mesela olumlu yorum.

Size dürüstçe soru sordum, belki arada kaynadı bilmiyorum ama. Oyunu oynama imkanınız oldu mu dedim ne kadar oynadınız dedim, cevap vermediniz.

Sizin bu oyundan beklentiniz tam olarak neydi? Ne beklediniz de ne oldu, neden bu kadar pesimistsiniz?

Öyle bir savunma mekanizmanız var ki Microsoft'tan alacaklı gibi konuşuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 22 Mayıs 2024; 0:7:9 >
  • Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

• Oyun deneyimini arttırmak için kulaklıkla oynayın diyordu. Ilk oyunu bu ecinniler yüzünden oynamadım. Vesvese yapmaktan başka bir şey yapmadılar. Bezdirmişlerdi gece gece Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe  Tekrardan şans vereceğim.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

1 saat ya da 1:30 saat falan oynamışımdır.

İlk oyunun üzerine koymuşlardır diye düşünüyordum. Benim oynanış süremde gördüğüm ilk oyunun üzerine hiç bir şey koymamışlar gameplay anlamında. Koymadıkları gibi daha geriye giden kısımlar var oynanışta. Bunu bir kaç incelemede de gördüm.

Geriye giden bir işi övmek bana akıl tutulmasından başka bir şey gelmiyor.

Edit: beğenenlerden teknik ve grafikler dışında gameplay anlamında ilk oyunun üzerine şunları, şunları koymuşlar diye yazabilecek var mı bunu da merak ediyorum. Varsa yazın bizde bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 22 Mayıs 2024; 0:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam birincisi, 1.5 saatte çok fazla ilerleme olacağını sanmıyorum.

İkincisi, zaten oyun genel mantığı itibariyle üzerine koyulabilecek bir gameplaye veya altyapıya sahip değil.

Üçüncüsü, zaten şurada oyunu sıkı takip edip heyecanlanan 3-5 kişiyiz, zevkimize çomak sokma. Beğenmeyebilirsin, saygı duyarım.

Bu oyunla ilgili "kılıca upgrade gelsin, can barı gelsin mana barı gelsin" gibi saçma şeyler isteyen zihniyetler de var. Bu öyle bir oyun değil bilmiyorum sizin beklentiniz ne ama. Yani uzun lafın kısası bu oyunda üstüne katılabilecek hiçbir şey yok. Oyunun oynanış sırasındaki psikolojik etkilerini sevdik yani ben 10 dakika baktım grafik ayarı yapmak için, fena etkiledi. Çünkü beklentimiz bu oyuna özel.

Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Para verdi eleştirmekten çekiniyor da denildiğine göre günlük görevinizi tamamladınız. Hayatta yalnızca oyunlara değil bir çok şeye para veriyorum, bolca da eleştirdim. Yok ama bizim milletin aklı, para verdi ya ondan savunuyor dan öteye gidemiyor artık. Realist bir eleştiri yazmışsınız gibi üste çıkmanız daha da batırıyor. Eleştiri dediğiniz yazı 'çöp', 'yazıklar olsun utanın' demekten öteye geçemiyor.

Steam incelemleri derken çoğul hani genel yüzdelik olarak diyorum. Aptalı oynuyorsunuz diye ümit ediyorum. Durun, ama başta dediğim gibi sulandırmayı seviyordunuz. Bu kadar yüksek IQ ya şaşırdım, nasılda beni ters köşe edip o steam incelemesini atabildiniz ayrıca. Şaşkınım şuan ne kadar kıvrak bir kalburüstü zeka...

• Tamam arkadaşlar. Siz önünüze her gün pilav konulduğunda yiyor olabilirsiniz. Ben iki kere üst üste pilav yemeği tercih etmiyorum. Size afiyet olsun. Ben de derdimi anlattım sizde. Orta yolu bulamadık, bulamayacağız. Keyifli oyunlar. Kırdıysam affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu eleştirenler gowu da eleştirsin o zaman hep aynı kombat gow da

• Şu oyunu beğenmeyenler tamam ben beğenmedim size iyi oyunlar diyip kenara çekilmiyor
    İlla ben begenmediysem sizde begenmeyeceksiniz kafası var
    Ulan zaten gamepassten beleşe oynuyorsun bir nevi ucuz etin yahnisi bu kadar olur ne bekliyorsun
    Hayır yani gamepass sistemi olmasa ilk günden 60 dolara satılsa haklısınız
    Cerezlik bitir geç caz yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.